Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με άδεια χέρια στην συνέλευση ζωτικής σημασίας για την ΚΑΕ;

Posted On Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 16:11

Στον πλανήτη ΑΡΗ έχουμε βιώσει πολλές πρωτοτυπίες και παράδοξα με πολλά από αυτά με την πάροδο των χρόνων να μην μας κάνουν αίσθηση. Κάπως έτσι το να ακούσει ο Αρειανός οπαδός ότι η ομάδα έχει μείνει ακέφαλη, πορεύεται χωρίς διοίκηση, απλήρωτη και ότι αναζητείται ο άνθρωπος που θα ηγηθεί να βγάλει την ομάδα από την κρίση είναι κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Το να υπάρχει όμως μεγαλομέτοχος, νέο Δ.Σ., νέος προπονητής αλλά όχι παίκτες να στελεχώσουν την ομάδα είναι κάτι το πρωτάκουστο που προκαλεί έκπληξη και τρόμο μαζί… Και το πιο θλιβερό από όλα είναι ότι κάπως έτσι θα παρουσιαστεί ο Γουλιέλμος σε αυτή την τόσο κρίσιμη συνέλευση όπου όλοι με αγωνία περιμένουμε όχι να καταδικάσουμε και να λιθοβολίσουμε τον μεγαλομέτοχο αλλά να ακούσουμε κάτι που θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο αισιόδοξοι για τον μπασκετικό ΑΡΗ.

Η αρχή έγινε με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αναλαμβάνει χρέη προπονητή. Μια κίνηση που επικροτήθηκε από όλους μιας και πρόκειται ίσως για την καλύτερη δυνατή λύση στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.  Σειρά μετά τον προπονητή πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ όπου είχε μείνει μόλις με τον υπό παραιτηθέντα(στα λόγια) πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο Χάρη Παπαγεωργίου μιας και όλα τα υπόλοιπα μέλη για τους δικούς τους λόγους είχαν αποχωρήσει. Έτσι εκτός του Χάρη Παπαγεωργίου που παραμένει στη θέση του έχουμε στη θέση του αντιπροέδρου τον γνωστό ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου, τον καθηγητή Α.Π.Θ. Χρήστο Αραμπατζή και τη δικηγόρο Τζελίνα Μακραντωνάκη. Ενώ εκκρεμεί ο εκπρόσωπος του Α.Σ. στο νέο Δ.Σ. Ένα νέο Δ.Σ. που όσο καλοπροαίρετοι και αν θέλουμε να είμαστε απέναντι στα άτομα που το απαρτίζουν είναι να σε ζώνουν τα φίδια… Κανένας μπασκετικός εκτός του Χ.Παπαγεωργίου, κανένας επιχειρηματίας που θα μπορούσε να βάλει  το χέρι στην τσέπη, κανένας άνθρωπος με εμπειρία από τον χώρου μπάσκετ που έστω θεωρητικά θα μπορούσες να πεις ότι έχει γνώση του αντικειμένου. Αν το περσινό Δ.Σ. που ήταν σαφώς πιο ψημένο από το σημερινό έφθασε σε αδιέξοδο στη συνεργασία του με τον Δ.Γουλιέλμο πόσο μάλλον αυτό που απαρτίζεται από άτομα που πιθανόν να μην έχουν την παραμικρή ιδέα για την κατάσταση που επικρατεί στον μπασκετικό ΑΡΗ. Και αν το νέο Δ.Σ. μας γέμισε με προβληματισμό και ανησυχία η μη άρση του μπαν σε συνδυασμό με την αποχώρηση των 6 ξένων, του Τολιόπουλου που έκλεισε στην ΑΕΚ(χωρίς καν να του μιλήσει κανείς για παραμείνει) και το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Μποχωρίδη επιβεβαιώνουν ότι ο ΑΡΗΣ τη νέα σεζόν αν δεν καταρρεύσει οικονομικά πριν το πρώτο τζάμπολ θα κατέβει ως ένα εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό στην Α2… Και αυτό το τελευταίο δεν είναι κινδυνολογία ή κάποιο βιαστικό συμπέρασμα είναι αυτό που αποτυπώνεται από τις κινήσεις της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από την λήξη του πρωταθλήματος έως και σήμερα. Ναι μεν χρόνος υπάρχει και αν εμφανισθεί το χρώμα του χρήματος τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αλλά τίποτα δεν δείχνει ότι ο Δ.Γουλιέλμος μπορεί να δώσει λύσεις. Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο κινείται όλο αυτό το διάστημα μας κάνει να αμφιβάλλουμε ακόμη και για τις προθέσεις του μιας και ως τώρα το «κάλεσμα για βοήθεια» γίνεται με έναν ιδιαίτερο και σπασμωδικό τρόπο μέσω διαρροών και συμπερασμάτων…

