Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

#ΔΙΑΦΟΡΑ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

Posted On Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 12:02

100 χρόνια ζωής συμπληρώνει η αγαπημένη μας ομάδα σήμερα και παρά τα αμέτρητα αφιερώματα στα διάφορα ΜΜΕ δύσκολα μπορεί κανείς να εκφράσει το μεγαλείο, την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και τον δυναμισμό που εκπέμπει αυτός ο σύλλογος. Σίγουρα οι δεκάδες τίτλοι σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ και στα άλλα τμήματα του συλλόγου είναι σημεία αναφοράς και ανεξίτηλες χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου αλλά τις περισσότερες φορές οι μικρές προσωπικές ιστορίες του καθενός με φόντο τον ΑΡΗ είναι αυτές που φανερώνουν το μέγεθος αυτής της ομάδος. Από τις πρώτες εκδρομές εκτός συνόρων με τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ σε μια εποχή όπου κάθε ευρωπαϊκό βήμα είχε τη δική του αξία, από τις αλησμόνητες Πέμπτες όταν ερήμωναν οι δρόμοι και η Ελληνική οικογένεια μαζευόταν μπροστά από τις τηλεοράσεις περιμένοντας να δει τον επόμενο άθλο του Γκάλη, του Γιαννάκη και των άλλων παιδιών,  και από αμέτρητες μικρές στιγμές δίπλα στον ΑΡΗ παρέα με αγαπημένα πρόσωπα που σήμερα δεν είναι μαζί μας... Πολλές μικρές ξεχωριστές ιστορίες με κοινό παρανομαστή 2 λέξεις, ΑΡΗΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!

Οι συγκυρίες ήρθαν όσο πιο άσχημα γινόταν και αντί όλοι μας να έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά στους εορτασμούς των 100 χρόνων η σκέψη πηγαίνει από μόνη της στην επόμενη ημέρα και στα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός μας σύλλογος σε όλα του σχεδόν τα τμήματα. Σίγουρα αυτή η γιορτή θα μπορούσε να είχε οργανωθεί σαφώς καλύτερα, ίσως κάποια άλλη στιγμή μέσα στο επετειακό έτος 2014 ώστε ο σύλλογος να είχε πολλαπλά οφέλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα στο Παλέ θα κάνουμε "κηδεία". Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλεξάνδρειο εκεί όπου η αγαπημένη μας ομάδα μεγαλούργησε και ανάγκασε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο του ΑΡΗ και του κόσμου του. Θα πάμε να θυμηθούμε τα τεράστια επιτεύγματα μας στα 100 χρόνια ιστορίας και με οδηγό το ένδοξο παρελθόν θα κοιτάξουμε στο μέλλον και στην επόμενη ημέρα του συλλόγου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!

ΥΓ. Για όλους τους συνΑρειανούς που  ξεχνάνε μερικές φορές ποια ομάδα υποστηρίζουνε και το ηθικό τους πέφτει από πίκρες σαν τις φετινές ή από την καζούρα αλλόθρησκων οπαδών σας παραθέτουμε το εξαιρετικό μίνι αφιέρωμα της κρατικής τηλεόρασης για τα 100 χρόνια ζωής του ΑΡΗ μας!

{source}<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/no00JTVwzCQ?hl=el_GR&amp;version=3&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/no00JTVwzCQ?hl=el_GR&amp;version=3&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

{/source}

10 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Θάνος Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 14:24 δημοσιεύθηκε από Θάνος

  Να στο στείλω σ ένα email?

