Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

#ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο απόηχος της εκπομπής των συνδέσμων στα ΑΝ98.7 και οι απαντήσεις του Γ.Σαουρίδη

Posted On Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 18:40

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχθηκε ο κόσμος της ομάδος την εκπομπή του Σαββάτου όπου στα στούντιο των Αθλητικών Νέων 98.7 βρέθηκαν παρέα εκπρόσωποι του Super 3 και των Ιερολοχιτών με σκοπό να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας και να αφυπνίσουν τον κόσμο του ΑΡΗ.  Όπως ήταν φυσιολογικό στο επίκεντρο της εκπομπής ήταν οι εκπρόσωποι του S3 που βρέθηκαν δικαιολογημένα στο στόχαστρο αρκετών ακροατών με τις αντιδράσεις των συνδεσμιτών όμως να πείθουν ότι έχουν αφήσει πίσω κακές συμπεριφορές και θέλουν πραγματικά να αλλάξουν όλη αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με την ηγετική ομάδα του S3 να κάνει άμεσες "παρεμβάσεις" σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Αν και θα μπορούσαν να δώσουν πιο πειστικές και αναλυτικές απαντήσεις κυρίως για την αντίδραση τους στην συνέλευση της ΚΜΑ που οδήγησε κατά κάποιο τρόπο στο σημερινό διοικητικό τοπίο των συνταξιούχων, άσχετων και δικηγόρων όπως οι ίδιοι είπαν παραδέχθηκαν την ευθύνη που είχε ο σύνδεσμος και τόνισαν ότι σε μεγάλο βαθμό έχουν "αποβάλλει" από τον σύνδεσμο όλους όσους είχαν τέτοιου είδους εμπλοκές με την ομάδα. Αρκετά ειλικρινής η άποψη που εκφράστηκε σχετικά με την ΚΜΑ ότι πρόκειται περί μηχανισμού ελέγχου της ομάδος και όχι ο αγνός και πραγματικά αξιόλογος τρόπος διοίκησης μιας ομάδος όπως γίνεται σε πολλές ομάδες του εξωτερικού. Αυτό πάντως που έμεινε μιας και αναφέρθηκε αρκετές φορές και με βρίσκει σύμφωνο είναι η προτροπή των συνδεσμιτών προς όλους τους Αρειανούς να ενεργοποιηθούν και όχι απλά να απαιτούν από τους συνδέσμους να αναλάβουν δράση. Σίγουρα οι σύνδεσμοι έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του συλλόγου μας αλλά αν ο απλός ο κόσμος δεν σταματήσει να είναι απλός θεατής τότε πάντα η ομάδα μπορεί να είναι έρμαιο κάποιων λίγων και πονηρών. Κάπως δημιουργήθηκε ο ΑΡΗΣ Πρωταγωνιστής με όποιες παρεμβάσεις έκανε, κάπως έτσι κάποια άτομα μεμονώμενα προχώρησαν σε ανάλυση ισολογισμού της ΚΑΕ ενημερώνοντας τον κόσμο για το τι συμβαίνει εκεί πέρα, κάπως έτσι κάποια άτομα κατέθεσαν μομφή κατά της Λέσχης, κάπως έτσι μαζεύτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες περισσότερα από 1000 άτομα και έστειλαν σπίτια τους την προηγούμενη "συμμορία" της Λέσχης που παραμύθιασε τον κόσμο του ΑΡΗ με κερδοφόρες χρονιές, ανύπαρκτους επενδυτές και σενάρια περι Champions League. Για αυτό όλοι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας και να μην τα περιμένουμε όλα από τους συνδέσμους. Πάντως καλό είναι όχι μόνο αυτές τις κρίσιμες στιγμές να ακούγονται  οι σύνδεσμοι αλλά σε μόνιμη βάση. Άλλωστε η δήλωση στήριξης των παιδιών προς το ραδιόφωνο ήταν ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς γιατί Αθλητικά Νέα είναι η μοναδική κιτρινόμαυρη φωνή και θα πρέπει να στηριχθεί από όλους μας.

