Κυριακή, 19 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αλήθεια του Γαλανού

Posted On Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 17:19

Αν και μέσα στις επόμενες ώρες υποτίθεται θα παρθεί μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ εμείς θα ασχοληθούμε με το πρόσφατο παρελθόν και την προ ολίγων ημερών αποκαλυπτική συνέντευξη του  Γιώργου Γαλανού στο Yellow Radio. Εκεί όπου ειπώθηκαν αρκετά και σημαντικά  που ίσως λόγω των γιορτινών ημερών ή και λόγω των όσων είπε που δεν άρεσαν σε πολλούς εντός της οικογένειας του ΑΡΗ "θάφτηκε" με συνοπτικές διαδικασίες.  Για αυτό το λόγο αλλά και επειδή ο Γ.Γαλανός με όλα όσα είπε μας προβλημάτισε  και μας έκανε να ξεφύγουμε από τις "πράξεις" που χρειάζεται άμεσα ο ΑΡΗΣ και να σταθούμε στα λόγια ενός ανθρώπου που έπαιξε  ρόλο ώστε να επιλεχθεί ως λύση η Γ Εθνική και ακόμη πιο καταλυτικό ρόλο ώστε από το ναυάγιο των πρώτων αγωνιστικών να βρισκόμαστε πλέον στην αυτονόητη πρώτη θέση του ομίλου μας.

Τίποτα δεν άφησε αναπάντητο ο κ.Γαλανός. Από τα συμφωνητικά των παικτών που όπως είπε ποτέ δεν έφεραν προς υπογραφή οι ίδιοι οι παίκτες, το θέμα της ασφάλισης που ενώ ο ΑΡΗΣ στην Γ Εθνική δεν είχε καμία υποχρέωση το είχε καλύψει έχοντας έρθει σε συμφωνία με γνωστή ασφαλιστική μέχρι θέματα που πήραν τεράστια διάσταση όπως το πετρέλαιο στο Ν.Ρύσιο, τη μαγνητική του Γκίνο, τον οδοντίατρο του Γκόλια και άλλα τέτοια καλούδια που δυστυχώς αποτελούν την καθημερινότητα του ΑΡΗ στην Γ Εθνική. Μέχρι και για την "διάρρηξη" στο Ρύσιο αναφέρθηκε αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για δουλειά εκ των έσω. Δεν άφησε περιθώριο για αμφισβήτηση στα περι χρεών του μιας και εκτός της λίστας που έδωσε στην δημοσιότητα είπε και το πολύ απλό και λογικό ότι πριν καν βγει ο μήνας και κάποια απο τα δεδουλευμένα των παικτών, δόσεις συμβολαίων κτλ θεωρηθούν χρωστούμενα οι γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι που επι χρόνια συνεργάζονται με διοικήσεις και παράγοντες τα είχαν αναδείξει σε μέγα ζήτημα και παρέσυραν μαζί με τρίτους παίκτες να βγαίνουν και να κάνουν άστοχες δηλώσεις. Και προχώρησε ακόμη παραπέρα μιλόντας για πρώην προπονητές μάνατζερ που επηρρέαζαν παίκτες, για απλήρωτους υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές που έκαναν υπομονή από 11 μέχρι 26  μήνες και με το που εμφανίσθηκε ο Γαλανός μέσα σε λίγες εβδομάδες σηκώσανε την σημαία της επανάστασης, μέχρι και για το πρόσφατο θέμα του site  όπου ο άνθρωπος που επί 6 μήνες έκανε υπομονή διάλεξε το συγκεκριμένο χρονικό σημείο για να "ρίξει" το site λόγω χρέους. Ενώ όταν ζητήθηκαν τα αρχεία για να μεταφερθεί το site σε άλλο server αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ... Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στον πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ της "χρυσής" περιόδου Αθανασιάδη που εδώ και 1.5 μήνα του έκανε πόλεμο και δεν άφηνε την ομάδα να έχει ηρεμία. Μάλιστα άφησε υπονοούμενα για κουμπαριές με μάνατζερ παικτών και καυτηρίασε το γεγονός της παρουσίας του κ.Χατζηιωάννου στην επιτροπή που θα επιλέξει το επόμενο διοικητικό κεφάλαιο στον ΑΡΗ αναφερόμενος σε επαγγελματικές σχέσεις με τον κ.Καλαϊτζίδη. Αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε τον σύνδεσμο για να "ισχυροποιήσει" την θέση του στην ομάδα και είπε ότι απλά στην περιβόητη σύσκεψη οι σύνδεσμοι έπραξαν το σωστό μιας και απέναντι δεν υπήρχε κανείς. Ολοκληρώνοντας τόνισε ότι ένας δημοσιογράφος και ένας συνδεσμίτης μαζί με μερικούς παραγοντίσκους δεν αφήνουν την ομάδα να βρει τον δρόμο της. 

