Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα στο κύπελλο με μόλις 8 παίκτες!

Posted On Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 11:27

Μια διαφορετική πρεμιέρα με λιγότερα προβλήματα θα περίμενε ο Β.Αλεξανδρής με τον φετινό ΑΡΗ αλλά όπως όλα δείχνουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιά για το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Φιλαθλητικό στην Αθήνα θα διεξαχθεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το απαγορευτικό της FIBA και το μπάχαλο που έχει προκύψει με τα δελτία των ξένων παικτών μας. Με τις πληροφορίες που φθάνουν από την Αθήνα να αναφέρουν ότι μόνο το δελτίο του Κόλιμον έχει εκδοθεί αλλά και την ΕΟΚ να δέχεται πιέσεις από την FIBA ώστε να μην επιτρέψει τον ΑΡΗ να χρησιμοποιήσει ούτε τον συγκεκριμένο αθλητή μέχρι να διευθετηθεί οριστικά το θέμα και σε συνδυασμό με την απουσία του Σαρικόπουλου και του Βεζένκωφ λόγω τραυματισμού η ομάδα μας κινδυνεύει να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο νοκ άουτ παιχνίδι με μόλις 7 παίκτες!

Χαρίσης, Πάσαλιτς, Καραποστόλου, Ασημακόπουλος, Μποχωρίδης, Τσακαλέρης και Δήμας θα είναι σίγουρα στη διάθεση του Β.Αλεξανδρή ενώ τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Κόλιμον του οποίου το δελτίο έχει εκδοθεί κανονικά. Ο Φιλαθλητικός αν και νεοφώτιστος στην Α2 θεωρείται ως μια από τις ομάδες  που θα πρωταγωνιστήσουν στην συγκεκριμένη κατηγορία και πιθανόν να διεκδικήσει και την άνοδο του στα "σαλόνια" της Α1. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες είναι τεράστια αλλά υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει η ομάδα μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να μην γίνει το θύμα μιας μεγάλης έκπληξης. Πάντως το θετικό στοιχείο είναι ότι φέτος ο ΑΡΗΣ δεν στερείται εμπειρίας και νομίζω ότι και με 7 παίκτες να κατέβουμε τελικά η νίκη - πρόκριση θα έρθει.

Και όλα αυτά ενώ γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από την πλευρά της διοίκησης για να βρεθεί η χρυσή τομή και το θέμα του Σκορδίλη να κλείσει οριστικά. Παράλληλα το σήριαλ της απόκτησης του Πελεκάνου συνεχίζεται και ενώ όλα έδειχναν τα τελευταία 24ωρα ότι ο παίκτης θα υπογράψει τελικά νέα παρέμβαση του Παναθηναϊκού περιπλέκει τα πράγματα και κορυφώνει την αγωνία όλων μας. Πάντως τόσο ο Β.Αλεξανδρής όσο και η διοίκηση δείχνει να πιστεύει στο ταλέντο του Μ.Πελεκάνου και φαίνονται αποφασισμένοι να τον περιμένουν. Χρονικά περιθώρια υπάρχουν καλό είναι όμως ένα ένα τα σημαντικά θέματα όπως αυτό της ΦΙΜΠΑ να κλείνουν ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις και απότομες αλλαγές πλάνων. Εμπιστοσύνη υπάρχει όπως και ανυπομονησία για να δούμε την ομάδα από κοντά, κάτι που λογικά θα γίνει πολύ σύντομα στους επόμενους γύρους του κυπέλλου!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!