Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΔΙΑΦΟΡΑ

Άκου Αθλητικά Νέα 98.7 να γουστΑΡΗΣ!

Posted On Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 20:51

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία του κόσμου που τέτοια εποχή κάθε Σαβ/κο κάνει επιδρομή στην δροσερή Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους έμεινα στην πόλη και ξημεροβραδιάστηκα δουλεύοντας. Συντροφιά μου λίγο μουσική και πολύ Αθλητικά Νέα 98.7 που κατάφεραν να με εκπλήξουν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Και επειδή είμαι βέβαιος ότι πολύ συνΑρειανοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι το τι ακριβώς συνέβη θα το μοιραστώ μαζί σας.

Ποιος θα το περίμενε ότι Σάββατο και Κυριακή βράδυ θα ακούγαμε τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις ολόκληρης της εβδομάδας! Από τον γνωστό νομικό και "ποδοσφαιράνθρωπο" Κούγια μέχρι τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ.Ευθυμιάδη αλλά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Λ.Αρβανίτη! Από τον κ.Γιώτα σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Α.Σ  Ν.Παπαδόπουλο μέχρι τον Θεό Νίκο Γκάλη! Και φυσικά όχι ανάλαφρες συζητήσεις, ερωτήσεις χάδια στα αυτιά και κουβέντες γλυκανάλατες ώστε να τα έχουμε καλά με όλους αλλά καυτές συζητήσεις και ερωτήματα που κυριαρχούν στο μυαλό του κάθε Αρειανού. Ιδίως στην περίπτωση του Ερασιτέχνη όπου είναι ένα απο τα φλέγοντα θέματα των ημερών όσοι ακούσαμε ζωντανά την αντιπαράθεση του κ.Γιώτα με τον  πρόεδρο του Α.Σ. Ν.Παπαδόπουλου  καταλάβαμε πολλά. Το κερασάκι στην τούρτα φυσικά και ήταν η μίνι ζωντανή συνέντευξη του Νίκου Γκάλη. Τα λόγια είναι περιττά και μόνο που ακούστηκε η φωνή του Θεού Κυριακή βράδυ στα ερτζιανά είναι αρκετό να γεμίσει κάθε Αρειανό που έχει παρακολουθήσει έστω και λίγο αυτόν τον ζωντανό θρύλο!

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τα Αθλητικά Νέα 98.7 είναι το μοναδικό κιτρινόμαυρο ΜΜΕ και το ραδιοφωνικό σπίτι κάθε Αρειανού. Πολλές φορές μπορεί όσοι είμαστε έξω από αυτή την προσπάθεια να κρίνουμε αυστηρά το τελικό αποτέλεσμα, να μιλάμε για προχειρότητα αγνοώντας τον αγώνα που δίνουν καθημερινά όλοι όσοι ασχολούνται ενεργά με αυτόν τον σταθμό. Αυτό όμως το Σ/Κ αποδείχθηκε περίτρανα ότι όταν υπάρχει μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνεις ακόμη και τις πιο "νεκρές"  ημέρες του χρόνου μπορούν κάποιοι συνΑρειανοί μας να μας κάνουν να χορεύουμε σε κιτρινόμαυρους ρυθμούς, Το συμπέρασμα γνωστό εδώ και πολύ καιρό "Άκου Αθλητικά Νέα 98.7 να γουστΑΡΗΣ"!

ΥΓ. Τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια μου στον κ.Μυσιρλή που για ακόμη μια φορά έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς επαγγελματίες δημοσιογράφους και μας υπενθύμισε ότι τα ΑΝ 98.7 είναι κάτι παραπάνω από μια ευχάριστη παρέα.

Πάρτε μια γεύση από τον Νίκο Γκάλη στα ΑΝ98.7

{source}

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F102116904"></iframe>
{/source}

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!