Σάββατο, 18 Απριλίου 2026

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Η "επιτροπή σωτηρίας" στέλνει με πούλμαν την ομάδα στο Μαρούσι

Posted On Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 20:11

Η κοροϊδία που δεχόμαστε όλοι μας από αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τους παράγοντες στον μπασκετικό ΑΡΗ δεν έχει τελειωμό. Μπορεί παίκτες, τεχνικό τιμ, υπάλληλοι της ΚΑΕ να είναι αυτοί που βιώνουν άμεσα τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του συλλόγου αλλά όλοι αυτοί μπορούν πολύ εύκολα όταν τελειώσουν οι αντοχές τους να ακολουθήσου τον δρόμο που χάραξαν άλλοι και να "χαιρετήσουν" τον ΑΡΗ μας, τις αστείες δικαιολογίες και ψεύτικες υποσχέσεις του Γ.Δαμιανίδη αλλά και των ανθρώπων που τον στηρίζουν. Γιατί όποιος έχει λίγο μυαλό και κατανοεί 2 πράγματα θα μπορεί να καταλάβει ότι αν στην θέση του Γ.Δαμιανίδη υπήρχε κάποιος άλλος όχι μόνο θα είχε φύγει προ πολλού από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ αλλά δεν θα είχε και την "προστασία" που έχει ως προσωπικότητα. Από εκεί λοιπόν που σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Γ.Δαμιανίδη τα έσοδα του ντέρμπι θα πήγαιναν στους παίκτες για να καλύψουν ένα ελάχιστο μέρος των οφειλών, τους ανακοινώθηκε ότι δεν βρήκαν φθηνά εισιτήρια και θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν και πάλι στην Αθήνα οδικώς. Και όλα αυτά μόλις 2 περίπου εβδομάδες όπου με περίσσια περηφάνια κάποιοι άνθρωποι που εκλέξαμε και υποτίθεται ότι εμπιστευόμαστε και μας εκπροσωπούν μας ανακοίνωναν ότι μετά τις ενέργειες τους βρέθηκε η περιβόητη λύση στο διοικητικό αδιέξοδο στην ΚΑΕ. Από τότε μέχρι σήμερα το μόνο που είχαμε ήταν η άμεση παραίτηση 2 μελών της υποτιθέμενης επιτροπής σωτηρίας και την νέα δικαιολογία του κ.Δαμιανίδη ότι το καλοκαίρι αποχωρεί και για λεφτά θα μιλήσετε με την νέα διοίκηση! Ειλικρινά απορώ πως ο κ.Τζεβελέκης που είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους της δημιουργίας των χρεών αλλά και του διοικητικού αδιεξόδου εμφανίζεται στο Παλέ. Απορώ με όλους εμάς που από τα τόσα που έχουμε τραβήξει ανεχόμαστε όλα αυτά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν ζητάμε ευθύνες, δεν ζητάμε παραιτήσεις δεν επιδιώκουμε αλλαγές.

Μέσα σε όλα αυτά τα εγκλήματα εις βάρος του Αυτοκράτορα υπάρχει και ένα σύνολο απλήρωτων παικτών και τεχνικού τιμ που ταξιδεύει οδικώς στην Αθήνα για να παίξει ένα παιχνίδι φαινομενικά εύκολο. Μπορεί το Μαρούσι να είναι μερικά βήματα πιο μπροστά από εμάς στον δρόμο προς την οριστική διάλυση αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν πόσο σίγουροι είμαστε ότι οι παίκτες μας θα βρουν την διάθεση και το κουράγιο για να παλέψουν. Ίσως το μόνο που να τους κρατάει να είναι η ελπίδα για διάκριση σε προσωπικό επίπεδο ώστε να εξασφαλίσουν ένα συμβόλαιο σε κάποια άλλη ομάδα που θα τους παρέχει τα βασικά ως επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και θα τους πληρώνει στην ώρα τους. Για αυτό άλλωστε και ο Β.Αλεξανδρής αν και έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Πάντως η παρουσία του "τίγρη" μας δίνει μια σιγουριά ότι η ομάδα θα μείνει ενωμένη και στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα κάνει το χρέος της ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες για την κατάκτηση της 6ης θέσης.

Όσο για τους "νοικοκυραίους" και τα διαχειρίσημα χρέη τους να ξέρουν ότι τα παραμύθια τους μας έχουν κουράσει. Μπορεί αυτή η οικονομική κρίση να έχει αποσυντονίσει όλο τον κόσμο γενικότερα αλλά ο Αρειανός δεν είναι χαζός. Αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσετε και τότε ακόμη και τα "φιλαράκια" σας θα σας έχουν γυρίσει την πλάτη... ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!