Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Ιωνικό

Posted On Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 16:31

Με τους Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς να παραμένουν εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού ο ΑΡΗΣ καλείται κόντρα στον κακό του εαυτό και τα προγνωστικά να πάρει την νίκη με τον Ιωνικό. Με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε τα «μαγικά» που  πρέπει να κάνει ο Σ.Καμπερίδης για αυτό το παιχνίδι μιας και όπως φάνηκε κόντρα στον Κολοσσό το να προσπεράσεις έτσι απλά το ότι λείπουν οι 2 βασικοί ψηλοί δεν οδηγεί πουθενά…

Και πλήρης να ήταν ο ΑΡΗΣ πάλι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Όσο η ομάδα δεν δείχνει στοιχεία βελτίωσης και να αναπτύσσει μια αγωνιστική ταυτότητα κάθε παιχνίδι θα είναι επικίνδυνο. Πόσο μάλλον κόντρα στον Ιωνικό που τα τελευταία χρόνια μας έχει πάρει τον αέρα για τα καλά…  Ένας Ιωνικός που μας απέκλεισε με ευκολία από το  κύπελλο στο ξεκίνημα της σεζόν(λίγες ημέρες αφού είχαν μαζευτεί) και πλέον με τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις δείχνει σαφώς πιο δυνατός. Προφανώς και χρειάζεται κάποια σύνθετη άμυνα για να μπλοκάρουμε τους Σμιθ και Μαυροκεφαλίδη μιας και πρόκειται για 2 εξαιρετικούς παίκτες βαρόμετρο για τους αντιπάλους μας. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι που θα πρέπει ο Σ.Καμπερίδης να δώσει ιδιαίτερη προσοχή. Το δεύτερο κομμάτι είναι η επίθεση όπου εκεί σύμφωνα με τα προηγούμενα δείγματα γραφής ευελπιστούμε στην «καλή ημέρα» των Αμερικάνων μιας και το να γίνει κάποιο play για να στηριχθεί ο “on fire” Κουζέλογλου είναι μάλλον δύσκολο. Πάντως αν θέλουμε να πάρουμε το διπλό είναι απαραίτητη η προσήλωση μας και στις 2 πλευρές του γηπέδου.

Καθησυχαστικός παρουσιάστηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ στις τελευταίες του δηλώσεις σχετικά με την πορεία της ομάδος αλλά όσο το αγωνιστικό δεν «περπατάει» δύσκολα να αφουγκραστούμε αυτή την αισιοδοξία. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι δεδομένα όπως και η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδος. Και όσο αυτή η ενίσχυση δεν έρχεται και τα προβλήματα παραμένουν τότε το θέλω μας για τη νίκη θα παραμένει σαν πρωτοχρονιάτικη ευχή... Κάνε μας το δώρο ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ !

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!