Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Απουσίες, κούραση και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Posted On Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 12:28

Συνέχεια σε αυτή την περιπέτεια με τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια έχει η ομάδα μας σήμερα όπου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε ένα παιχνίδι όπου οι απουσίες και η κούραση έχουν το πρώτο λόγο κόντρα σε έναν αντίπαλο που έτσι και αλλιώς είναι σαφώς πιο πλήρης και δυνατός. Όπως όμως έχει φανεί ως τώρα στο πρωτάθλημα οι ισορροπίες μεταξύ των ομάδων είναι λεπτές, οι εκπλήξεις πολλές και ο ΑΡΗΣ οφείλει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες νίκης του αναλογούν.

Η ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη στην Λάρισα και από τις πρώτες πληρωμές των οφειλομένων από τη διοίκηση είναι  η βάση πάνω στην οποία δουλεύει τις τελευταίες ημέρες ο Σάββας Καμπερίδης και οι παίκτες του. Οι 3 νίκες σε  παιχνίδια για τον ΑΡΗ των τελευταίων ετών είναι καλή συγκομιδή όμως ο στόχος της αγωνιστικής βελτίωσης είναι μονόδρομος εφόσον θέλουμε να κυλήσει η χρονιά ήρεμα. Καθαρά αγωνιστικά για να φύγει ο ΑΡΗΣ νικητής από το ΟΑΚΑ θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από μικρά θαύματα. Αρχικά να δούμε τους Κουζέλογλου και Σλαφτσάκη να επαναλαμβάνουν άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αυτή τη φορά να έχει μάλιστα ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια. Ενώ και οι Αμερικάνοι της ομάδος θα πρέπει να ακολουθήσουν τον δρόμο που έδειξε ο Σούλερ στη Λάρισα που ήταν εντυπωσιακός. Και όλα αυτά ελπίζοντας ότι θα πετύχουν μια ΑΕΚ αδιάφορη όπως πολλές φορές έχει εμφανισθεί φέτος κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους.

Δύσκολη η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την ομάδα μας που θα πρέπει όμως να βρει τους τρόπους να βγει «κερδισμένη» από αυτό το χωρίς άγχος  παιχνίδι. Η αγωνιστική εικόνα των παικτών του Σάββα Καμπερίδη χωράει μπόλικη βελτίωση και αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος σήμερα. Και αν στην πορεία προκύψει και κάτι καλύτερο γιατί όχι να μην το διεκδικήσεις;

ΥΓ. Σαν να μην φθάνει το χαμηλό ποιοτικό επίπεδο του πρωταθλήματος με  το θέαμα που προσφέρει να κάνει τα μάτια μας να πονάνε έχουμε και τους διαιτητές πλέον να παλεύουν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Ναι μεν η δικαστική απόφαση της επανάληψης του αγώνα των δικεφάλων στην Αθήνα ήταν παράλογη και άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου αλλά αυτά τα διαιτητικά εκτρώματα που παρακολουθούμε φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και προβάλλουν την νοημοσύνη μας. Αν δεν υπάρχει δόλος σίγουρα υπάρχει εγκληματική ανικανότητα. Και όπως πάντα δεν ασχολείται κανείς από αυτούς που θα έπρεπε να ασχοληθούν…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!