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα «παρουσιάσει» αύριο ο Δ.Γουλιέλμος στην κρίσιμη συνέλευση. Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις του θα πρέπει να αποκλείσουμε οποιαδήποτε διάθεση για ρεαλιστικό απολογισμό αλλά να περιμένουμε πλήρη αποποίηση ευθυνών και υποσχέσεις μαγειρεμένα με μπόλικα δικηγορίστικα μισόλογα. Οπότε όπως γράψαμε και πριν λίγο καιρό ο Α.Σ. οφείλει να θέσει ως θέμα την επόμενη ημέρα της ΚΑΕ με ή χωρίς τον Δ.Γουλιέλμο. Δεν γίνεται να αφεθεί ο Αυτοκράτορας στην τύχη του ούτε και να δείξει τις ίδιες τάσεις αυτοκτονίας που έδειξε ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ. Όποιος δεν μπορεί, δεν αντέχει, δεν θέλει ας κάνει στην άκρη να περάσει ο επόμενος…

ΥΓ. Τουλάχιστον αστείες οι αντιδράσεις κάποιων φίλων στο άκουσμα της πιθανής μεταγραφής του Ζάρα. Προφανώς και όσοι γκρινιάζουν αγνοούν το ρόστερ του ΑΡΗ σήμερα.

ΥΓ2. Χίλια μπράβο στον Άκη Σακελλαρίου που είχε το θάρρος να βγει άμεσα και να πει δημόσια ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον Δ.Γουλιέλμο, ΤΙΜΗΤΙΚΑ δέχθηκε τη θέση του αντιπροέδρου λόγω των Αρειανών συναισθημάτων που τρέφει ο ίδιος και η οικογένεια του αλλά και της εκτίμησης που τρέφει προς το πρόσωπο του Χάρη Παπαγεωργίου που του το πρότεινε. Και φυσικά τόνισε ότι δεν θα έχει ενεργή δράση(ούτε τα τώρα ούτε στο μέλλον) στα κοινά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του και έχει πλήρη άγνοια για τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Και συμπλήρωσε ότι μόλις χθες του το πρότειναν να αναλάβει αυτόν τον τιμητικό ρόλο… δείγμα οργάνωσης και πλάνου!ΥΓ3. Όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ένα παλικάρι στα socialmedia“Σε αυτη τη φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται στην ΚΑΕ ήταν απαραίτητος κ ένας ηθοποιός”

ΥΓ4. Συνεχίζοντας την προσφιλή τακτική του ο Δ.Γουλιέλμος με τις φήμες και διαρροές… πήγε για τέλη Ιουλίου η άρση του μπαν.

ΥΓ5. Και για αυτούς που χάθηκαν στις λέξεις του κείμενου, το γράψαμε στην αρχή θα το ξαναγράψουμε και στο τέλος «σε αυτή την τόσο κρίσιμη συνέλευση όπου όλοι με αγωνία περιμένουμε όχι να καταδικάσουμε και να λιθοβολίσουμε τον μεγαλομέτοχο αλλά να ακούσουμε κάτι που θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο αισιόδοξοι για τον μπασκετικό ΑΡΗ» . Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει στην αυριανή συνέλευση να παραβρεθούν όσοι μπορούν να προσφέρουν στην προσπάθεια εξεύρεσης κάποιας λύσης. Ενώ οι οξύθυμοι που κοντεύουν να τρελαθούν με αυτά που συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στην ΚΑΕ καλύτερα να αράξουν και να συντονιστούν στο YellowRadio.

