Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Καρδίτσα – ΑΡΗΣ 78-77 | Νέο «χειρουργείο» στην Καρδίτσα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 23:39

Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε στην παράταση ο ΑΡΗΣ μας στην Καρδίτσα σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και μπόλικα ηρεμιστικά… Πως αλλιώς θα μπορούσες να αντέξεις ένα ακόμη «χειρουργείο» από τη διαιτητική τριάδα που και σήμερα κατέβηκε στο γήπεδο με συγκεκριμένη αποστολή. Πάλεψε η ομάδα με όλες τις δυνάμεις της και αν και κατάφερε να ξεπεράσει τους αναπάντεχους τραυματισμούς των Χάγκινς και Σανόγκο στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά και την μέτρια απόδοση του φθάνοντας μια ανάσα από τη νίκη, στο τέλος οι 3 διαιτητές ήταν αυτοί που τελικά επικράτησαν.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

Δεν μπορεί να βρει την ηρεμία της ομάδα φέτος μιας και οι τραυματισμοί αποτελούν μόνιμο πρόβλημα. Από εκεί έμοιαζε η ομάδα σχεδόν πλήρης(έλειπε μόνο ο Καββαδάς) στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Χάγκινς τραυματίστηκε ενώ λίγα λεπτά αργότερα και ο Σανόγκο ένιωσε πόνους και έμεινε εκτός για τη συνέχεια. Έτσι σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα φαινόταν ότι είχε εξαρχής πρόβλημα στην οργάνωση της επίθεσης έχασε και το πιο καθαρό μυαλό που διαθέτει στα πόιντ γκαρντ. Και στους ψηλούς όμως τα γρήγορα φάουλ του Γκούντουιν χωρίς τον Σανόγκο στον πάγκο άλλαξε τις ισορροπίες στα αμυντικά πλάνα του Καστρίτη.

ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Η κατάσταση έμοιαζε δύσκολη με την ομάδα να δυσκολεύεται πολύ στην επίθεση αλλά και στην άμυνα να τρέμει τα σφυρίγματα των διαιτητών που σφύριζαν μόνο έδρα. Το σύνολο όμως το Γ.Καστρίτη δεν έχει μάθει να τα παρατάει και στην αστοχία της επίθεσης απάντησε με ακόμη καλύτερη άμυνα, κλεψίματα και αιφνιδιασμούς που μας οδήγησαν στο +8. Σε εκείνο το σημείο η διαιτησία έδειξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις της και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για να γυρίσει το παιχνίδι. Ανύπαρκτα φάουλ, ανάποδα αντιαθλητικά, τεχνική ποινή και μια γενικότερη συμπεριφορά από έναν γκρι θίασο διαιτητών που σφύριζαν ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι… με στόχο φυσικά να κερδίσει η Καρδίτσα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Μεγάλα τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης των περισσότερων παικτών από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό πληρώσαμε και σήμερα. Όπως φυσικά πληρώσαμε και τους τραυματισμούς των Χάγκινς και Σανογκό που άφησαν γυμνή την ομάδα σε 2 σημαντικότατες θέσεις. Ιδιαίτερα στα πόιντ γκαρντ χωρίς την ηρεμία του Χάγκινς η ομάδα στην επίθεση λειτουργεί πολύ σπασμωδικά. Ίσως να πρέπει ο Καστρίτης να δώσει ακόμη περισσότερο ρόλο στον Φίλιο με στόχο να βρει έναν πιο ψύχραιμο οργανωτή από τον χωρίς φρένο Τολιόπουλο και τον άτσαλο Μήτρου Λόνγκ. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα στην επίθεση και βραχυκυκλώνει όλη την σκέψη της ομάδας. Τώρα για τους ψηλούς ίσως ο Καββαδάς να είναι έτοιμος με το Λαύριο και τουλάχιστον ποσοτικά να υπάρχει μια ακόμη λύση.

ΤΑ «ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ» ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ

Μπράβο στην ομάδα που πάλεψε κόντρα  στους αναπάντεχους τραυματισμούς αλλά και κόντρα σε αυτή την μόνιμη αλητεία των διαιτητών φθάνοντας μια ανάσα από τη νίκη...  Ναι, ακόμη και έτσι μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τα σφαλτσοσφυρίγματα που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν οι διαιτητές ακόμη και με την μέτρια εικόνα μας το παιχνίδι θα έληγε με 15 πόντους διαφορά. Αν δεν θέλει η διοίκηση να αντιδράσει πιο έντονα στον οχετό της διαιτησίας ας ψάξει να βρει τους τρόπους ώστε να κάνει ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές αν έτσι μόνο γίνεται…

ΥΓ. Ας ξαναβγεί ο κ.Ζεϊμπέκης 2 παιχνίδια μετά τις περίφημες δηλώσεις του να μας ξανακουνήσει το δάχτυλο για την διαιτησία… Η πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και δεν ασχολείται με τους γκρινιάρηδες τους Αρειανούς;

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!