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 08:43 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Όταν κάποιος είναι ανίκανος να κάνει κάτι καλό και ταυτόχρονα είναι ερωτευμένος με την καρέκλα, τότε το ρίχνει στις απειλές.
  Οι οποίες απειλές μπορεί να είναι μυνήσεις ή οτιδήποτε άλλο.
  Εγώ στα δύο περίπου χρόνια που παρακολουθώ και γράφω σ' αυτή τη σελίδα, κατά 99,99% δεν διάβασα κάτι μυνήσιμο.
  Διαφωνίες και μάλιστα έντονες έχω με πολλούς απ' όσους γράφουν στο site.
  Aλλά θεωρώ ότι το επίπεδο είναι από τα καλλύτερα που υπάρχουν σε τέτοιου είδους site.
  Χρόνια πολλά στον ΑΡΗ ΜΑΣ, από εδώ και πέρα είναι καιρός να ασχοληθούμε με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ.
  Με τη δημιουργια συνθηκών που θα έχουν τον ΑΡΗ πάντα πρώτο.
  Yγ. Ας ανοίξει ένα κείμενο σχετικό με το μπάσκετ και εκεί χαμός γίνετε και έχω να γράψω πολλά.
  Μετά τον Αγγέλου την κοπανάει και ο Αθηναίου και διαβάζω σε ειδησιογραφικά site, ότι είχε πολύ περίεργους όρους το συμβόλαιο του.

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 08:12 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φίλε Θάνο,
  Όντως έτσι είναι. Στην αρχή προβληματίστηκα γιατί ειλικρινά δεν είναι σκοπός μου να στοχοποιώ ανθρώπους και να τους δημιουργήσω προσωπικό πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ οποιαδήποτε μορφής βίας. Μάλιστα προσπαθώ να κρατάω και ένα σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο στο site τόσο μέσα από τα άρθρα μου όσο και από τα σχόλια σας που ειλικρινά είναι αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο από όλα. Το 99% των ανθρώπων που σχολιάζει ούτε βρίζει, ούτε λασπολογεί χωρίς επιχειρήματα και αυτό για εμένα είναι σημαντικό.

  Από εκεί και πέρα όταν "επώνυμοι" Αρειανοί ενοχλούνται από αυτά που γράφουμε και απειλούν με μηνύσεις τότε αυτό σημαίνει ότι η φωνή όλων μας εδώ μέσα ακούγεται και έχει αξία.

  Όσο για το κείμενο αν έχει "επώνυμα κραξίματα" τότε ίσως να χρειαστεί να το επεξεργαστώ λιγάκι, αν και σιχαίνομαι την λογοκρισία :)

 • Σύνδεσμος σχολίου Θάνος Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 04:54 δημοσιεύθηκε από Θάνος

  Μηνύσιμες και όχι μηνυτήριες.

 • Σύνδεσμος σχολίου Θάνος Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 04:51 δημοσιεύθηκε από Θάνος

  Planet νομίζω πως έχει μηνυτήριες αναφορές... Πάντως αν όντως σε απειλούν για τέτοια πράγματα, είναι επιτυχία.
  Οπως και να έχει πάντως είναι η γνώμη μου και θα ήθελα να την εκφράσω ακόμη και αν κατηγορώ ή προσβάλω κάποιους.

 • Σύνδεσμος σχολίου Pythagorean Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 01:26 δημοσιεύθηκε από Pythagorean

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!

  ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ Α Ρ Η Σ !!!

  Εκκαθάριση, και ξεκινάμε από το μηδέν..
  Αναγέννηση από τις στάχτες για τα επόμενα 100!

 • Σύνδεσμος σχολίου slayer3 Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 23:17 δημοσιεύθηκε από slayer3

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ.

 • Σύνδεσμος σχολίου athens3 Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 23:01 δημοσιεύθηκε από athens3

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 15:22 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φυσικά φίλε Θάνο, αρκεί να μην έχει μηνύσιμες αναφορές σε πρόσωπα γιατί ήδη μας απειλούν... Φυσικά αν διαφωνώ να ξέρεις ότι θα είμαι ο πρώτος που θα σχολιάσω :)

 • Σύνδεσμος σχολίου Θάνος Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 14:50 δημοσιεύθηκε από Θάνος

  Εξαιρετικό πραγματικά το αφιέρωμα! Πρέπει να το παρακολουθήσει ο κόσμος του Άρη και όχι μόνο.
  Εχω να στείλω ένα μακροσκελέστατο κείμενο για την επόμενη μέρα. Θα το δεχτείς φίλε planet?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

#YELLOW RADIO 92.8

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!
Our website is protected by DMC Firewall!