Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ξεμπρόστιασμα της διοίκησης Αθανασιάδη που παρουσιάστηκε χωρίς έγγραφη πρόταση!

Posted On Σάββατο, 05 Μαϊος 2012 13:32

Προτού αρχίσω την κατάθεση της προσωπικής μου άποψης για όλα όσα έζησα χθες και για να βοηθήσω όσους δεν είναι τόσο ενήμεροι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ θέλω να υπενθυμίσω τα εξής

1. Πριν τις εκλογές για την διοίκηση της ΠΑΕ όπου έλαβε εκ νέου το χρίσμα η διοίκηση του κ.Αθανασιάδη μας παρουσιάστηκε μια οικονομική εικόνα της ΠΑΕ όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των "ειδικών" θα υπήρχε κερδοφορία με το λογιστικό κλείσιμο της τρέχουσας χρονιάς  της τάξης των 400.000 με 800.000 ευρώ. (Για όσους θέλουν να φρεσκάρουν περισσότερο την μνήμη τους μπορούν ρίξουν μια ματιά στον σχολιασμό που είχαμε κάνε μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα για την συνέλευση της 11ης Μαϊου του 2011 αλλά και το αντίστοιχο δημοσίευμα του εκπρόσωπου τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ.Τσαλτίδη στο gazzeta.gr στο προσωπικό του blog.)

2. Την παραπάνω εκτίμηση για κερδοφορία των 400.000 με 800.000 ευρώ την επιβεβαίωσε και το δ.σ. της ΚΜΑ όπου όπως και χθες μας είπε είχε και έχει πλήρη γνώση της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ.

3. Χθες κληθήκαμε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην διοίκηση Αθανασιάδη σε ότι είχε να κάνε με τον 1 χρόνο παράτασης που της δόθηκα τον Φεβρουάριο αλλά και την πρόταση του Γ.Κόντη για τον επενδυτικό όμιλο που προσφέρεται να βοηθήσει τον σύλλογο μας ή να ακούσουμε για εναλλακτικές λύσεις/προτάσεις από κάποιον άλλο εκτός της διοίκησης Αθανασιάδη.

4. Η διοίκηση Αθανασιάδη έχει ακόμη έναν χρόνο θητείας(2011-2013) όπου υποτίθεται όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Επειδή έχω μάθει να σέβομαι τους θεσμούς και την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών θα ξεκινήσω όπως ξεκίνησε η χθεσινή συνέλευση με την εκλογή του προέδρου της συνέλευσης όπου υπήρχαν 2 προτάσεις αυτή του κ.Παπαδόπουλου και αυτή του κ.Γρόλλιου όπου για 90 ψήφους περίπου υπερίσχυσε ο κ.Παπαδόπουλος αλλά και το γραπτό αίτημα που κατατέθηκε και πάλι όπου ζητούσε το δ.σ. της ΚΜΑ να μην είναι πάνω στην έδρα αλλά μόνο ο πρόεδρος που επιλέχθηκε για να διευθύνει  την συνέλευση. Αν και πολλοί το θεωρούν κάτι απλά τυπικό και διαδικαστικό θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μείζονος σημασίας. Ευθύνη του πρόεδρου της συνέλευσης είναι ο συντονισμός της συνέλευσης και όχι να κάνει προσωπικές κρίσεις, να αλλάζει αυθαίρετα την σειρά των θεμάτων και να κάνει ότι του κατεβαίνει τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι που βρισκόταν γύρω του. Για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες παράλογων συμπεριφορών όπως τον κ.Παπαδόπουλο να ανοίγει διάλογο με τον κ.Στεφανίδη για το αν έλαβε τα στοιχεία ή όχι χωρίς όμως να μπει σε ανάλογο διάλογο με όσους κατηγόρησαν ευθέως(υπήρχε και γραπτή πρόταση μομφής) το δ.σ. της ΚΜΑ για παραπλάνηση και παρουσίαση ψευδών στοιχείων(όπως είχε γίνει για παράδειγμα στις 11.05.2011). Είδαμε τον κ.Παπουτσόπουλο από νωρίς να εξοργίζεται, τον κ.Γιαννόπουλο να παρεμβαίνει όποτε γουστάρει για να εκφράσει προσωπικές του απόψεις αλλά και τον κ.Μποτζώρη μαζί με τον κ.Γρανούζη να σταματούν αυθαίρετα  την διαδικασία με τον κατάλογο ομιλητών που ήδη είχε ξεκινήσει για να μας παρουσιάσουν μια εναλλακτική πρόταση(!?!?!). Μάλιστα ο κ.Μποτζώρης όπως έκανε και στην προηγούμενη συνέλευση έτσι και τώρα κατάφερε να εξοργίσει πολύ κόσμο με τις τοποθετήσεις του που προβάλλουν την νοημοσύνη μας.

