Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Ισραήλ για το διπλό

Posted On Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 12:41

Να πάρει τη  νίκη κόντρα στη Ναχαρίγια και να επιβεβαιώσει την βελτίωση που έδειξε στην Πάτρα θα προσπαθήσει σήμερα το απόγευμα η αγαπημένη μας ομάδα στο Ισραήλ σε ένα παιχνίδι όπου κατεβαίνει για ακόμη μια φορά ως το φαβορί. Η νίκη στην Πάτρα αλλά και η σπουδαία μεταγραφή του Γιάνκοβιτς έχουν αλλάξει σημαντικά το κλίμα στην ομάδα. Κάτι που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για τη νίκη σήμερα μιας και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να ξαναζεσταθεί ο κόσμος αλλά και να ανέβει ψυχολογικά η ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Η Ναχαρίγια είναι μια μεσαία ομάδα του ανταγωνιστικού Ισραηλινού πρωταθλήματος που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Οι 2 ήττες τις 2 πρώτες αγωνιστικές του BCL και η διακοπή συμβολαίου βασικού Αμερικανού πόιντ γκαρντ Τίγκ από τον οποίο φέτος περίμεναν πάρα πολλά φανερώνουν και τη δυναμική τους. Δεν πρόκειται για ομάδα του επιπέδου των "ήλιων" της Σλοβενίας ή των "αρκούδων" της Δανίας αλλά σίγουρα ο σοβαρός ΑΡΗΣ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί σήμερα. Το ξαφνικό πρόβλημα του Τσαϊρέλη έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Καββαδά και του Σανικίντζε και αναγκαστικά ο Δ.Πρίφτης θα πρέπει να δώσει χρόνο Χρηστίδη. Αλχημείες σαν και αυτές που είχαμε δει στα φιλικά με τον Μούρτο να αγωνίζεται στη θέση 4 μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές. Ιδίως από τη στιγμή που η δύναμη της Ναχαρίγια είναι κοντά στο καλάθι. Πέρα όμως από τα προβλήματα τραυματισμών μεγαλύτερος πονοκέφαλος και ερωτηματικό αποτελούν οι Μάρμπλ και Μπάκνερ που ακόμη ψάχνονται μέσα στο γήπεδο, ο Κάμινγκς που πρέπει να δείξει περισσότερα αλλά και το αν ο MVP της περασμένης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος Τζένκινς μπορεί να επαναλάβει την σπουδαία του εμφάνιση. Ενώ και η παρουσία του Ντραγκίσεβιτς θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και η σταθερότητα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης είναι πάντα σημαντικό. Η ομάδα μας έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι και εύκολα ή δύσκολα θα πρέπει να το κερδίσει!

Αν κάτι  θετικό βγήκε από τον πανικό που επικράτησε μετά την ήττα από τον συμπολίτη είναι ότι δόθηκαν σημαντικές απαντήσεις και ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα που ναι μεν για την εσωτερική λειτουργία της ομάδος μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία αλλά για εμάς έχουν. Το ότι προχωράμε σε κινήσεις ενίσχυσης και όπως όλα δείχνουν και σε αντικαταστάσεις παικτών φανερώνει ότι πλέον υπάρχει περισσότερη αυτογνωσία στην ομάδα και  παραδοχή των λανθασμένων κινήσεων κάτι άκρως θετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όπου τα πάντα κρυβόντουσαν κάτω από το χαλάκι. Ενώ και ότι ο Λάσκαρης βάζει το χέρι στην τσέπη για να διορθώσει τα λάθη δείχνει ότι όχι μόνο δεν αδιαφορεί αλλά ότι έχει και την επιθυμία να αλλάξει άμεσα την κατάσταση.  Όλα λοιπόν τα παραπάνω παρόλο που προέκυψαν μετά από μια πικρή ήττα μόνο ως θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Η νίκη σήμερα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα των αλλαγών που έχουν ξεκινήσει στον μπασκετικό ΑΡΗ! Νίκη λοιπόν στο Ισραήλ για να πάμε πιο "φτιαγμένοι" κόντρα στον Ολυμπιακό!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!