Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίνι προετοιμασία και all star δηλώσεις & υποσχέσεις

Posted On Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 19:53

Το all star game, τα προκριματικά των εθνικών ομάδων και ο τελικός του κυπέλλου μας ανάγκασε να βιώσουμε έναν ολόκληρο μήνα χωρίς επίσημη αγωνιστική δράση για μπασκετικό ΑΡΗ. Μπορεί να μην υπήρχε αγωνιστικό ενδιαφέρον όλο αυτό το διάστημα αλλά σίγουρα υπήρχαν κάμποσα "καλούδια" που τώρα που επιστρέφουμε στη δράση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθούμε.

Αγωνιστικά η διακοπή σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλή για την ομάδα μας μιας και είχαμε βρει αγωνιστικό ρυθμό που λογικό είναι μετά από 1 μήνα κενό αυτός να έχει χαθεί. Τα φιλικά που δόθηκαν ενδιάμεσα μπορεί να βοήθησαν ως ένα σημείο τον Καστρίτη και τους παίκτες του αλλά δύσκολα μπορούν να αντικαταστήσουν επίσημα παιχνίδια. Το μόνο καλό στην όλη αυτή ιστορία είναι ότι το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή είναι αυτό το αυριανό κόντρα στον Ολυμπιακό. Παιχνίδι που κακά τα ψέματα δεν το υπολογίζεις για νίκη ανεξάρτητα από την κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται σήμερα ο Ολυμπιακός. Έτσι την επόμενη αγωνιστική που θα υποδεχθούμε τον Κολοσσό δεν θα φοβόμαστε μήπως είμαστε εμείς  το θύμα έκπληξης που  συνήθως συμβαίνει σε πρεμιέρες και μετά από μεγάλα κενά μέσα στη χρονιά.

Είχαμε το all star game με ελαφρύ κιτρινόμαυρο χρώμα μιας και πραγματοποιήθηκε στο Παλέ… και όσο όμορφο και αν είναι ένα all star game για τους μικρούς φίλους της μπασκετομάνας Θεσσαλονίκης περισσότερο σαν τρολάρισμα μου φαίνονται τέτοιες κινήσεις όταν όλες οι μπασκετικές αρχές φέρονται συστηματικά με τον χειρότερο τρόπο στον ΑΡΗ μας. Δηλαδή στην μοναδική ομάδα και κόσμο που συνεχίζουν να αγαπάνε και να σέβονται αυτό το άθλημα με την πορτοκαλί σπυριάρα μπάλα μιας και εκεί στον Νότο παρά τις ευρωλίγκες και τα διηπειρωτικά εξακολουθεί ο κόσμος να μην το νιώθει το άθλημα. Και αν λάβουμε υπόψη την αβάντα και το σπρώξιμο που έχουν νέες "υπερομάδες" που κατά διαστήματα εμφανίζονται στον χώρο όπως ο Προμηθέας , το Περιστέρι μέχρι και το Λαύριο σε σημείο που ο ΑΡΗΣ να βγαίνει αδικημένος αγωνιστικά και οικονομικά… τότε καλύτερα αυτό το παιχνίδι "γιορτή" να γινόταν σε ένα από τα γήπεδα των αγαπημένων ομάδων αυτού του σάπιου συστήματος όπως το κρατικό γήπεδο της Πυλαίας. Θα μάζευαν και κανά ευρώ να πληρώσουν την ΔΕΗ που όπως φαίνεται δεν μπορούσε να τα περάσει όλα τα χρωστούμενα σε χορηγία…

