Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τον κόσμο του και τον Νίκο Γκάλη στο πλευρό του!

Posted On Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 19:30

Η ώρα για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της κοινής λογικής έφθασε! Την Κυριακή το απόγευμα στις 17.00 στο θρυλικό Παλέ, η αγαπημένη μας ομάδα θα υποδεχθεί τον συμπολίτη στην επανάληψη του αγώνα που κακώς διεκόπη. Όλοι θυμόμασταν πόσο ξενερώσαμε, εκνευριστήκαμε, αηδιάσαμε που για ακόμη μια φορά σαν Αρειανοί γίναμε μάρτυρες και θύματα των "κανονισμών" όπως αυτούς τους μεταφράζει ένα "ανθρωπάκι" σαν τον Αναστόπουλο που χωρίς ήθος, λογική και ευθύνη απέναντι στο άθλημα που υπηρετεί αποφάσισε να κοροϊδέψει 6000 Αρειανούς και όλη την φίλαθλη Ελλάδα και να διακόψει έναν αγώνα στον οποίο δεν έγινε απολύτως τίποτα. Γιατί καλώς ή κακώς(κακώς θα πούμε εμείς) όταν στην Ελλάδα συνεχίζονται κανονικά αγώνες με αιμόφυρτους διαιτητές, παίκτες που έχουν πάρει φωτιά και οπαδούς που μπουκάρουν μέσα τότε το φτύσιμο είναι ανάξιο αναφοράς. Πόσο δε μάλιστα και τα χαρτάκια και οι κορδέλες που είναι όμορφες εικόνες με τις οποίες μεγαλώσαμε από μικρά παιδιά... Ευτυχώς όσο και αν μας εξέπληξε το γεγονός τα όργανα της δικαιοσύνης τελικά έκαναν την δουλειά τους και οι νόμοι εφαρμόσθηκαν κανονικά. Έτσι το μόνο που έμεινε στον δύσμοιρο τον συμπολίτη είναι η ρετσινιά της μεγαλοπρεπέστατης κωλοτούμπας που έκανε και η ντροπιαστική προσπάθεια να κερδίσει κάτι για ακόμη μια φορά στα χαρτιά... Ούτε η πρώτη φορά θα ήταν και σίγουρα ούτε και η τελευταία... Αυτοί είναι, τόσα χρόνια τους τρώμε στην μάπα τους αδικημένους ψευτοεπαναστάτες και αυτό είναι ένα μικρό δείγμα για την χαώδη διαφορά στην ιδεολογία των 2 ομάδων και ένας παραπάνω λόγος για να τους κερδίσουμε!

Το μπαλάκι πλέον είναι στα χέρια του Δ.Πρίφτη και των παικτών του. Αν μια φορά ξενερώσαμε εμείς στο παιχνίδι που διεκόπη σίγουρα οι παίκτες που ζουν πιο έντονα το παιχνίδι από μέσα θα ξενέρωσαν ακόμη πιο πολύ. Αυτή τη φορά περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Και αν σε εκείνο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δει έναν κάκιστο ΑΡΗ(που ήταν όμως μόλις 2 πόντους πίσω στο σκορ) τότε σε αυτό δεν πρέπει να δούμε ούτε ένα κακό πεντάλεπτο. Με τον Τόμας να αγωνίζεται κανονικά, τον Βεζένκωφ να είναι σταθερά καλός, τον Πάσαλιτς να γυαλίζει το μάτι του, τον Ρίντ να έχει βρει τα πατήματα του  και τους υπόλοιπους μετά τις τελευταίες αλλαγές στο ρόστερ να έχουν βρει τον ρόλο τους στην ομάδα η νίκη μοιάζει με μονόδρομο που θα ακολουθήσουμε θέλουν δεν θέλουν οι αντίπαλοι μας. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία δείχνουν ότι ο μπαογκ είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από εμάς αλλά όσοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα γνωρίζουν ότι ο συμπολίτης έχει τρελή ρέντα φέτος αλλά και ότι το ρόστερ δεν έχει την ενέργεια και την εκρηκτικότητα που έχει το δικό μας. Το μόνο που χρειάζεται από την ομάδα είναι να δείξει την απαραίτητη ψυχραιμία, να προσπαθήσει να κοντρολάρει το ρυθμό και να κάνει απλά το παιχνίδι της. Η νίκη θα είναι απλά το επακόλουθο!

Οι βάσεις για τη νίκη ήδη έχουν μπει εκτός γηπέδου. Η διοίκηση της ΚΑΕ φρόντισε για πληρωμές τις προηγούμενες ημέρες, ο Νίκος Γκάλης δήλωσε ότι θα είναι παρών στο γήπεδο ενώ και οι παλαίμαχοι της ομάδος έκαναν το δικό τους κάλεσμα ενόψει του ντέρμπι! Κινήσεις που έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία. Όσο για τον κόσμο της ομάδος είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα δώσει βροντερό παρών! Με νίκη ο ΑΡΗΣ στρογγυλοκάθεται στην 4η θέση και κοιτάζει τον δύσκολο Β γύρο πολύ πιο αισιόδοξα. Συν φυσικά ότι ακολουθεί κατευθείαν και η αναμέτρηση του Β γύρου όπου με μια νίκη την Κυριακή θα έχουμε σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα ώστε να πάρουμε και τη νίκη στο κρατικό. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά αν κάνουμε το 2 στα 2 τότε ο ΑΡΗΣ θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για μια πετυχημένη χρονιά. Έχοντας στο μυαλό μας ότι πιθανόν και αύριο να δούμε κάποιους εντολοδόχους της ΚΕΔ που θα προσπαθήσουν σαν τον Αναστόπουλο να προκαλέσουν και να αρπάξουν την ευκαιρία, γεμίζουμε το γήπεδο, στηρίζουμε την ομάδα όπως μόνο εμείς ξέρουμε, δεν δίνουμε την παραμικρή αφορμή σε κανένα διαιτητάκο και πανηγυρίζουμε όλοι μαζί ακόμη μια νίκη!

ΥΓ. Προς όλους τους συνΑρειανούς που θα έρθουν αύριο στο γήπεδο αποκλειστικά λόγω μπαογκ θερμή παράκληση να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ, ο Δ.Πρίφτης και οι παίκτες του αλλά και το γεγονός ότι στο Παλέ πηγαίνουν και φίλοι της ομάδος(με διαρκείας και χωρίς διαρκείας) ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

ΥΓ2. Αν και θα βγάλουμε άγχος, η νίκη με 1 πόντο διαφορά μοιάζει με ηδονικό σενάριο. Φανταστείτε τι θα λένε οι "αδικημένοι" την επόμενη ημέρα... για το ότι το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε από το ίδιο σημείο με αποτέλεσμα να χάσουν το προβάδισμα των 2 πόντων που είχανε...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!