9 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 09:19 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  8 ετών και 6 μηνών, όχι 36

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 09:18 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗ,
  Ας μην το πάμε στο πολιτικό, γιατί θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας.
  Πραγματικά χθες ο Γουλιέλμος, είπε τι έκανε, είπε τι πέτυχε(;), δεν είπε όμως τι θα κάνει για τα πολλά προβλήματα, που έχουμε.
  Δώστε και σώστε, αλλά αφήστε με να διοικήσω, είπε ο άνθρωπος.
  Το κακό είναι πως ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, είναι Κ.Α.Ε.. Αρά και η λαϊκή κατακραυγή πάει περίπατο, όταν ένας έχει το 90%, μιας Α.Ε.
  Το πρόβλημα ξεκίνησε πολύ παλιότερα, όταν κάποιο έξυπνοι, επαίρονταν πως με λίγα λεφτά, καλή διαχείριση και έξυπνες κινήσεις, κάνουν θαύματα.
  Ο κόσμος μπήκε στη λογική του ταβανιού, των επιμέρους στόχων, στην αποτίμηση κόστους κάθε κίνησης.
  Είναι μοιραίο, να φτάσουμε εδώ που είμαστε.
  Ακόμα και ο Αρβανίτης είπε, "χωρίς λεφτά λύσαμε τα μπαν".
  Δεν είπε ότι χρειάστηκαν δύο χρόνια και η ανοχή όλων για να λυθούν.
  Δυστυχώς φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗ, είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που σε διάρκεια οχτώ ετών και 36 μηνών (Γενάρης 2012 - Ιούλης 2019), τα τέσσερα χρόνια είχαμε μπαν. Γενάρης 2012 - Αύγουστος 2014 το πρώτο και Γενάρης 2018 μέχρι σήμερα και βλέπουμε το δεύτερο.
  Εν τω μεταξύ Γουϊβερ, Μπέλ κλπ, ετοιμάζουν κι άλλα μπαν.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 08:53 δημοσιεύθηκε από ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ

  Φιλε Σ Παπας το ομορφο στην ολη υποθεση ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει κανεις που να υποστηριζει τον Γουλιελμο πλην των ασχετων μαριονετων που εβαλε για διοικηση που θα κουναν το κεφαλι τους καταφατικα σε ο,τι πει το αφεντικο. Και τα σαιτ, οι αυλικοι οπως λεει ο φιλος Πλανετ, που καποτε τον κανακευαν δεν ειναι με το μερος του, καπως αργα ξυπνησαν, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Ο κοσμος του ΑΡΗ απαιτει δραση αμεσα. Πρεπει σε πρωτη φαση ο Αυτοκρατορας να απελευθερωθει και να απαλλαγει απο τον αλεξιπτωτιστη. Θα μας τρελανει? Ποιος θα δωσει 1000 ευρω για μετοχες την σημερον ημερα? Θα βαλει τα μισα και τα υπολοιπα με διαρκειας!!! Τον ειχα και για σοβαρο ανθρωπο. Οι εξαγγελιες του μου θυμισαν Τσιπρα το 2015 οταν στην εκθεση ειχε πει ως τροπο αποπληρωμης του χρεους, τη φορολογια των πλουσιων. Και τα προβατα ακολουθουν. Το μπαλακι στον ΑΣ. Ελεγχος οικονομικων ΚΑΕ και πρακτικων Γουλιελμου. Ελεγχος προτασης Αρβανιτη ολα με στοιχεια. Ουτε ενα δευτερολεπτο η ομαδα στα χερια Γουλιελμου. Οσον αφορα τον Μποχωριδη αν δεν υπηρχε οικονομικο προβλημα στην ΚΑΕ ουτε για μασκωτ θα τον ηθελα, το παλτο που την ειδε παικταρας. Αλλα οταν φερνουν την ομαδα σε αυτο το σημειο ειναι φυσικο και επομενο να παρακαλανε το καθε ανυπαρκτο παικτη ή παραγοντα.