Και ενώ το Σάββατο είχαμε αυτή την εκπομπή σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού του κόσμου του ΑΡΗ σήμερα ο Γ.Σαουρίδης για κάμποσες ώρες μίλησε στην εκπομπή του Κ.Θωμαϊδη και είπε την δική του άποψη για όλα όσα του καταλογίζουν δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για τους λόγους που αποφάσισε να το κάνει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στο συγκεκριμένο μέσο. Είναι αστείο πάντως να δηλώνει θύμα, αμέτοχος κτλ κτλ όταν σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης μιλούσε σαν να ήταν επί χρόνια διοίκηση ή πρόεδρος του ΑΡΗ... Απο οικονομικές λεπτομέρειες μέχρι μεγάλες συμφωνίες "περνούσαν" από τα χέρια του Γιάννη. Ύποπτα αδιάβαστος ο Κ.Θωμαϊδής που άφησε τον Γ.Σαουρίδη να δηλώνει χωρίς το παραμικρό σχόλιο ότι η μοναδική του επαγγελματική δραστηριότητα από την οποία ζούσε επί χρόνια ήταν μια καφετέρια όπου ζήτημα να είχε 10 θαμμώνες την ημέρα όταν δεν είχε αγώνα με τους 5 τουλάχιστον από αυτούς να την βγάζουν τζάμπα... Ακόμη πιο αδιάβαστος φάνηκε ο κ.Θωμαίδης όταν πήγε να πιάσει το θέμα του μπάσκετ εκεί που φάνηκε ότι δεν είχε ιδέα ούτε για την σχέση του κ.Σαουρίδη με τον κ.Δαμιανίδη, ούτε για τις μπούκες στα συμβούλια, ούτε για τις εκπομπές όπου ο ίδιος και τα τσιράκια του εκτόξευαν απειλές προς τους μετόχους και τους λοιπούς που ήθελαν να σώσουν την ΚΑΕ από τα δεσμά του "σωτήρα". Ακόμη και οι αναφορές που έκανε στην πορέια του στον σύνδεσμο, πως μπήκε μπροστά και κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν σχετικά με εκδρομές, εμπορικές δραστηριότητες κτλ θα πρέπει να έκαναν αρκετούς παλιούς σουπεράδες να φρίξουν με αυτά που άκουγαν. Όλα φήμες και ύποπτα παιχνίδια στην πλάτη του ΑΡΗ με αυτόν να μην έχει καμία απολύτως ευθύνη. Καμία σχέση με τους τραμπουκισμούς στις συνελεύσεις στην ΚΜΑ, καμία σχέση με αυτούς που ανάβανε πυρσούς όταν ήρθε η διοίκηση Αθανασιάδη, καμία σχέση με αυτούς που έκαναν στημένες συνεντεύξεις στον ARIS FM για να αγιοποιήσουν τον Γ.Δαμιανίδη. Όλα φήμες, παραπληροφόρηση και προπαγάνδα εις βάρος του που τον βρήκαν εύκολο θύμα. Πάντως με τον τρόπο που μίλησε, την γνώση που έδειξε να έχει για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μόνο αμέτοχος δεν φάνηκε να είναι. Το τι ήθελε να πετύχει με αυτή τη συνέντευξη και γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο χρονικό σημείο είναι κάτι που το ξέρει μόνο ο ίδιος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γ.Σαουρίδη

ΥΓ. Η ομάδα "κυνηγήθηκε" πάλι από τον Σιδηρόπουλο σε παιχνίδι που μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, παιχνίδια στήνονται εις βάρος του ΑΡΗ, πρώην πρόεδρος και πρώην δ.σύμβουλος στον οποίο δόθηκαν συγχαρητήρια(για να μην ξεχνιόμαστε) από τον κ.Ψηφίδη πέρασε το Σ/Κ στο κρατητήριο, πρώην οπαδάρχες βγαίνουν και μιλάνε για τα πάντα και οι μόνοι που δεν ακούγονται είναι  οι διοικούντες του ΑΡΗ... 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!