Σάββατο, 18 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαράζ από κωλοτούμπες λόγω ΑΣΕΑΔ!

Posted On Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 22:19

Σε χθεσινό μας άρθρο αναφερθήκαμε στην υποκρισία που διακατέχει την ΟΔΚΕ, την ΚΕΔ αλλά και όλους όσους  τάχα κόπτονται για την πρόοδο του μπάσκετ στην χώρα μας... Όλα καλά και ωραία αρκεί να μην προσπαθήσει να μπει κανείς στα χωράφια τους ή να αμφισβητήσει την εξουσία τους. Το τι είναι σωστό, δίκαιο και βοηθάει το δύσμοιρο μπασκετάκι όπως το έχουν καταντήσει όλοι αυτοί περνάει σε δεύτερη μοίρα. Την σκυτάλη από την ΟΔΚΕ πήρε αυτή τη φορά ο συμπολίτης και με μια μεγαλοπρεπέστατη κυβίστηση ξαφνικά από ωραίος και άνετος που θέλει να κερδίζει μέσα στο γήπεδο αποφάσισε να πάρει τον ρόλο του θύματος της όλης υπόθεσης. Βλέπετε ο οικονομικός και αγωνιστικός στραγγαλισμός του ΑΡΗ είχε βολέψει τον συμπολίτη(και όχι μόνο) και τώρα που το ΑΣΕΑΔ βάζει τα πράγματα στην σωστή τους θέση οι ανησυχούντες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Απορίας άξιο πως γίνεται οι ίδιοι άνθρωποι της ΚΑΕ μπαογκ  που εξέφραζαν την συμπάθεια τους προς τους διοικούντες του ΑΡΗ τονίζοντας ότι και οι ίδιοι έχουν περάσει ανάλογες καταστάσεις εξαιτίας κάποιων λίγων ανεγκέφαλων... που βροντοφώναζαν ότι ήθελαν να κερδίσουν με 5000 κόσμο μέσα... που δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να βγουν και να συνεχιστεί το παιχνίδι... τώρα βλέπουν σκανδαλώδεις αποφάσεις, δυσφήμηση του αθλήματος και σχέδιο υπέρ του ΑΡΗ με θύμα τον αδικημένο μπάογκ...  Εδώ είναι που κολλάει το "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" αλλά το να περιμένουμε από αυτήν την ομάδα και τους ανθρώπους που την εκπροσωπούν να σκεφτούν λιγάκι τα όργια που γίνονται αρκετά συχνά στο γήπεδο τους, την ανοχή των διαιτητών, τα κεκλεισμένων των θυρών με 500 άτομα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που τέλειωσε μετά τα μεσάνυχτα, την "βόμβα" στον πάγκο του ΑΡΗ και άλλα πολλά τραγελαφικά που έχουμε δει στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας  και τουλάχιστον να κρατήσουν μια σιωπηρή στάση είναι πολυτέλεια. Ούτε φυσικά δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι η φιλοξενία προς τους ίδιους ήταν άψογη και ούτε για μια στιγμή στο παιχνίδι κανένας παίκτης, μέλος του τεχνικού τιμ ή της διοίκησης που ήταν στο Αλεξάνδρειο δεν αποδέκτης αντικειμένων ή κάποιου είδους τραμπουκισμού. Απλά επειδή ο Αναστόπουλος ξαφνικά αποφάσισε ότι τα γήπεδα πρέπει να είναι εκκλησία και η αρχή όπως πάντα πρέπει να γίνει από τον ΑΡΗ έπρεπε ο μπαογκ να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη στα χαρτιά και ο ΑΡΗΣ να χάσει από την δεύτερη αγωνιστική τους αγωνιστικούς του στόχους και τον οικονομικό του προγραμματισμό...

Τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ της πόλης είναι αναμενόμενο ξαφνικά να αλλάξουν στάση όταν θίγεται η ομάδα που στηρίζουν με νύχια και με δόντια. Η ΟΔΚΕ κάτι έπρεπε να κάνει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των "παιδιών" της. Οι δημοσιοσχεσίτες της ΚΕΔ έπρεπε και αυτοί με την σειρά τους να κρατήσουν αποστάσεις για να μην στοχοποιηθούν από τα κέντρα αποφάσεων των "φίλων" τους.  Το να βλέπεις όμως τέτοιες συμπεριφορές από παράγοντες πρώην παίκτες που παρόλο που ήταν αντίπαλοι μας πάνω στο παρκέ αποτελούσαν και αυτοί κομμάτι από τις πιο ένδοξες ημέρες του Ελληνικού μπάσκετ είναι κάτι πολύ στενάχωρο. Και όλα αυτά στον βωμό μικροσυμφερόντων και μιας απέλπιδας προσπάθειας μπας και οι οπαδοί του συμπολίτη θυμηθούν ότι υπάρχει και τμήμα μπάσκετ. Εδώ να μου πεις έβαλαν οπαδικούς λαϊκισμούς πάνω από μια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε άδικα... σε μια κωλοτούμπα για ένα παιχνίδι που ήθελαν να κερδίσουν στα χαρτιά θα κολλήσουν... 

ΥΓ. Αναμένω με αγωνία να δω την αντίδραση των συνδέσμων του συμπολίτη που τάχθηκαν κατά της διακοπής και τόνισαν ότι ο μπαογκ δεν θέλει να κερδίζει παιχνίδια στα χαρτιά.

ΥΓ2. Άστα να πάνε Μπάνε...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!