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 07:14 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Φυσικά και τελειώσαμε φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗ.
  Όταν ο ιδιοκτήτης του 90% των μετοχών της Κ.Α.Ε., λέει, με 250 χιλ. σπάει το μπαν, αλλά αυτός έχει τα μισά και καλεί είτε να αγοράσουμε διαρκείας, είτε να πάρουμε μετοχές, τουλάχιστον 1000€, για να συμπληρώσει, όντως τελειώσαμε.
  Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, κανονικά έπρεπε οι διαδικασίες να τρέξουν, με τη λήξη του αγώνα ΑΡΗΣ - Κύμη.
  Όσο για το roster, όντως Παπαντωνίου, Σλαφτσάκης, Σακελλαρίου, Ζάρας, Διαμαντάκος, Βεργίνης, μαζί με έναν - δύο νεαρούς, θα αποτελούν τον Ελληνικό κορμό.
  Και κάτι για το μπατζετ, τελικά πέρσι το μπάτζετ, ξεπερνούσε τα 500 χιλ., αγωνιστικά όμως έδειχνε σαν 200 χιλ.
  Πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, το ευχόμουν κιόλας, αν όλοι οι συντελεστές, του τσίρκου, που φορούσε τις φανέλες του ΑΡΗ πέρσι έφευγαν.
  ΟΛΟΙ, το τονίζω.
  Όμως με τέτοια οργάνωση, με μπαν, με απλήρωτους τους πάντες, δεν υπάρχει ελπίδα.
  Η ουσία είναι πως κανένας είτε οπαδός, είτε παράγοντας, δεν εμπιστεύεται, ούτε ευρώ στο Γουλιέλμο, και έχει δίκαιο.
  Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται έναν μπασκετικό Καρυπίδη, ο οποίος, από την πρώτη μέρα, θα βάλει χρήμα, θα λύσει τα μπαν, θα διακανονίσει υποχρεώσεις, θα κάνει αξιόμαχο roster, όπως έκανε το Σεπτέμβρη του 2015 ο Καρυπίδης, με μηδέν έσοδα.
  Θα πρέπει λοιπόν, τόσο ο Γουλιέλμος, όσο και οι επίδοξοι αντικαταστάτες του, να γνωρίζουν, πως πρώτα θα δούμε και μετά θα βάλουμε.
  Η ιστορία, " βάλτε και βλέπουμε " τελείωσε, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι, τόσο καλύτερα.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 22:02 δημοσιεύθηκε από ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ

  Φιλέ Πλανετ και Σ Παπας τελειώσαμε!!! Δεν υπάρχει ελπίδα με τον αλεξιπτωτιστη στο τιμόνι του Αυτοκράτορα. Βοηθηστε κόσμε τον απορο, ο,τι έχει ευχαρίστηση ο καθένας να σωθεί η ομάδα μας!!! Καμια ελπίδα με τον ανύπαρκτο δυστυχώς.

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 17:35 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Κι εγώ στο πρώτο σενάριο συγκλινω πλέον φίλε Πλανετ,αν και πιστεύει κανείς ότι και ο Στεφανίδης τότε δεν ήταν σε συνεννόηση?ΥΓ.Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλει να ρισκάρει τόσο πολύ την φήμη του και την υστεροφημία του ο Σούλης Μαρκόπουλος...

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 15:57 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Έσκασε και η είδηση για τον Μποχωρίδη όπου για 10.000 με 15.000 ευρώ που του χρωστάνε έμεινε ελεύθερος...

  Οι χορηγίες και όποιες διαπραγματεύσεις είναι λόγια του αέρα μέχρι να δούμε ότι μπαίνουν χρήματα στην ΚΑΕ και γίνονται κινήσεις με χρήματα όπως είναι η άρση του μπαν και η αποπληρωμή μικροποσών που χρωστάνε σε παίκτες όπως ο Μποχωρίδης. 2 εκ. ευρώ ΕΙΠΕ ότι έβαλε σε έναν χρόνο και δεν έχει λύσει το μπαν, δεν έχει τηρήσει τους διακανονισμούς και χρωστάει και στην ομάδα. Οπότε ο λόγος του δεν έχει την παραμικρή αξία.

  Όσο για το νέο Δ.Σ. είναι ντροπή και κοροϊδία προς τον κόσμο του ΑΡΗ.

  Φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗ,
  Το πλάνο είναι να παραμείνει το λογιστήριο κλειδωμένο και η ομάδα αιχμάλωτη του Γουλιέλμου που από ότι φαίνεται είτε εκτελεί εντολές του Λάσκαρη ή πάσχει από το σύνδρομο Στεφανίδη και ζεί το όνειρο του ανεξάρτητα από το κατάντημα της ομάδος. Ωστόσο όταν μιλάμε για δικηγόρους δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πρόκειται αφέλεια και υπέμετρη φιλοδοξία-αισιοδοξία... Οπότε συγκλίνω στο πρώτο σενάριο με τον Λάσκαρη να κρύβεται από πίσω.