Οι προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του ΑΡΗ από την διοίκηση Αθανασιάδη:  Φερνάντο Πλα ο αντιπρόεδρος της Morgan Stanley σε προσωπικό επίπεδο! Αυτή λοιπόν ήταν η πρόταση του κ.Κόντη και τίποτα παραπάνω. 2.5 μηνές μετά από την συνέλευση του Φεβρουαρίου και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της διοίκησης Αθανασιάδη προς το σώμα της ΚΜΑ αλλά και όλο τον κόσμο του ΑΡΗ που περίμενε με αγωνία να ακούσει αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βγάλει τον ΑΡΗ από το αδιέξοδο. Καμία έγγραφη πρόταση, κανένα business plan, κανένα στοιχείο παραπάνω. Εαν λοιπόν αυτή η αντιμετώπιση δεν είναι μια τεράστια προσβολή προς όλο τον κόσμο του ΑΡΗ, τότε τι είναι? Δείγμα της σοβαρότητας που διακατέχει την διοίκηση Αθανασιάδη και των υπαλλήλων της? Απόδειξη του κ.Κόντη προς όλους όσους τον κατηγορούν ως ανακόλουθο και παπατζή? Τα τεράστια αρ@@δια(όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος) του κ.Σαρρή και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης Αθανασιάδη? Όσο για το πλάνο εισροής χρημάτων του Φεβρουαρίου και παρά τις "έγκυρες" πληροφορίες του κ.Ζουμπούλη και του allaboutaris.com που μιλούσαν για 500.000 ευρώ ο κ.Αθανασιάδης ανέφερε σε ένα ξέσπασμα του ότι μπήκαν 200.000 ευρώ κάτι που σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του δ.σ. της ΚΜΑ δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους δικούς τους ελέγχους.