Και όπως κάθε φορά που αρχίζει και μυρίζει εκλογές αρχίζει η ψηφοθηρία των κομμάτων που απλώνουν τα δίχτυα τους όπου μπορούν… και ότι πιάσουν… Σε αυτό το πλαίσιο άνοιξε επίσημος διάλογος για την παραχώρηση του Παλέ στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ. Μια παλιά πληγή που εδώ και 3 δεκαετίες αποτελεί τη μεγαλύτερη αδικία της πολιτικής αθλητικής ηγεσίας απέναντι στην ομάδα που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα και οδήγησε γενιές ολόκληρες να μεγαλώνουν με μια μπάλα στα χέρια και τα ιδανικά του αθλητισμού μέσα τους. Να ήταν η πρώτη φορά που γίνεται συζήτηση για κάτι τέτοιο να το πιστεύαμε. Όταν όμως κατά το παρελθόν είχε παρθεί απόφαση να παραχωρηθεί το Παλέ στον ΑΡΗ και φθάσαμε στο σημείο να πρέπει να πληρώνουμε  εξαψήφια νούμερα ενοίκιο για να μην μας κάνουν έξωση τότε τα λόγια είναι περιττά. Συν φυσικά το "παραχώρηση" έχει πολλές ερμηνείες. Αποκλειστική χρήση και πλήρη εκμετάλλευση του γηπέδου; ή προνομιακή μεταχείριση από την διοίκηση του γηπέδου; Ότι και αν πάρει ο ΑΡΗΣ πάντως από αυτή την ιστορία θα είναι σίγουρα κέρδος σε σχέση με τα υπέρογκα ποσά που ξαφνικά καλείται να πληρώνει. Παρόλα αυτά θα πρέπει οι Αρειανοί παράγοντες που ασχολούνται με το θέμα να μην κάνουν το λάθος να παραπληροφορήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ για να πάρουν τα εύσημα. Ξεκάθαρα πράγματα και αλήθειες θέλει ο κόσμος.

Σημαντικότερο πάντως γεγονός όλο αυτό το κενό διάστημα ήταν η ραδιοφωνική παρουσία του Δ.Γουλιέλμου στο Yellow Radio. Εκεί όπου θα μας επιτρέψετε να πούμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν είπε απολύτως τίποτα ουσιαστικό. Πιθανόν ο κ.Γουλιέλμος λειτούργησε περισσότερο σαν δικηγόρος απευθυνόμενος στην ευρεία μάζα του κόσμου του ΑΡΗ που έχει αποστασιοποιηθεί από τον μπασκετικό ΑΡΗ και όχι σε αυτούς που είναι κοντά στην ομάδα και ευελπιστούν να ξαναδούν τον Αυτοκράτορα να διεκδικεί την κορυφή. Μόνο έτσι εξηγείται το σχόλιο του για Ελληνική ομάδα σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια που γίνεται για άρση του μπαν και το όραμα για τις ακαδημίες… Κάπως έτσι εξηγούνται και οι πολλές αναφορές σε πρόσωπα και φιλίες εντός ΑΡΗ με όλους να είναι δίπλα του αλλά επί της ουσίας να απέχουν τόσο οικονομικά όσο και σωματικά μιας και σπανίως πατάνε στο Παλέ.  Όσο για το τμήμα μάρκετινγκ και τις φήμες(που εντέχνως διαρρέονται) περί σημαντικών χορηγιών ενόψει της νέας χρονιάς όπως ακριβώς και στην περίπτωση του μπαν ο χρόνος θα δείξεις αν ο μεγαλομέτοχος αυτή τη φορά θα επιβεβαιωθεί ή θα είναι άλλη μια περίπτωση που δεν κατανοήσαμε τα λεγόμενα του… Τέλος για αυτούς που πραγματικά πείσθηκαν με όσα άκουσαν θα παραθέσουμε τις δηλώσεις του προέδρου των τίτλων κ.Μιχαϊλίδη στον οποίο έκανε μια αναφορά ο Δ.Γουλιέλμος "…δεν φτάνει, η κανονικότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η βάση, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Από αυτά που αντιλαμβάνομαι και από όσο παρακολουθώ βλέπω ότι είναι ένας συνεπής άνθρωπος που θέλει να βάλει κάποιες βάσεις, βέβαια δεν φτάνει μόνο αυτό, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα."

 

ΥΓ. Μπορεί να μην άρεσε σε πολλούς αλλά η αντίδραση του Παναγιώτη Γιαννάκη που αρνήθηκε να βραβευτεί από τον Δ.Γουλιέλμο ήταν απόλυτα λογική.  Φανταστείτε πως θα ένιωθε ο Π.Γιαννάκης μετά την αποπομπή του παρακολουθώντας το "έργο" του Β.Αγγέλου και την απίστευτη στήριξη που είχε από τον μεγαλομέτοχο και τα διάφορα "παπαγαλάκια".

