Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφώνεται η αγωνία για την αδειοδότηση

Posted On Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 10:51

Μπορεί η απόφαση της λίγκας όπου ουσιαστικά καταργεί την ποινή του υποβιβασμού αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του Γ.Κόντη να έδωσαν έναν αέρα αισιοδοξίας σχετικά με το άμεσο μέλλον της ομάδος μας παρόλα αυτά όπως φαντάζει λογικό μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία όλος ο κόσμος του ΑΡΗ έχει αγωνία σχετικά με την έκβαση της συγκεκριμένης ιστορίας. Λίγα χρόνια πιο πριν αν έβγαινε ο πρόεδρος ή τα στελέχη της ομάδος μας και μας έλεγαν ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση και ότι το θέμα είναι τυπικό νομίζω ότι κανείς δεν θα ασχολιόταν παραπάνω. Αντιθέτως όπως και πέρσι θα καυτηριάζαμε όλα τα ΜΜΕ που αντί να ασχοληθούν με ομάδες σαν την ΑΕΚ, τον μπαογκ ή τον Παναθηναϊκό που ενώ έχουν σαφώς περισσότερα προβλήματα από εμάς και σύντομα θα "λογοδοτήσουν" στην UEFA εξακολουθούν να αναλύουν λεπτομερώς την κάθε εκκρεμότητα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Όταν όμως αυτή η διοίκηση συνεχίζει με την στάση της και τις δημόσιες τοποθετήσεις των στελεχών της να δίνει τροφή σε κάθε είδους φήμη, παρασκηνιακή υπόθεση ή ανησυχία τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης εκτός του Γ.Κόντη  μιας και είναι Αρειανοί όπως εμείς δεν θα επιτρέψουν ποτέ η βιωσιμότητα του συλλόγου να τεθεί σε κίνδυνο.

Αυτό είναι το μόνο που μας κρατάει μιας και από λόγια έχουμε μπουχτίσει... 1 μήνας πέρασε από την "ιστορική" γ.σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και τα λεφτά των επενδυτών ακόμη να έρθουν. Μάλιστα οι επενδυτές όπως μας τους παρουσίασαν πριν 1 μήνα μέρα με την μέρα αλλάζουν και μορφή. Από επενδυτικός όμιλος που κάνει την πρώτη προσέγγιση μέσω της γνωριμίας που έχει με πρόσωπα της σημερινής διοίκησης  με την ομάδα μας στην οποία θέλει να επενδύσει μεγάλα ποσά έχει γίνει ένα απλό δάνειο που στην συνέχεια έγινε μια ακόμη πιο απλή ταμειακή διευκόλυνση από τους διοικούντες της ομάδος σε προσωπικό επίπεδο. Όπως και να έχει και χωρίς να μας ενδιαφέρει η προέλευση των χρημάτων η ουσία είναι ότι τα χρήματα ακόμη δεν έχουν έρθει και έτσι οι "τρύπες" παραμένουν ανοιχτές. Έχουμε χάσει τον αριθμό των εκκρεμοτήτων που έχει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Σχεδόν κάθε μέρα εμφανίζεται και κάτι καινούργιο. Και όταν λέμε καινούργιο δεν μιλάμε για ιστορίες για αγρίους όπως αυτή με τον Αμορόζο που από το πουθενά προέκυψε θέμα που θα δημιουργούσε πρόβλημα στην αδειοδότηση αλλά τελικά επειδή έχει γίνει προσφυγή στο CAS τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά για πραγματικά αγκάθια όπως είναι αυτό των παλαιών παικτών, προπονητών αλλά και του φετινού ρόστερ της ομάδος όπου συνεχίζει να εισπράττει μόνο υποσχέσεις.

Μέσα σε όλα αυτά ο Γιάννης Κόντης συνεχίζει να προκαλεί με την στάση του και με κάποιες δηλώσεις που για άλλη μια φορά επιρρίπτουν ευθύνες σε όλους τους υπόλοιπους εκτός από τον ίδιο. Πόσο αστείο είναι να λες ότι για όποια σωστή επιλογή έχει γίνει έχεις μερίδιο ευθύνης και για όποια αποτυχημένη εσύ δεν είχες καμία ανάμειξη? Μάλιστα ακόμη πιο αστείο είναι να αποποιείσαι τις ευθύνες λέγοντας ότι εγώ απλά κάνω προτάσεις αλλά οι άλλοι είναι αυτοί που υπογράφουν. Άλλη μια συνέντευξη του Γ.Κόντη στο Λίμπερο την ίδια στιγμή όπου σε Αρειανίδικα ΜΜΕ όπως τα Αθλητικά Νέα υπάρχει εμπάργκο. Και επειδή είναι της μόδας οι αναφορές στο παρελθόν καλό είναι να υπενθυμίσουμε σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ και στον Γ.Κόντη εκείνες τις ιστορικές εκπομπές του Γ.Ζαγόρα με τα πιστόλια και τα ονόματα των παικτών του ΑΡΗ που θα έχαναν τα λεφτά τους την εποχή που παλεύαμε να μπούμε στο Άρθρο 44 ώστε να υπάρχει και σήμερα ΑΡΗΣ...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!