Οι αντι-προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του ΑΡΗ: Αντι-προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του ΑΡΗ ακούστηκαν από τους κ.Δεσύπρη, κ.Στεφανίδη, κ.Ματθαίου, κ.Σκόρδα και επειδή σε γενικές γραμμές είχαν όλες την ίδια βάση και το ίδιο σκεπτικό θα τις τσουβαλιάσω σε μια όπως εγώ την κατάλαβα. Πρώτο βήμα ο πλήρης έλεγχος των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ μιας και η αξιοπιστία του πορίσματος και των ελέγχων του δ.σ. της ΚΜΑ τίθεται υπό έντονη αμφισβήτηση. Κάτι ανάλογο που έγινε σαν πρώτο βήμα και στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ και σίγουρα θα πρέπει να αποτελεί το πρώτο βήμα οποιασδήποτε σοβαρής πρότασης. Κάλεσμα προς τον κόσμο του ΑΡΗ και των επιφανών Αρειανών παραγόντων μέσω της ΚΜΑ και της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για να συνδράμουν οικονομικά ώστε να τακτοποιηθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδος. Επαναδιαπραγμάτευση με όσους χρωστάμε χρήματα και να τεθεί στο τραπέζι και το "κούρεμα χρέους" όπως συνηθίζεται πλέον στην χώρα μας. Και όπως πολύ σωστά τόνισε τόσο ο κ.Δεσύπρης όσο και ο κ.Σκόρδας υπάρχει διαφορά οι παίκτες, οι προπονητές και όλοι όσοι χρωστάμε να έχουν να διαπραγματευτούν με έναν αξιόπιστο ομιλητή ικανό να τηρήσει τον διακανονισμό που θα αποφασισθεί και όχι μια αναξιόπιστη διοίκηση όπου εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον ανανεώνει τις υποσχέσεις της από εβδομάδα σε εβδομάδα. Τέλος να δημιουργηθεί πλάνο οικονομικής εξυγίανσης και όχι αγωνιστικής καταξίωσης ώστε να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να επιβιώσει. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να εκφράσω ξεκάθαρη άποψη ότι η αντι-πρόταση μου ακούγεται πολύ πιο σοβαρή από ότι η ατάκα του Γ.Κόντη "Φερνάντο Πλα ο αντιπρόεδρος της Morgan Stanley σε προσωπικό επίπεδο!" και όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πρόταση τόσο για το μέλλον της ΚΜΑ όσο και για την ίδια την ομάδα όπου σε ένα εύλογο χρονικά διάστημα σύμφωνα με την συγκεκριμένη πρόταση θα είναι ανοχύρωτη στα χέρια κάποιου δανειστή/επενδυτή όπου ακόμη και η διάλυση της μπορεί να αποτελεί λύση για αυτόν... Μάλιστα αν κάποιος το σκεφτεί εάν ακολουθηθεί ένα τέτοιο πλάνο μπορεί ο ΑΡΗΣ σε βάθος χρόνου να βγει ακόμη πιο δυνατός μιας και αυτή την φορά θα έχει πετύχει να βάλει τις γερές βάσεις που απέτυχαν να βάλουν όσοι πέρασαν από τις διοικήσεις της ΠΑΕ και της ΚΜΑ τα τελευταία 7-8 χρόνια.

Η πρόταση του δ.σ. της ΚΜΑ: Εδώ θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ σε βάθος μιας και το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε για ακόμη μια φορά από το δ.σ. της ΚΜΑ. Ενώ λοιπόν εδώ και τόσο καιρό γίνεται συζήτηση για εύρεση λύσης στην ΠΑΕ και ενώ ήμασταν μια ανάσα από το να διακοπεί η συνέλευση μετά την αποχώρηση του S3 και από την στιγμή που δεν είχε κατατεθεί γραπτώς καμία απολύτως πρόταση με παρέμβαση του κ.Γρανούζη και του κ.Μποτζώρη μας παρουσιάστηκε ένα πλάνο ανάπτυξης και αναβάθμισης της ΚΜΑ ως εναλλακτική πρόταση(!!!!) για το αύριο του ΑΡΗ. Κατά διαβολική σύμπτωση μόλις 25 ημέρες πριν την λήξη της θητείας τους μας παρουσιάζουν τις προτάσεις για τον θεσμό που χάρη στην ανεπάρκεια τους εδώ και 1.5 χρόνο περίπου οι εγγραφές έχουν κολλήσει γύρω στις 9850 και τα τακτοποιημένα μέλη είναι μόλις 1800... Και πάλι κατά διαβολική σύμπτωση αυτό το πλάνο/πρόταση δίνει και την δυνατότητα να εισέλθει επενδυτής, να μεγαλώσει το ποσοστό σε μετοχές με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου η ΚΜΑ να βρεθεί με ρόλο ανάλογο αυτό του Α.Σ. στην σημερινή εποχή. Και πάλι κατά διαβολική σύμπτωση ίσως αυτή η τόσο καλά μελετημένη πρόταση που μας παρουσιάστηκε από τον κ.Μποτζώρη μπορεί να συνδυαστεί με τον Φερνάντο Πλα της Morgan Stanley που μας ανέφερε ο κ.Κόντης! Ρε συμπτώσεις...

