Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διευκρινιστικές ανακοινώσεις, τα αυτονόητα και τα "καρφιά"

Posted On Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 13:35

Μπορεί όλοι μας με αγωνία να αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του νέου προπονητή που θα προσπαθήσει να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο αλλά αντί για αυτό η ΠΑΕ προτίμησε να βγάλει μια νέα διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το θέμα προπονητή αλλά και για την παραπληροφόρηση που πηγάζει από διάφορα ΜΜΕ. Μια ανακοίνωση που έχει ως στόχο να "προστατεύσει" τους φιλάθλους του ΑΡΗ από το να παρασυρθούν σε λάθος συμπεράσματα(όπως αναφέρει) αγνοώντας όμως ότι όλη αυτή η παραφιλολογία γύρω από την πρόσληψη του νέου προπονητή οφείλεται στους λανθασμένους χειρισμούς της ΠΑΕ.

Όπως φαίνεται από την νέα ανακοίνωση αλλά και γενικότερα από τον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ και ο "σιωπηλός" πρόεδρος της, συνεχίζουν επιδεικτικά να αγνοούν τα αυτονόητα και τα δεδομένα με αποτέλεσμα να καθυστερούν εγκληματικά στο να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Η αρχή έγινε από το καλοκαίρι όπου έτσι απλά αγνόησαν το δεδομένο ότι η πρόσληψη του Χατζηνικολάου περιείχε τεράστιο ρίσκο για πολλούς και διάφορους λόγους. Αγνόησαν το αυτονόητο ότι ο ορισμός του κ.Μουτα, δηλαδή του βοηθού του κ.Χατζηνικολάου ως "προϊστάμενο" του στην θέση του τεχνικού διευθυντή θα δημιουργούσε εύλογα ερωτηματικά και θα έδινε τροφή για περίεργες σκέψεις. Και φυσικά το πιο σημαντικό από όλα αγνόησαν κατά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της μη αδειοδότησης με αποτέλεσμα να δίνουν το δικαίωμα στον πρώην προπονητή της ομάδος να μιλάει για έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ και για θολά σημεία στην επιλογή των 2 ανέτοιμων ξένων. Και ενώ έγιναν όλα τα παραπάνω λάθη,  η διοίκηση αποφάσισε να παραμείνει απαθής στην διαφαινόμενη αντικατάσταση προπονητή αντί να είχε ήδη πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις κάποιων πιθανών στόχων, ξαφνικά κάνει το αυτονόητο δηλαδή να διώξει τον Χατζηνικολάου αλλά με την προηγούμενη ανακοίνωση της οδηγεί από μόνη της τον κόσμο του ΑΡΗ σε λάθος σκέψεις, πουλώντας του ελπίδα ότι μπορεί να έρθει προπονητής που να αγγίζει σχεδόν το 50% του αγωνιστικού μπάτζετ της χρονιάς! Το αποτέλεσμα είναι εδώ και 5 ημέρες να έχουν παρελάσει από τον πάγκο του ΑΡΗ  δεκάδες ονόματα προπονητών, από ΕΡΚ μέχρι Σούλη και από Μακαριάν(???) μέχρι Αναστασιάδη (ξερνάω...)! Με λίγα λόγια οι χειρισμοί και οι ανακοινώσεις είναι αυτά που έχουν αποπροσανατολίσει τον κόσμο και έχουν οδηγήσει την ομάδα σε δύσκολη θέση αλλά παρόλα αυτά γίνεται προσπάθεια μετατόπισης ευθυνών σε κάποια "αμφιλεγόμενα" ΜΜΕ που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς. Εντάξει, και εμείς από εδώ αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί κατά των ΜΜΕ αλλά δεν γίνεται για ότι στραβό συμβαίνει να φταίνε οι δημοσιογράφοι...

Σε όλο αυτό το κλίμα ήρθε να προστεθεί και μια συνέντευξη του Γ.Μιχαλήτσου(που για πολλούς μετά από τόσα αποτυχημένα περάσματα από τον πάγκο δεν θα έπρεπε να μιλάει) στην οποία μιλάει με σκληρά λόγια για την εικόνα του ΑΡΗ σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και τον Χατζηνικολάου. Όχι ότι αυτά που είπε δεν έχουν ξαναειπωθεί αλλά όταν τα αναφέρει και ένα δημόσιο πρόσωπο έχουν ξεχωριστή σημασία. Και όπως και να το κάνουμε έχουμε και μια αδυναμία στις συνεντεύξεις έξω από τα δόντια που δεν μένουν σε απλά συμπαθητικά λόγια και χαμηλούς τόνους αποσκοπώντας σε καλές δημόσιες σχέσεις.  Αναφορές όπως "Η ομάδα δεν έχει αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος. Αυτό είναι το χειρότερο… Όχι οι τρεις ήττες.", " Οι ξένοι παίκτες πέρσι ήταν καλύτεροι από τους αντίστοιχους φετινούς", "Είναι έλεος να μαλώνει ο Άρης και ο Ηρακλής, γιατί δεν είναι και κάποιος προπονητής που έχει κάνει πράγματα και θαύματα… Θα έσωζε ο Χατζηνικολάου πέρσι την ομάδα; Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά…" . Όσο σκληρές αντί-συναδελφικές ακούγονται οι δηλώσεις του Μιχαλήτσου για το "έργο" του Χατζηνικολάου στον ΑΡΗ άλλο τόσο αληθινές είναι. 

Και καταλήγοντας αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ότι η διοίκηση Ηλιάδη ήρθε σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον ΑΡΗ μας, υποσχόμενη λύσεις αλλά αντί να χαράζει μια νέα πορεία επαναλαμβάνει τα λάθη των τελευταίων ετών και ιδιαίτερα της περσινής χρονιάς με τους παράγοντες-γλάστρες και τον εγκληματικό εφησυχασμό τους. Ότι έχει γίνει ως τώρα για πολλούς ήταν και αναμενόμενο γιατί όπως λέει ο σοφός λαός "Ότι σπέρνεις... αυτό θερίζεις". Φυσικά υπάρχει και το άρθρο 99 στο οποίο σύμφωνα με τα ίδια ΜΜΕ είμαστε σε καλό δρόμο. Καλό είναι η διοίκηση να μην αγνοεί ότι το άρθρο 99 είναι άχρηστο αν η ομάδα δεν επιβιώσει αγωνιστικά, ενώ στο ανάποδο σενάριο υπάρχουν οι πιθανότητες.  Εγρήγορση από όλους και αποτελεσματικές λύσεις ΑΜΕΣΑ!

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!