  Φίλε Σ.ΠΑΠΑΣ,
  Ακόμη και να λύσει το μπαν ομάδα δύσκολα θα στηθεί που δεν θα κινδυνέψει. Είναι ικανός να δώσει χρήμα να λύσει το μπαν και να φέρει αμερικάνους με 1000€/μήνα. Ενώ από Έλληνες μιλάμε για ρόστερ που στην καλύτερη περίπτωση θα έχει παίκτες όπως ο Ζάρας, ο Παπαντωνίου και ο Σακελαρίου

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 07:33 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Για να είμαστε και λίγο σοβαροί.
  Η νέα διοίκηση της Κ.Α.Ε περιλαμβάνει:
  Τον κ. Παπαγεωργίου, που έφευγε αλλά τελικά έμεινε.
  Την δικηγόρο κ. Μακραντωνάκη, συμμετέχουσα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
  Τον κ. Αραμπατζή, θαρρώ καθηγητή στο τμήμα Θεολογίας !!! του Α.Π.Θ.
  Τον κ. Σακελλαρίου ηθοποιό, ο οποίος δήλωσε κιόλας, πως η παρουσία του είναι συμβολική.
  Τέλος θα υπάρχει όπως πάντα η γλάστρα, του Α.Σ., που εννοείται, πως δεν θα ξέρει τίποτα, για ότι γίνετε.
  Χωρίς να παραγνωρίζω, ούτε τις σπουδές, ούτε τη καριέρα κανενός, από τα νέα μέλη του Δ.Σ., θεωρώ πως θα είναι μια τυπική διοίκηση, για να κάνει τη δουλεία του ο Γουλιέλμος.
  Κανένας από τα νέα μέλη του Δ.Σ., δεν γνωρίζει, από μπάσκετ και φυσικά, δεν έχει και την οικονομική επιφάνεια, να βγάλει το κάρο, από τη λάσπη.
  Στο μεταξύ, το μπαν καλά κρατεί, ο Τολιόπουλος (που προφανώς θα έμενε) έφυγε, ο Μποχωρίδης, μπορεί να κάνει προσφυγή και να φύγει και το Φλιώνη τον θέλει ο Τράκης για να μαζεύει πετσέτες, στη θέση του μπασκετμπολίστα Σακελλαρίου.
  Προσωπικά ο τρόπος με τον οποίο κινούμαστε στο μπάσκετ, μου θυμίζει το καλοκαίρι του 2013, στο ποδόσφαιρο, τότε με τον Ηλιάδη, θυμάστε;
  Είμαι 1000% βέβαιος, αυτό δείχνουν τα γεγονότα, πως το μπαν δεν αρθεί και θα πάμε, με ρόστερ, τσιφ για Α2.
  Φίλε Λιοντάρη,
  Εγώ πιστεύω, πως δεν έχουμε ούτε μια στο δις πιθανότητα, να γλιτώσουμε φέτος, τον υποβιβασμό.
  Εκτός και αν... λυθούν γρήγορα, τα προβλήματα του Λάσκαρη...

 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 23:27 δημοσιεύθηκε από ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ

  Δεν μπορώ φίλε Πλάνετ να διανοηθώ ούτε περνάει από το μυαλό μου οτι ο Γουλιέλμος δεν έχει κάποιο πλάνο για τον Αυτοκράτορα μας. Από την άλλη γιατί δεν παραιτείται; Τι τον ωφελεί η παραμονή του στον προεδρικό θώκο;
  Όπως έγραψες πολύ σωστά θέλω να ελπίζω πως έχει κάποιο πλάνο για την ομάδα μας ειδάλως χαθήκαμε. Επίσης δεσμεύθηκε στον Μαρκόπουλο ότι θα άρει το απαγορευτικό το κατά πόσο θα το υλοποιήσει είναι ένα άλλο θέμα. Εγώ αν μπορούσα να έρθω στη συνέλευση αύριο θα ρωτούσα τον Γουλιέλμο την εξής ερώτηση: Ποιός είναι ο χρηματοδότης σας; Γιατί με στραγάλια και με μικροχορηγιούλες δεν μπορείς να πληρώσεις 99, εφορία, δημόσιο, παίκτες, προπονητές και αυλικούς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

#YELLOW RADIO 92.8

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!