Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΡΗΣ – Ιωνικός 74-62 | Ανάσα ανακούφισης με μαγική εμφάνιση Νετζήπογλου! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 20:14

Ήρωα από το πουθενά βρήκε ο ΑΡΗΣ μας στο πρόσωπο του Νετζήπογλου, με τον πιτσιρικά στην πρώτη κανονική του παρουσία στην ομάδα να σπάει τα κοντέρ! Άξιος συμπαραστάτης του ο Μιλόσεβιτς στην καλύτερη ίσως φετινή του παρουσία. Οι 2 τους πρωταγωνιστές στο σημερινό must-win παιχνίδι που παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής(Ντεκόζι, Σταμάτης, Κουζέλογλου) κατάφερε η ομάδα να κερδίσει!

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΚΟΖΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΝΕΤΖΗΠΟΓΛΟΥ

Ότι πλάνο και αν είχε ο Καμπερίδης στο μυαλό του λίγο πριν το παιχνίδι έγινε κομμάτια. Το έτσι και αλλιώς περιορισμένο ρόστερ της ομάδος ψαλιδίστηκε ακόμη παραπάνω με τον Ντεκοζι να δηλώνει αδυναμία να αγωνισθεί λόγω τραυματισμού. Κάτι που ουσιαστικά σήμαινε ότι στην περιφέρεια θα έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουν σημαντικό χρόνο οι Καλαϊτζίδης και Νετζήπογλου. Έτσι και έγινε με αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία στον νεαρό αθλητή και αυτός με τη σειρά του όχι απλά την άρπαξε από τα μαλλιά αλλά της τα ξερίζωσε. 22 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα ήταν ο απολογισμός του Όμηρου Νετζήπογλου που σήμερα συστήθηκε για τα καλά στον κόσμο του ΑΡΗ. Με μια συνολική παρουσία που δεν θύμιζε σε τίποτα αθλητή που διανύει τα πρώτα του λεπτά στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία.

Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

ARΌσο καλός και αν ήταν ο Νετζήπογλου, σίγουρα θα ήταν αδύνατο να μπορεί να κερδίσει μόνος του τον Ιωνικό. Ευτυχώς βρέθηκε ένα συγκινητικός Μιλόσεβιτς που παρά τα χρονάκια του και τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών έβαλε και αυτός την υπογραφή του στη σημερινή καθοριστική νίκη. Οι 18 πόντοι και τα 9 ριμπάουντ μαζί με την αστείρευτη ενέργεια που έβγαλε σε κάθε φάση ήταν αυτό που χρειαζόταν ο ΑΡΗΣ όταν φαινόταν να έχει κολλήσει. Μάλιστα η ένταση που έβγαλε ο Μιλόσεβιτς στο πάρκε φάνηκε να ξεσηκώνει και παίκτες που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν άφαντοι.

ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Η μαγική εμφάνιση του Νετζήπογλου και η παθιασμένη παρουσία του Μιλόσεβιτς ήταν αρκετά για να τελειώσει σήμερα το μαρτύριο. Μπήκε ο επίλογος της φετινής χαμένης χρονιάς με τον ΑΡΗ μας έστω την προτελευταία αγωνιστική να αποφεύγει τα χειρότερα. Ώρα λοιπόν να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να ευχηθούμε να μην ξαναδούμε τέτοιο ΑΡΗ στη ζωή μας.

ΥΓ. Χαρούμενοι που κερδίσαμε και τέλειωσε ο εφιάλτης αλλά  η αποτυχία του φετινού ΑΡΗ έχει γραφτεί με μεγάλα μελανά γράμματα.

ΥΓ2. Δικαιώθηκαν στο απόλυτο όσοι τόνιζαν ότι ο Όμηρος Νετζήπογλου μπορούσε να βοηθήσει αυτόν τον ΑΡΗ. Ωστόσο γεννάται το εύλογο ερώτημα πως όλοι οι «μπασκετικοί» εκεί στην ΚΑΕ αλλά και το νέο prospect των Ελλήνων προπονητών δεν το διέκριναν αυτό από το καλοκαίρι. Πιθανόν να υπήρχαν άλλες χάρες που έπρεπε να εκπληρωθούν πρώτα και για αυτό ο Νετζήπογλου και ο Σιδηροηλίας έμειναν από έξω σε ένα ρόστερ με 17 παίκτες.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!