Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Τώρα θα τους μάθουμε;

Posted On Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 19:02

Σε μια ακόμη απόδειξη της χαοτικής διαφοράς στην ποιότητα, στο ήθος και στην κουλτούρα που διέπει τον κόσμο του ΑΡΗ σε σχέση με αυτούς του συμπολίτη προέβη ο γνωστός γραφικός μπουρδολόγος  οπαδός του μπαογκ Ζουράρις. Δηλώσεις και χαρακτηρισμοί που δεν μας προκαλούν έκπληξη(ιδιαίτερα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο) αλλά όταν αυτές δεν προέρχονται από έναν οπαδό αλλά από ένα μέλος της κυβέρνησης μιας και κάποιοι μπερδεμένοι συμπατριώτες μας τον ψήφισαν, τον στήριξαν και τον τοποθέτησαν στη θέση του Υφυπουργού Παιδείας τότε μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Δεν είναι μυστικό ότι όποια και αν είναι η κατάσταση που επικρατεί στον ΑΡΗ και στον μπαογκ ο μεγάλος πόνος του οπαδών του συμπολίτη είναι ο ΑΡΗΣ μας. Ακόμη και διηπειρωτικό να σηκώσουν αυτοί πάλι μαζί μας θα ασχολούνται. Ο λόγος απλός ξεκάθαρος και διαχρονικός μιας και πηγάζει από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του συλλόγου μας. ΑΡΗΣ και Θεσσαλονίκη ήταν και είναι 2 έννοιες ταυτόσημες που κανένα πανό, σύνθημα ή πληρωμένο άρθρο από κάποιο αρδάκι δεν μπορεί να αλλάξει. Ενώ τα επιτεύγματα του συλλόγου μας από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και οι κοινωνικοπολιτισμικές προεκτάσεις που ξέφευγαν από τα αυστηρά αθλητικά πλαίσια είναι άπιαστα πράγματα για μια ομάδα και έναν λαό που έχει μάθει να λειτουργεί υπογείως και να θριαμβεύει πάνω σε στάχτες .  Και όσο και αν κάποιοι θέλουν τέτοιες γραφικές φιγούρες σαν τον Ζουράρι να τις διαχωρίζουν από το σύνολο των οπαδών του μπάογκ η αλήθεια είναι ότι αυτοί και μερικοί άλλοι αντίστοιχοι τους εκπροσωπούν  και τους αντιπροσωπεύουν επάξια. Για αυτό άλλωστε και δεν είδαμε κάποια επίσημη αντίδραση του συμπολίτη για τις απαράδεκτες δηλώσεις που προάγουν τη βία.

Σύσσωμη η αντίδραση του οργανισμού που λέγεται ΑΡΗΣ έτσι ακριβώς όπως πάντα πρέπει να είναι η αντίδραση μας όταν απειλείται ο αγαπημένος μας σύλλογος. Όπως όλα δείχνουν αυτό το ανθρωπάκι που τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τον ΑΡΗ(και όχι μόνο) θα αναγκαστεί σε παραίτηση χωρίς αυτό να λέει κάτι το ιδιαίτερο.  Δυστυχώς σε μια κοινωνία όπου τέτοια "μπουμπούκια" αντί να απομονωθούν καταλήγουν σε υπουργικές θέσεις ελπίδα δεν υπάρχει… 

ΥΓ. Διαχώρισε το μετρομπάογκ τη θέση του από τις δηλώσεις του Ζουράρι… Αυτοί που βγάζουν τον κάθε πικραμένο και προσπαθούν να τους εκμαιεύσουν κάτι αρνητικό για τον ΑΡΗ λένε ότι δεν υιοθετούν τις δηλώσεις τους! Μας πείσατε… χαρά στο κουράγιο των συνΑρειανών μας που μπορούν ακόμη και τους ακούνε…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!