Αποκαλύψεις, ξεμπρόστιασμα και παραδοχή της ανικανότητας/αποτυχίας της διοίκησης Αθανασιάδη: Τις θέσεις του κ.Δεσύπρη τις είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή που τις δημοσίευσε, τα πρακτικά που διαβάστηκαν από παλαιότερα δ.σ. το έγραφαν ξεκάθαρα όπως και ξεκάθαρες ήταν οι τοποθετήσεις  σχεδόν όλων όσων μίλησαν επιφανών και μη Αρειανών. Ανικανότητα, προχειρότητα, ανεπάρκεια κ.α. που είχαν εντοπιστεί από την πρώτη στιγμή στην διοίκηση Αθανασιάδη όπου με την συγκάλυψη όλων των εμπλεκομένων(και του κ.Δεσύπρη για το οποίο ζήτησε επανειλημένα συγνώμη από τον κόσμο του ΑΡΗ) όδηγησε στην πλήρη οικονομική και αγωνιστική αποτυχία. Τέθηκε αρκετές φορές θέμα παραίτησης από τους ομιλητές και θα συμφωνήσω με τον κ.Αθανασιάδη(όχι τον πρόεδρο αλλά το μέλος) ότι και η παραίτηση είναι μια διέξοδος και μια έντιμη απόφαση.

Οι αμαρτίες του παρελθόντος και το οικονομικό χάος του σήμερα: 3 χρόνια μετά και όμως η μετατόπιση ευθυνών στην προηγούμενη διοίκηση Σκόρδα(στην οποία συμμετείχαν και μέλη της σημερινής διοίκησης)  συνεχίζεται και συνεχίζει να μας κουράζει. Ο κ.Δεσύπρης που έκανε όλους τους οικονομικούς ελέγχους και έχει πλήρη γνώση το είπε ξεκάθαρα. 10 εκ ευρώ άφησε πίσω του η διοίκηση Σκόρδα 12 εκ. ευρώ δημιούργησε η διοίκηση Αθανασιάδη που κάνουν το σύνολο των 22 εκ.ευρώ σχεδόν όσων υπήρχαν και προ άρθρου 44. Εδώ βέβαια αυτό που δεν φαίνεται οικονομικά στοιχεια και πρέπει να το αναφέρουμε για τους λάτρεις της αλήθειας και του σωστού καταμερισμού ευθυνών είναι η τεράστια διαφορά των συνθηκών που επικρατούσαν επι Σκόρδα(Β Εθνική, 9 αγωνιστικές χωρίς κόσμο) και των συνθηκών που επικρατούν επί Αθανασιάδη. Ναι αγαπητέ κ.Ζαμπέτα υπάρχει κρίση σήμερα αλλά όταν παραλάβατε την ομάδα δεν υπήρχε κρίση αντιθέτως διαχειριστήκατε τα μεγαλύτερα έσοδα του συλλόγου και μια ομάδα αξιόλογη αρκετά ελκυστική προς τον κόσμο με σχετικά μεγάλη χρηματική αξία ποδοσφαιριστών. Αν σε αυτά βάλουμε και την εικόνα του γηπέδου με τις εμπορικές δραστηριότητες μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που εσείς εφόσον αποχωρήσετε θα παραδώσετε στον επόμενο. Επίσης κάποια στιγμή τα ψέματα θα πρέπει να τελειώσουν και δεν εξυπηρετούν σε κάτι για αυτό ας σταματήσει με τα χρέη που παρέλαβαν που ξεκίνησαν από τα 5 πήγαν στα 7, μετά κυμάνθηκαν μεταξύ 9 με 12 για να φθάσουμε στα σχεδόν 15 εκ. ευρώ που μας είπε ο κ.Κόντης στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Ακόμη και 20 εκ. ευρώ να ήταν τα χρέη που παραλάβατε είχατε την ευθύνη να τα μειώσετε και όχι να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στην καταστροφή του ΑΡΗ.