ΥΓ2. Από το AllStarGameγια τα μάτια του κόσμου στους τελικούς ντροπής στα Δύο Αοράκια, στην αποχώρηση  του Ολυμπιακού λόγω των εμετικών πρασινοφρουρών που κάποτε ήταν κοκκινοφρουροί μέχρι και τη σφάγη της Κύμης στο Περιστέρι… πιθανόν γιατί εκεί στην ΕΟΚ έχουν αποφασίσει να πέσουν ή να σωθούν συγκεκριμένες ομάδες.

ΥΓ3. Και για όσους δεν το πήραν χαμπάρι έγινε ένας τελικός στη Κρήτη με τον συμπολίτη να πηγαίνει σε τελικό ύστερα από 20 χρόνια. Και όμως από τα εκατομμύρια φίλων του συμπολίτη δεν βρέθηκαν ούτε 1000 να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να στηρίξουν την ομάδα τους σε έναν τελικό! Ούτε καν αίτημα για να πάρουν εισιτήρια δεν έγινε και με μεγάλη ικανοποίηση δέχθηκαν την απόφαση του της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και του Παναθηναϊκού. Προφανώς στο μπάσκετ η "επανάσταση" δεν πουλάει… ιδίως τώρα που ο Γαλατσόπουλος είναι πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

ΥΓ4. Καλές οι  ενέργειες μάρκετινγκ που γίνονται από την ΚΑΕ στα  socialmediaμιας και επικοινωνιακά εκεί παίζεται το παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό ότι όσο υπάρχει το μπαν και η ομάδα παλεύει για το τίποτα ακόμη και οι καλές ενέργειες περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

ΥΓ5. Αξιέπαινη κάθε προσπάθεια στήριξης συνανθρώπων μας! Μπράβο στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ  για τη στήριξη στον Δημήτρη! Άλλωστε μην ξεχνάμε ο ΑΡΗΣ  από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης  του πάντα έδειχνε τις κοινωνικές ευαισθησίες του με κάθε ευκαιρία.

ΥΓ6. Και εννοείται από τον έναν και μοναδικό ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο πέρα από τη στήριξη στην προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης.

ΥΓ7. Και επειδή διαπιστώσαμε ότι κάπου οι κιτρινόμαυροι ρεπορτερς  χάσανε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Πρίφτη από το ένδοξο Καζάν να ενημερώσουμε τους ανησυχούντες  για την καριέρα του κόουτς οφ δε γίαρ έχασε εντός έδρας από την Αστάνα που είχε ως κορυφαίο τον Μάικλ Τζένκινς με 24 πόντους. Ναι αυτόν που σε εμάς δεν έκανε και έφταιγε για εκείνη την νερόβραστη χρονιά επειδή ήταν αδιάφορος όπως έλεγε ο κόουτς και οι "φίλοι" του…

  

7 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 19:43 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φίλε ΒΑΓΓΕΛΗ,
  Δεν ήθελα να το αναγάγω σε θέμα. Ας είναι καλά ο Πρίφτης εκεί που είναι, ειλικρινά δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο. Απλά αυτό που κάνουν συνΑρειανοί ρεπόρτερς είναι στα όρια της αλητείας γιατί αύριο μεθαύριο θα μας τον φορτώσουν πάλι. Ακριβώς όπως έκαναν με τον Αγγέλου. Που τον αβάνταραν σε τέτοιο βαθμό που κατάφεραν να προσπεράσουν το ότι μας πούλησε στη μέση της χρονιάς... Οπότε όσο μας σπάνε τα @@ με τις νίκες του Πρίφτη άλλο τόσο θα δίνω και εγώ "ρεπορτάζ" μέσα από εδώ για τις ήττες του Πρίφτη. Και φυσικά όποιος θέλει ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει και ένα ταμείο για όλους αυτούς τους προπονηταράδες για να δούμε τι τελικά έχουν πετύχει στην τεράστια καριέρα τους.