Αυτό που μου έκανε ιδαίτερη εντύπωση του ήταν το παράπονο που εξέφρασε ότι ποτέ δεν τον πιστέψαμε και δεν του δώσαμε την ευκαιρία να δείξει τις προθέσεις του μιας και με κάθε απλή αφορμή ο κόσμος του ΑΡΗ παρασυρόταν από διάφορα επικοινωνιακά τρικ που έκαναν την ομάδα άνω κάτω.  Κάτι 100% αληθινό μιας και από την πρώτη στιγμή και εμείς στο PlanetARIS.gr  αμφισβητήσαμε τις δυνατότητες και τις προθέσεις του λόγω όλων όσων είχαν συμβεί με τον Ηρακλή κάτι που πολλές φορές μας οδήγησε σε λάθος συμπεράσματα και άδικη κριτική απέναντι στον κ.Γαλανό. Ένας Γαλανός που άφησε τον ΑΡΗ πρώτο όταν οι προκάτοχοι του με μπροστάρη τον κ.Καλαϊτζίδη είχαν πλάνο να έχουν τον ΑΡΗ κοντά στις πρώτες θέσεις  Σίγουρα μπορούσε να επιμείνει στο θέμα του μνημονίου με τον ΑΣ παρόλο που και αυτό δεν θα είχε 100% ισχύ όπως είναι γνωστό, σίγουρα μπορούσε να δείξει λίγο παραπάνω από την δυναμική του και να μην δίνει δικαιώματα σε κανέναν να δηλώνει απλήρωτος, σίγουρα θα μπορούσε να προσέχει πιο πολύ το επικοινωνιακό του προφιλ που ώρες ώρες με τις δικές του δηλώσεις μας μπέρδευε τόσο για τις προθέσεις του όσο και τις δυνατότητες του. Η ουσία είναι ότι από εδώ πήγε το θέμα, από εκεί πήγε το θέμα πάλι σε διαχείριση μέσω ΑΣ και "αγνούς" Αρειανούς φαίνεται να καταλήγουμε ή σε διοίκηση Κάλας που καν πριν έρθει φαίνεται να υιοθετεί ακριβώς τις ίδιες τακτικές που κατέστρεψαν τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και τον οδήγησαν στην Γ Εθνική. 2015 και για την ώρα καμία ελπίδα για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ... Καλή χρονιά και καλά μυαλά... 

ΥΓ. Εμείς πάντως τον Γαλανό θα τον έχουμε για πάντα στην καρδιά μας για την απίστευτη δήλωση περί άνεργων, συνταξιούχων κτλ που έπιασε το σφυγμό μεγάλης μερίδας του κόσμου του ΑΡΗ.

ΥΓ2. Τόσοι  έγκυροι και έγκαιροι δημοσιογράφοι στον ΑΡΗ, ούτε ένας δεν πήρε χαμπάρι αυτή τη συνέντευξη; ή μήπως την πήραν χαμπάρι και για αυτό δεν έβγαλαν γκιχ;

ΥΓ3. Τόσες ημέρες περάσανε και ακόμη δεν έχω καταλάβει... Αυτά που είπε ο Γαλανός ενόχλησαν και "χάθηκε" η συνέντευξη ή ότι έγινε ένα σε ένα νέο κιτρινόμαυρο μέσο όπως είναι το Yellow Radio;

ΥΓ4. Ποτέ δεν είναι αργά για κάποιον που έχει λεφτά, αγαπάει τον ΑΡΗ και θέλει να βοηθήσει να το κάνει. Πάντα υπάρχει και το μπάσκετ εκεί όπου τα πράγματα λειτουργούν σαφώς καλύτερα αλλά η ανάγκη για ρευστό παραμένει η ίδια με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!