Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με οδηγό την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ

Posted On Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 12:49

Με οδηγό την σπουδαία εμφάνιση-νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ ο ΑΡΗΣ μας θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο του πρώτου γύρου μέσα στο Καζάν. Μια νίκη που θα εξασφαλίσει την πρόκριση και θα μας δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου, ανεξάρτητα από το αν θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κόντρα στη Ρώσικη ομάδα ο ΑΡΗΣ μας έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής από τις δυνατότητες που έχει η φετινή ομάδα. Είχε παίξει το τέλειο αμυντικό παιχνίδι και αν ήταν σε καλύτερη επιθετική βραδιά θα μπορούσε να είχε πάρει και εύκολα τη νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Εκείνη η νίκη μας γέμισε προσδοκίες που δυστυχώς τόσο στα νικηφορά αποτέλεσμα όπου η εικόνα της ομάδος δεν ήταν και η καλύτερη όσο και με την τζάμπα ήττα στον Κόροιβο φάνηκε να διαψεύδονται. Όλα αυτά μέχρι το περασμένο Σαββάτο όπου με μια παθιασμένη και μυαλωμένη εμφάνιση έκοψε τον αέρα της αήττητης ΑΕΚ και επανέφερε την ηρεμία και τον ενθουσιασμό. Πλέον παρά τις όποιες υπαρκτές αδυναμίες και την ανάγκη για ενίσχυση υπάρχει το "δεδικασμένο" του ΟΑΚΑ που θα πρέπει να γίνει κανόνας για όλα τα παιχνίδια αρχή γενομένης από σήμερα. Σίγουρα η Ούνιξ θα παρουσιαστεί πιο ετοιμοπόλεμη από τον αγώνα του πρώτου γύρου αλλά το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για εμάς. Σύμφωνα πάντως με την εικόνα που έχουμε για την Ούνιξ όλα θα κριθούν από την άμυνα κυρίως πάνω στον Λάγκφορντ. Ο Αμερικανός είναι εξαιρετικός παίκτης και αν τον αφήσουμε να βρει ρυθμό είναι ικανός να μας κερδίσει μόνος του, όπως παραλίγο πήγε να κάνει στο πρώτο παιχνίδι. Κατά τα άλλα ευελπιστώ και επιθετικά η ομάδα να δείξει ένα καλό πρόσωπο και να αποφύγει τα πολλά τρίποντα όπως πολύ σωστά έκανε στο τελευταίο παιχνίδι.

Η κατάσταση στον όμιλο μετά την ήττα από την Μπουντούτσνοστ και την απώλεια του +18 έχει γίνει αρκετά πολύπλοκη. Τα πάντα είναι στο χέρι μας. Από την πρώτη θέση, μέχρι και τον αποκλεισμό... Και επειδή δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε ότι το ωραίο Ευρωπαϊκό μας ταξίδι μπορεί να κινδυνέψει καλό είναι εμφανίσεις σαν και αυτές της περασμένης Τετάρτης να μην ξανασυμβούν. Θα είναι κρίμα πρώτα για τους ίδιους τους παίκτες και τον προπονητή που μερικές φορές αδικούν τους εαυτούς τους. Κρίμα θα είναι και για τον κόσμο που διψάει για Ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και για να δει την ομάδα του να μεγαλουργεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ραντεβού όλων μας στις 7 στο Παλέ, στο πλευρό του Αυτοκράτορα!

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!