Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα της παραίτησης για τον Γ.Δαμιανίδη

Posted On Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 19:44

Αμέτρητες φορές μέσα από αυτή την ιστοσελίδα έχουμε καυτηριάσει τον ρόλο και την συνενοχή των μετόχων και του Ερασιτέχνη στο έγκλημα που διαπράττεται στον μπασκετικό ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια. Μπορεί τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ με ανακοινώσεις να έχουν τονίσει τον ανενεργό τους ρόλο, ο Α.Σ. την αδυναμία του να επέμβει αν δεν υπάρχει βούληση από τους μετόχους αλλά και τον κ.Τζεβελέκη που ανάλογα με τις διαθέσεις που θα ξυπνήσει το πρωί μπορεί να είναι από ανενεργός, επικεφαλής κάποιας επιτροπής "σωτηρίας" ή ακόμη και ο μέγας πρόεδρος που αποφάσισε να επιστρέψει στην θέση του στην ΚΑΕ για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Πρωταγωνιστής φυσικά σε όλο αυτό το θέατρο παραλόγου είναι ο κ.Δαμιανίδης όπου για λόγους που ποτέ δεν έχουν βγει ξεκάθαρα στο φως της δημοσιότητας είναι ο επί χρόνια πρόεδρος της προβληματικής ΚΑΕ ΑΡΗΣ ή καλύτερα ας το πούμε ο καπετάνιος του καραβιού που βυθίζεται και σχεδόν έχει πιάσει πάτο αλλά παρόλα αυτά παραμένει ακλόνητος στην έμμισθη θέση έχοντας μάλιστα αρκετές φορές και την "στήριξη" στα λόγια αλλά όχι στις πράξεις από όλους τους υπόλοιπους και όχι μόνο.

Όταν λοιπόν εγγράφως όλα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ αλλά και ο πρόεδρος του Α.Σ. κ.Παπαδόπουλος ζητάνε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ να παραιτηθεί ώστε να προχωρήσουν στην σύσταση διοίκησης πρωτοδικείου τότε νομίζω και ο πιο αφελής καταλαβαίνει ότι εδώ δεν μιλάμε για κάποια διοίκηση "σύμπνοιας" και "ομοψυχίας" όπου με τόσο κόπο προσπαθούσαν οι γνωστοί κύκλοι να μας πείσουν αλλά για ανθρώπους που όχι απλά δεν συνεννοούνται μεταξύ τους αλλά το πιθανότερο είναι να μην μιλάνε καν... Για αυτό άλλωστε και το γραπτό αίτημα, για αυτό άλλωστε και η παραίτηση του κ.Οικονόμου(εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη) από το 3μελές Δ.Σ. της ΚΑΕ που αναμένεται να ακολουθήσει αν δεν "συνεργαστεί" ο κ.Δαμιανίδης ώστε να "καταρρεύσει" η διοίκηση. Μάλιστα η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει ότι πλέον το πλάνο του κ.Αρβανίτη είναι έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά και τα άτομα που θα συμμετέχουν στο επταμελές(όπως ακούγεται) νέο δ.σ. της ΚΑΕ έχουν βρεθεί.

Ούτε 2 μήνες δεν έχουν περάσει από εκείνη την συνέντευξη του προέδρου που μας έλεγε "Φεύγω τρέχοντας" αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει όπως και τις προηγούμενες φορές που ο κ.Δαμιανίδης έφθανε προς την έξοδο άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα όροι και απαιτήσεις. Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά μιας και υπάρχει η βούληση των μετόχων και του Ερασιτέχνη για αυτό καλό είναι να το ξανασκεφτεί πριν αποφασίσει να μπλοκάρει τις εξελίξεις. Άλλωστε για την ώρα ακόμη υπάρχουν τα περιθώρια να προετοιμαστεί μια ηρωική έξοδος μέσω του ARIS FM και όλων αυτών των "κύκλων" ώστε να φύγει με "ψηλά το κεφάλι" και όχι με το στίγμα του ανθρώπου που μαζί με άλλους νοικοκυραίους όπως είναι ο κ.Τζεβελέκης καταχρέωσε έναν σύλλογο που οι ίδιοι οι οπαδοί είχαν καταφέρει να ξεχρεώσουν με αγώνες και μαζικές κινητοποιήσεις.

Αρκετά "προσφέρατε" κ.Δαμιανίδη. Ώρα να αφήσετε και κάποιον άλλον να προσφέρει και εσείς να ξεκουραστείτε επιτέλους ή να βρείτε μια άλλη καριέρα... ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!