Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτή τη φορά δεν θα του τη χαρίσει

Posted On Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 17:05

Μετά την ανακοίνωση-απάντηση στις αστειότητες των συμπολιτών που βρήκαν σημείο επαφής στις διαιτητικές αδικίες ήρθε η στιγμή και η ομάδα να δώσει την απάντηση της πάνω στο παρκέ. Εκεί όπου δεν θα πρέπει να επαναλάβει τα λάθη της αναμέτρησης της Τετάρτης και να  πάρει τη νίκη που τόσο εύκολα έδειξε ότι μπορούσε να είχε πάρει. Ρεσιτάλ γραφικότητας από τους συμπολίτες που σύντομα όμως αναμένεται να προσγειωθούν σε μια σκληρή πραγματικότητα που θα έχει να κάνει με την επιβίωση τους στην BasketLeagueκαι όχι απλά σε μια νίκη άνευ ουσίας.

Τα νεκρά διαστήματα στην επίθεση, η χαλαρότητα στην άμυνα και η γενικότερη έλλειψη συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία ήταν αυτά που χάρισαν τη νίκη στον Ηρακλή.  Αναμφίβολα  η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά όταν με έναν Ντραγκίσεβιτς, έναν Μποχωρίδη για ένα ημίχρονο  και κάποια ξεσπάσματα του Γκετσεβίτσιους είχες το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι τότε ακόμη και 1-2 πράγματα βελτίωσης που μπορείς να πετύχεις μέσα σε ελάχιστες προπονήσεις πιθανόν να είναι  αρκετά.  Ο Τάλτον θα πρέπει να φανεί πιο συνεπής και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.  Δεν ήταν μόνο το λάθος στην τελευταία φάση αλλά γενικότερα μοιάζει ως τώρα εκτός ρυθμού. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Φλιώνη που θα  έπρεπε αυτές τις ευκαιρίες να τις αρπάζει από τα μαλλιά. Άλλωστε αν ο ΑΡΗΣ κάποια στιγμή βρει  έναν ξένο να «καλύψει» σωστά αυτή τη θέση τότε ο χρόνος του θα περιοριστεί σημαντικά. Πέρα όμως από τους 2 πόιντ γκαρντ περιμένουμε και από τους Μιλόσεβιτς και Γκάγκιτς να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Στα πρώτα 2 παιχνίδια δεν  έχουν προσφέρει τις αναμενόμενες βοήθειες και αυτό πρέπει να αλλάξει.   Το γεμάτο Ιβανώφειο   θα παίξει ως ένα σημείο το ρόλο του αλλά οι παίκτες μας είναι αρκετά έμπειροι για να μασήσουν από έδρες και το πιο πιθανό είναι οι άπειροι παίκτες του Ηρακλή να ξαφνιαστούν και να αγχωθούν με την μαζική παρουσία του κόσμου.  Αρκεί η διαιτησία να μην παρασυρθεί και να σταθεί στο ύψος της κάτι που δεν το έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια…

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου κατάλαβαν ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δωρίσουν και πάλι τη νίκη στον Ηρακλή. Άλλωστε με αυτόν τον Ηρακλή που είδαμε την Τετάρτη λίγη παραπάνω προσπάθεια και συγκέντρωση φαντάζουν αρκετά για να έχουμε ένα εύκολο απόγευμα αφήνοντας τους συμπολίτες να ασχοληθούν στη συνέχεια με τους πραγματικούς τους στόχους… αρκετά με τις ευγένειες  ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου, πάμε για το διπλό!

ΥΓ. Μια ανάσα από την επιστροφή στην ομάδα μας ο Γιάνκοβιτς! Σπουδαία κίνηση που αν ολοκληρωθεί θα μιλάμε για διαφορετικούς στόχους παρά τις όποιες εμφανείς αδυναμίες.

ΥΓ2. Κρίμα για τον Ηρακλή που ζήλεψε τη «δόξα» του μπάογκ και έβγαλε αυτή την ανακοίνωση μετά μάλιστα από νίκη χάρη σε διαιτητικά λάθη. Ελπίζω να καταλάβουν ότι  κάποια στιγμή ότι και αυτοί είναι θύματα της «εξυγίανσης».

ΥΓ3. Και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός κλάπηκαν χρήματα. Δεν θα μας τα ζαλίσετε τώρα όπως έγινε με την περίπτωση της ΠΑΕ;

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!