Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Δείχνουν το δρόμο και στους υπόλοιπους

Posted On Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 20:35

Ένα από τα επιχειρήματα του "νοικοκυραίου-σωτήρα" Γ.Δαμιανίδη στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το κατάντημα του ΑΡΗ με τον ίδιο στο "τιμόνι" ήταν η εγκατάλειψη της ομάδος από Αρειανούς με μεγάλη οικονομική επιφάνεια με τα άδεια καρεκλάκια στα επίσημα να είναι η απόδειξη όλων όσο έλεγε τόσο ο ίδιος όσο και τα παπαγαλάκια του. Φυσικά πότε δεν μας εξήγησε πως μια ομάδα που σώθηκε από τους ίδιους τους Αρειανούς και αναγεννήθηκε χάρη στα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ(που αν και ήταν πρόεδρος ο ίδιος ως γνωστόν οι υπόλοιποι ενίσχυαν την ομάδα οικονομικά), είχε την οικονομική στήριξη εξωδιοικητικών μέσω της  ΣΑΡΙΣΑΣ αλλά και την βοήθεια του κ.Πάλμα ξαφνικά όλοι τον εγκατέλειψαν και ούτε φυσικά μπήκε στην διαδικασία να μας πει την δική του εκδοχή για τους λόγους για τους οποίους όλοι αυτοί που του γύρισαν την πλάτη και τον άφησαν μόνο του με την αποχώρηση του φαίνεται σιγά σιγά να συσπειρώνονται εκ νέου γύρω από την ομάδα.

Από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο κ.Αρβανίτης που ως εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις πολύ πριν γίνει πρόεδρος της διοίκησης Πρωτοδικείου ήταν να πλησιάσει όλους αυτούς που εκδιώχθηκαν, εξαπατήθηκαν, χλευάστηκαν από την "κλίκα" που έκανε κουμάντο και στον μπασκετικό ΑΡΗ για να δει τις προθέσεις του. Μπορεί ένας μεγάλος αριθμός γνωστών Αρειανών να δήλωσαν παρών στο κάλεσμα του αλλά η πίκρα τους για ότι είχε προηγηθεί αλλά και η καχυποψία τους σχετικά με την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΚΑΕ ήταν εμφανής εξ αρχής. Μετά λοιπόν από ένα μουδιασμένο σχετικά ξεκίνημα που το πρόβλημα με τα δελτία οδήγησε στο κακό αγωνιστικό ξεκίνημα της ομάδος και γέμισε άπαντες με απογοήτευση φαίνεται κάτι να αρχίσει να κινείται και άνθρωποι που στην αρχή ήταν διστακτικοί να δείχνουν πλέον την στήριξη τους εμπράκτως. Η αρχή έγινε με τον κ.Πλιάκη που ενίσχυσε οικονομικά την νέα διοίκηση προσφέρoντας ένα χρηματικό ποσό και στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στα μέλη του ARIS Golden Club που με μια έξυπνη κίνηση προσπαθούν φέρουν κόσμο και έσοδα στην ομάδα πριμοδοτώντας εισιτήρια διαρκείας

Δεν θα κρίνουμε το αποτέλεσμα των κινήσεων όπως είναι τα χρηματικά ποσά που δόθηκαν, τα οφέλη που θα έχει η ΚΑΕ από την πριμοδότηση των διαρκείας αλλά την πρόθεση και την διάθεση που δείχνουν κάποιοι συνΑρειανοί μας σε περίοδο οικονομικής κρίσης να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται στον μπασκετικό ΑΡΗ. Μάλιστα με δεδομένο το τραγικό ξεκίνημα της ομάδος αυτές οι κινήσεις έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία και θα πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους Αρειανούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν. Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν βοηθούσε και λίγο το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδος και έφερνε ελαφρώς πιο φυσιολογικά αποτελέσματα... Βέβαια μπορεί την διαφορά την δεδομένη χρονική στιγμή να την κάνουν κάποιοι εξωδιοικητικοί παράγοντες αλλά η μεγάλη δύναμη του ΑΡΗ είναι ο κόσμος του. Ο απλός, ανώνυμος φίλαθλος που αν έρθει κοντά στην ομάδα μαζικά όπως έκανε κάποτε, το εισιτήριο ενός αγώνα αλλά και η παρουσία του στο γήπεδο μπορεί να ξαναφέρει την επανάσταση στο μπάσκετ και στον ΑΡΗ μας! Όλοι διαρκείας! Όλοι στο Παλέ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!