Το θράσος του Γ.Δαμιανίδη και το "άδειασμα" του από τον κ.Αρβανίτη: Ειλικρινά τόσο εμένα προσωπικά όσο πιστεύω και την πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε στην χθεσινή συνέλευση μας εξέπληξε η παρουσία του κ.Δαμιανίδη όταν τις τελευταίες ημέρες έχει αποκαλυφθεί ότι αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί τροχοπέδη για την αλλαγή στον Αυτοκράτορα με αποκορύφωμα τους όρους και τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει για να παραιτηθεί... Ας είναι καλά ο κ.Ξανθόπουλος από την κίνηση "ΑΡΗΣ Πρωταγωνιστής" όπου με το σχόλιο του έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει μια συζήτηση άκρως ενδιαφέρουσα όπου αποκαλύφθηκε το μέγεθος του προβλήματος που αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί ακόμη και σήμερα ο Γ.Δαμιανίδης κόντρα στα συμφέροντα του ΑΡΗ μας. Σίγουρα είναι έξυπνος άνθρωπος ο κ.Δαμιανίδης και ξέρει να χειρίζεται τον λόγο εξαιρετικά καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι χαζοί. Όταν λοιπόν θέλησε να απαντήσει στον κ.Ξανθόπουλο για το σχόλιο η αντίδραση του κ.Αρβανίτη και ο διάλογος που έγινε απλά ήταν η απόδειξη όλων όσων διαβάζουμε στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες περι διαπραγματεύσεων και οικονομικών απαιτήσεων του κ.Δαμιανίδη. Δεν θεωρώ καθόλου αστείο το σχόλιο που έκανε ένας φίλος της ιστοσελίδας μας για την περίπτωση του κ.Δαμιανίδη. Τι θέλεις Γ.Δαμιανίδη? Λεφτά? 50% κούρεμα χρέους και αποπληρωμή σε 4 χρόνια... Αυτά που πρότεινε για τους παίκτες που τους πλήρωνε μόνο για υποσχέσεις. 'Η καλύτερα μάλλον στην περίπτωση του ταιριάζει το δικό του σχόλιο για τα χρέη προς τρίτους που είναι άνθρωποι που συνεργάζονται επι χρόνια με την ΚΑΕ και επειδή θέλουν να συνεχίσουν την κατανόηση δείχνουν κατανόηση και δεν ζητάνε λεφτά... Για αυτό λοιπόν κ.Δαμιανίδη παραιτήσου, σταμάτα να δημιουργείς προβλήματα και δείξε εμπιστοσύνη στους "φίλους" σου. Αυτούς που σε βάλανε στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ μέσα από τον Α.Σ. , σε αυτούς που σε εκλέξανε πρόεδρο στην ΓΕΝΕΣΙΣ και σε αυτούς που σε όρισαν έμμισθο επί θητείας Θ.Τζεβελέκη. Άσε τον ΑΡΗ ήσυχο να βρει τον δρόμο του και εσύ ασχολήσου με όλους όσους σε στήριξαν και σε εγκατέλειψαν. Όσο για το άνοιγμα στην ΚΑΕ και το πως δημιούργηθηκαν τα 5.5 εκ. ευρώ χρέη δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω όσα ανέφερε ο κ.Δαμιανίδης αλλά εδώ κολλάει για ακόμη μια φορά το αναπάντητο ερώτημα "Γιατι κ.Δαμιανίδη δεν παραιτηθήκατε όταν σας εγκατέλειψαν όλοι και εσείς δεν μπορούσατε να ανταποκριθείτε ώστε να πιεσθούν αυτοί που έπρεπε και να δρομολογήσουν τις εξελίξεις όπως γίνεται τώρα? Μήπως επειδή ήσασταν έμμισθος και δεν είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε?"

