Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα κρίσιμα παιχνίδια που θα του εξασφαλίσουν ηρεμία ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:10

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδος μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα χωρίς αγωνιστικό ρυθμό με τα προβλήματα λόγω τραυματισμών(πέρα του γνωστού) και κρουσμάτων να έχουν υποχωρήσει. Μια διακοπή που αναμφίβολα λειτούργησε ευεργετικά μιας και πέρα των απουσιών είχαμε να ξεπεράσουμε και το σοκ της εμφάνισης στο ντέρμπι της πόλης.  Γιατρικό για την ήττα ντροπής είναι μόνο οι νίκες στα 2 παιχνίδια που ακολουθούν με Λάρισα και Απόλλων Πατρών αντίστοιχα. Μόνο έτσι ο ΑΡΗΣ θα πείσει ότι το αποτέλεσμα στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας ήταν κάτι το συγκυριακό και θα κοιτάξει τη συνέχεια της χρονιάς με αρκετή ηρεμία.

ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Γιορτές, κρούσματα covid και μικροτραυματισμοί ήταν τα προβλήματα που είχε να διαχειριστεί ο Καστρίτης στην προσπάθεια όχι μόνο να διατηρήσει την ομάδα σε φόρμα αλλά και στο να βρει το τι ακριβώς έφταιξε στην Πυλαία όπου ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε αγνώριστος.  Όσο και αν βοήθησαν οι γιορτές και οι αναβολές  των αγώνων ώστε να ξεχαστεί ως ένα βαθμό αυτή η ήττα δεν παύει να αποτελεί νούμερο ένα θέμα στις σημειώσεις του coach. Μια εμφάνιση που αδίκησε σε μεγάλο βαθμό την φετινή προσπάθεια και τη δυναμική της ομάδος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΧΑΝΛΑΝ – ΚΕΛΙ

Όπως στη Πυλαία έτσι και στη Λάρισα τα βλέμματα όλων θα πέσουν στο δίδυμο Χάνλαν και Κέλι. Ο τραυματισμός του Χάνλαν ουσιαστικά δεν επέτρεψε πριν το παιχνίδι με τον συμπολίτη στους 2 παίκτες αλλά και σε όλη την ομάδα να δουλέψουν μαζί. Κάπως έτσι δικαιολογείται και η εικόνα και των 2 με τον «μόνιμο» MVP Κέλι να δείχνει περισσότερο μπερδεμένος στη συνύπαρξη με τον Χάνλαν. Αν όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε  ο Καστρίτης να δέσει τους 2 παίκτες τότε στη Λάρισα θα δούμε σπουδαία πράγματα. Αν όχι… τότε η απουσία «τρίτου πόλου» στην επίθεση θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά σημαντικό πρόβλημα και η συζήτηση περί αντικατάστασης του Λόκετ θα φουντώσει ξανά.

2 ΝΙΚΕΣ = ΗΡΕΜΙΑ

Με το κεφάλαιο αφαίρεσης  βαθμών από τον αθλητικό δικαστή ακόμη να μην έχει κλείσει οριστικά κάθε νίκη είναι πολύτιμη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για νίκες απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όπως μας εντυπωσίασε η ομάδα φέτος κόντρα σε Παναθηναϊκό, Προμηθέα και Περιστέρι έτσι μας «τρομοκράτησε» στη Πυλαία με την εικόνα της. Αναμένουμε από αύριο να δούμε στη Λάρισα τον καλό ΑΡΗ που γουστάραμε ώστε να κυλήσει το 2022 πιο ήρεμα. ΠΑΜΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Από την στιγμή που ο Κώττας εδώ και κάμποσα παιχνίδια δεν παίρνει χρόνο από τον προπονητή του, μακάρι να γίνει το “deal” και να έρθει ο Μπόγρης.

ΥΓ2. Όταν η ίδια η διοργανώτρια και τα κανάλια με τα οποία συνεργάζεται υποβαθμίζουν το ίδιο το προϊόν τότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το μπασκετάκι... όπως το έχουν καταντήσει.

ΥΓ3. Η επενδυτολογία συνεχίζεται… πάλι καλά που υπάρχει και αυτό το 14.00-16.00 στο Yellow και ακούγονται μερικά πράγματα στη σωστή τους διάσταση χωρίς περιτυλίγματα, υπόνοιες και σάλια.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!