  Φίλε Quique,
  Εγώ θα πάω με το κλίμα και θα υποστηρίξω την ανοησία που ακούω από πολλούς ότι στο μπάσκετ όλα είναι καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει δεν υπάρχει πρόβλημα όλη η ουσία είναι στις δηλώσεις του Μιχαϊλίδη. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είτε αδιαφορεί είτε δεν νιώθει από Αυτοκράτορα.

  Δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει κάποιοι αλλά το καλά πάει η ομάδα από έναν προπονητή σαν τον Μπλάτ μεταφράστηκε με το "κοπλιμέντο" ότι ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα πλέιοφς!!! Δηλαδή ακόμη και εκείνο που αναφέραμε τα προηγούμενα χρόνια ειρωνικά περί final four της basket league έχει γίνει ο μακρινός στόχος και ο πήχης έπεσε στο "ομάδα πλέιοφς" . Ξεφτίλα και θλίψη μαζί...

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 15:56 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Εδώ δεν διαβάσαμε τίποτε για την καθοριστική συμβολή του Πρίφτη στην διάλυση της ομάδας που με κόπο φτιάξαμε το 2015-16 φίλε Βαγγέλη, τί ψάχνουμε τώρα?Δεν του έκαναν οι ξένοι που είχαμε, ήθελε άλλους, μόνο ο Σιμτσακ τού έκανε...

 • Σύνδεσμος σχολίου ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 13:54 δημοσιεύθηκε από ΒΑΓΓΕΛΗΣ

  Εχασε η προπονηταρα απο την αστανα ;Τι λες ρε πλανετ μηπως δεν το διαβασες καλα; εγω δε το πιστευω ,αφου δεν διαβασα πουθενα κατι τετοιο δεν σε πιστευω

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 10:30 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Άρα ο Γιαννάκης κάτι ξέρει , φίλε Πλανετ. Εξακολουθούμε πάντως να έχουμε διοικητικό πρόβλημα,δεν χρειάζεται να μάθουμε όλο το παρασκήνιο για να το καταλάβουμε.Ο Μιχαηλιδης έχει δίκιο, αυτή η μιζέρια δεν αντέχεται πλέον,αν δεν κάναμε κι εκείνη την ομάδα το 2015-16 με τις πολύ καλές επιλογές κυρίως στους ξένους θα είχαμε διαλυθεί ως λαός,σε συνδυασμό και με τα χάλια τότε του ποδοσφαίρου.Περα από όλα αυτά, μειώνονται τώρα τα χρέη σ' αυτή την μεταβατική χρονιά με την απαγόρευση?Αν όχι, τότε γιατί η χρονιά θεωρείται μεταβατική? Ενημέρωση δεν υπάρχει πάντως.

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 09:51 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φίλε Σ.ΠΑΠΑΣ,
  Η αναφορά στον Τζένκινς έγινε γιατί έτσι μας τον παρουσίαζαν δημόσια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια σύγκριση σε σχέση με τον Μακνηλ ότι ο ένας έπαιζε με σπασμένο χέρι ενώ ο άλλος με το παραμικρό δήλωνε τραυματίες. Μια από τις πολλές δικαιολογίες του τότε προπονητή που κατά τα άλλα έπαιρνε την ευθύνη πάνω του.

  Όσο για τις δηλώσεις θυμάμαι τον τίτλο από ένα αρειανό site "δεν έδωσε υποσχέσεις"... και αυτό ήταν κάτι που παρουσιάστηκε θετικό. Όσο και αν προσπαθώ να είμαι καλοπροαίρετος απέναντι στον κ.Γουλιέλμο δυστυχώς δυσκολεύομαι. Η αναφορά σε Ελληνική ομάδα και όραμα για τις ακαδημίες όταν αιωρείται το μπαν είναι τουλάχιστον επικίνδυνη. Μακάρι ο κόσμος όπως λες να αρχίσει να απαιτεί και στο μπάσκετ όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο.