Η θέση του S3: Αρκετός λόγος έγινε χθες για τις τοποθετήσεις του S3 όπως και για την αποχώρηση του. Μετά την παραίτηση του κ.Σαουρίδη ήταν φανερό ότι κάτι αλλάζει και το χθεσινό ήταν η πιο τρανταχτή απόδειξη. Με τον δυναμικότερο σύνδεσμο του ΑΡΗ μας να φαίνεται να έχει επιστρέψει στον πρωταρχικό του ρόλο και μπορώ να πω ότι πλέον αισθάνομαι σαφώς πιο ασφαλής σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του συλλόγου. Όποια απόφαση και αν βγει στην επόμενη γ.σ. της ΚΜΑ είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπιστεί όπως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αυτό το μήνυμα πέρασε προς όλους και πιστεύω θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εδώ λοιπόν θα πρέπει να δώσουμε την απάντηση σε όλους αυτούς που έχουν πεισθεί ότι δεν υπάρχουν λύσεις και ότι ο εκβιασμός του κ.Κόντη και της διοίκησης Αθανασιάδη είναι μονόδρομος ώστε να υπάρχει ΑΡΗΣ και αύριο. Όταν λοιπόν η διοίκηση ΑΘανασιάδη που διοικεί εδώ και 3 χρόνια και γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αδυνατεί ή δεν πρόλαβε(όπως μου απάντησε σε προσωπικό επίπεδο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Αθανασιάδης) να ετοιμάσει γραπτή πρόταση πως μπορεί να καταθέσει μια σοβαρή πρόταση κάποιος εκτός ομάδος? Άρα αν θέλουμε λύσεις θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες όπως γίνεται έστω και καθυστερημένα στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ(με την διαφορά βέβαια ότι διακρίνουμε την διάθεση από τους υπεύθυνους για τα χρέη να αναλάβουν και να πληρώσουν τις ευθύνες τους σε αντίθεση με τους υπεύθυνους στην ΠΑΕ). Η απόφαση που πάρθηκε ήταν η πιο ορθή. Εύχομαι όσοι άνθρωποι μίλησαν για λύσεις(από όλες τις πλευρές) να τις καταθέσουν γραπτώς ώστε ο κόσμος του ΑΡΗ υπεύθυνα να επιλέξει για τον δρόμο που θα πρέπει να επιλέξει η ομάδα του.

ΥΓ1: Ίσως η καλύτερη συνέλευση που παρευρέθηκα. Μπορεί να είχε γύρω στα 2000 άτομα από τα οποία μόλις γύρω στα 800 ήταν τα τακτοποιημένα αλλά υπήρχε έντονη διάθεση σχεδόν από όλους να προστατευτεί ο θεσμός, να δοθούν εξηγήσεις, να υπάρχει διαφάνεια και να ακουσθούν αλήθειες. Παρά τις εντάσεις δεν υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας και μπόρεσε και μίλησε αρκετός κόσμος χωρίς ουσιαστικές παρεμβολές.

ΥΓ2: Τα συγχαρητήρια μου στους κ.Δεσύπρη και κ.Ματθαίου  για τις τοποθετήσεις τους. Με βάση την εμπλοκή τους στην σύγχρονη ιστορία του ΑΡΗ τα λόγια τους έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία και νομίζω ότι άγγιξαν κάθε Αρειανό όπως και ο συνΑρειανός από το Αγρίνιο.

ΥΓ3: Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα με αρκετές ζουμερές λεπτομέρειες αλλά ίσως για πρώτη φορά από την δημιουργία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα μέσο όπου ασχολήθηκε σοβαρά και αποτύπωσε σωστά και αντικειμενικά όλα όσα διαδραματίστηκαν στην χθεσινή συνέλευση χωρίς να προσπαθήσει να καλύψει ή τονίσει συγκεκριμένες θέσεις. Συγχαρητήρια λοιπόν στο team του pressaris.gr για την σωστή κάλυψη της χθεσινής συνέλευσης, μακάρι να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς γιατί ο Αρειανός έχει μπουχτίσει με τον "πόλεμο προπαγάνδας" που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο μας.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!