  Μπράβο στον κ.Μιχαϊλίδη που είπε αυτά που είπε μπας και μερικοί καταλάβουν την ακριβή διάσταση δηλώσεων όπως ο φίλος μου ο τάδε που έχουμε μιλήσει και είναι δίπλα μου για να βοηθήσουμε τον ΑΡΗ... που στην περίπτωση του Μιχαϊλίδη ήταν το έχω συναντήσει 2 φορές τυχαία, προσπαθεί ο άνθρωπος αλλά χρειάζονται πολλά παραπάνω.

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 08:53 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Απλήρωτος ήταν ο άνθρωπος φίλε Planet και όχι αδιάφορος.
  Επίσης αν θυμάσαι, δεν είχε ούτε ένα σύστημα, για να δείξει τις επιθετικές του αρετές.
  Ο Γκουρού - μάγος, προτιμούσε να ξεζουμίζει τον Ξανθόπουλο και να δίνει τη μπάλα στον Κάμιγκς, για να κάνει μπούκες. Τι μη μου τα θυμίζεις;
  Επίσης υπερόπλα σαν τους Μούρτο και Σίμτσακ, είχαν την κάθε ματς την τιμητική τους.
  Αυτά είδαν και οι Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος και σου λένε, γιατί να μη γίνουμε κι εμείς Σίμτσακ; το σηκώνει το κλίμα.
  Βέβαια στο ποδόσφαιρο, θέλουν όλοι μεγάλες μεταγραφές και έτοιμους παίχτες.
  Θέλουν Σιώπη, Βέλεθ, Ματίγια, Ρος, Ντιγκινί, Γιουνιές, Γκάμα, Φετφατζίδη, Λάρσον, Κόρχουτ, Ματέο Γκαρσί, Κουέστα.
  Κανένας δεν συμβιβάζεται, με τερματζή τον Καντιμοίση, δεξιά - αριστερά, τους Τζανακάκη, Βαλεριάνο, στόπερ τους Δεληζήση - Σόουζα εξάρι τον Ιντζόγου, οχτάρι τον Παυλίδη, εξτρέμια και μεσοεπιθετικούς τους Πασσά, Ντούνη, Πλατέλα και φορ τους Διαμαντόπουλο, Καπνίδη.
  Συμπαθάτε με, που σας όλο το project του Μυροφωρίδη, σε μπασκετικό άρθρο, αλλά στο μπάσκετ θεοποιήθηκαν πολύ κατώτερα μεγέθη, από τους συμπαθείς και φιλότιμους Τζανακάκη, Βαλεριάνο, Δεληζήση, Διαματόπουλο.
  Στο μπάσκετ, είδαμε αρχηγό το Μούρτο και ηγέτη το Σίτσακ, είδαμε Ζάρα, είδαμε τον εγκέφαλο Τόμας.
  Είδαμε το καλοκαίρι του 2016, να έρχονται 7 παίχτες Κάμιγκς, Τζένκινς, Μαρμπλ, Σανικίντζε, Μπάκνερ, Καβαδάς, Τσαϊρέλης και καλύτερος να βγαίνει ο φθηνότερος Τσαϊρέλης.
  Την ίδια περίοδο γκρινιάζαμε, για τους Μπαργκάν, Μιλούνοβίτς, Ίλιτς, Τζεμπούρ, Ταυλαρίδη, Καράμπελα, σε ομάδα β΄ εθνικής στο ποδόσφαιρο και καλά κάναμε.
  Πάμε στα σημερινά, αν δεν λυθεί το μπαν, θα υπάρχουν προβλήματα, έστω και αν μείνουν οι Μποχωρίδης, Τολιόπουλος, Φλιώνης, έστω κι αν επιστρέψει ο Τσαϊρέλης, με το Ζάρα.
  Στο μπάσκετ, των 6 ξένων, με τέσσερις πολύ καλούς και δύο βοηθητικούς Αμερικανούς, αλλά και 2-3 φιλότιμους Έλληνες, βρίσκεσαι άνετα, από την ένατη, στη τρίτη θέση.
  Και για όποιον δε θυμάται, με Κάστλ, Μπριούερ, Πάντιους, Στάκ, Ουλκινσον, Κουλ, Σιγάλα, Ασημακόπουλο και Πέτροβιτς, βγήκαμε ευρωλίγκα και φτάσαμε και τελικό ούλεμπ καπ.
  Πραγματικά εκείνο, που με ξένισε στη συνέντευξη Γουλιέλμο, ήταν η αναφορά του σε βασική πεντάδα Ελλήνων.
  Αλήθεια ο Γουλιέλμος, δε βλέπει τον Ολυμπιακό των Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη Μπόγρη στη Ευρώπη;
  Δε βλέπει τον Παναθηναϊκό των 8 ξένω στην Ευρώπη;
  Δε βλέπει την ΑΕΚ;
  Δε βλέπει πως το Περιστέρι, με έξι Αμερικάνους και το Βασιλόπουλο, πως πάει;
  Ελπίζω ο κόσμος που στηρίζει όσο κανένας το μπάσκετ, να μη μασήσει, από Ελληνικά μοντέλα, νέων παιχτών και να απαιτήσει άρση του μπαν και απελευθέρωση των μεταγραφών, η περίπτωση Νταλό, με την πρόταση, από τη Γαλλία, δείχνει, γιατί πρέπει να αρθεί το μπαν.
  Το μπαν απαίτησε να αρθεί, προκειμένου να έρθει το 2014 ο Πρίφτης.
  Θυμάστε; χωρίς άρση του μπαν, δεν υπέγραφε συμβόλαιο.
  Ο Καστρίτης το ίδιο, δεν ανανεώνει με μπαν.
  Και φυσικά το μπαν πρέπει να αρθεί άμεσα, για να μην ξαναζήσουμε τα περσινά και τα φετινά.
  Και κάτι ακόμα, δεν σωθήκαμε, θέλουμε 2-3 νίκες, άρα δεν δικαιολογείται εφησυχασμός.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 21:59 δημοσιεύθηκε από ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ

  Φιλέ μου Πλάνετ σου έλειψε το μπασκετακι και ανυπομονουσες να γράψεις ενα τόσο μεγαλο άρθρο;) Ωραίο το ποδόσφαιρο αλλά χωρίς την ναυαρχίδα του συλόγου μας τον τεράστιο Αυτοκράτορα που ορισμενοι, δεν χρειάζεται να αναφερθω σε ονόματα, πάντοτε καταφέρνουν με τις δηλώσεις τους περί εξυγειανσης να τον μικραίνουν καταφορα. Κε Γουλιέλμο βλάκας δεν είμαι που υπέθεσα οτι μπορεί να εκπροσωπείτε τον Λασκαρη, εφόσον αυτό δεν συμβαίνει γιατί δεν μας λέτε την αλήθεια? Ποιος σας στηρίζει, πως θα βγαλετε τη ομάδα απο το Μπαν, ποιοι είναι οι στόχοι του χρονου, είναι απορίες μου και απορίες πολλών Αρειανών? Απλά να ξέρετε πως διαβάζω τα σχόλια σας, όπως και εσείς τα δικά μου, και δεν αφήνω τίποτα να πεσει κάτω. Και να σας υπενθυμισω πως διάρκειας αγόρασα, και θα ξαναγορασω, άσχετα αν ζω στο εξωτερικό και δεν μπορω να παρακολουθώ τους αγώνες ττης ομάδας μου. Οποτε θα πρέπει να δεχεστε κριτική γιατί αυτή είναι καλοπροαίρετη για το καλό του Αυτοκράτορα. Εγω θέλω να δω τον ΑΡΗ στην κορυφη, δεν γίνεται η ΑΕΚ να σηκώνει σε δυο χρόνια 3 τιτλους και εμείς να παλευουμε για την παραμονή? Τον Αυτοκράτορα εκπροσωπείτε, αν δυσκολευεστε βρείτε και αλλους παίκτες να τραβηξετε μαζί κουπί. Όλα αυτά φιλικά κε Πρόεδρε απλα προσέξτε τους χαρακτηρισμούς σας στο μέλλον.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

#YELLOW RADIO 92.8

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!