Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το διοικητικό έκτρωμα αντί για λύση φέρνει προπονητή πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο!

Posted On Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 23:56

Μπάχαλο, έκτρωμα. μπ@#$#$λο όπως θέλετε πείτε το πάντως αυτοί οι άνθρωποι που το παίζουν διοίκηση στην ΠΑΕ μόνο διοίκηση δεν είναι... Ωθούν σε παραίτηση την διοικούσα επιτροπή γιατί μετά από 6 μήνες κατάλαβαν ότι πρέπει να πάμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου, στην συνέχεια αποφασίζουν ότι πρέπει η διοικούσα να παραμείνει, έχουν βρει τα άτομα για την διοίκηση Πρωτοδικείου αλλά τα άτομα αυτά τελικά αρνούνται, δεν θέλουν κανέναν από το 2004 και μετά αλλά θέλουν τον Α.Ζαμπέτα, δεν τους πειράζει ο κ.Χριστοφορίδης παρόλο που υπάρχουν αρκετές ενστάσεις από Α.Σ, Ιερολοχίτες κ.α.  και προφανώς για να υπάρχουν ενστάσεις υπάρχουν και υπαρκτοί λόγοι αλλά μέσα από όλα αυτά και παραμονές άλλης μια καθοριστικής αναμέτρησης στην προσπάθεια της ομάδος μας να μαζέψει βαθμούς και να φύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας φέρνουν Ισπανό(σύμπτωση?) προπονητή που δεν έχει δουλέψει ποτέ εκτός Ισπανίας για να μεταμορφώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδος! Τι να περίμενε κανείς από αυτούς τους "5" (που ξαφνικά εμφανίζονται ως "4" μιας και ο Τ.Δεσύπρης όπως από ότι φαίνεται συνηθίζει παραιτήθηκε ανεπίσημα για προσωπικούς λόγους) που δεν μπορούν ούτε μεταξύ τους να συνεννοηθούν και ο καθένας κάνει διαφορετικές δηλώσεις για το ίδιο θέμα. Κανείς δεν τους έδιωξε είπε ο νέος και άφθαρτος παράγοντας Α.Ναούμ ενώ ο κ.Ζουμπουρίδης μίλησε για απόφαση των "5" μιας και η διοικούσα επιτροπή ήταν προσωρινή διοίκηση και από την στιγμή που δεν ήθελαν να μπουν σε διοίκηση Πρωτοδικείου έπρεπε ο ΑΡΗΣ να προχωρήσει μπροστά...

Και όμως αυτοί οι άνθρωποι βρήκαν τον χρόνο και τους κατάλληλους "συμβουλάτορες" και φέρνουν έναν νέο προπονητή να αντικαταστήσει τους Πασιαλή και Μπουγιουκλή που τελικά και αυτοί όπως και η διοικούσα επιτροπή ήταν προσωρινοί. Ας μας εξηγήσουν ποιοί πήραν αυτή την απόφαση, πως τον διάλεξαν τον προπονητή και αν πιστεύουν ότι ο τροπός που κινήθηκαν την δεδομένη χρονική στιγμή είναι "για το καλό του ΑΡΗ". Δεύτερη εβδομάδα που πριν από κρίσιμα παιχνίδια όπως αυτό με τον Πανθρακικό αλλά και αυτό με τον Ατρόμητο και οι προπονητές της ομάδος είναι στον "αέρα". Όπως λοιπόν προπονητές και παίκτες πήγαν με την πλάτη στον τοίχο στην Κομοτηνή έτσι και αύριο Πασιαλής και Μπουγιουκλής θα ξέρουν ότι είναι το τελευταίο τους παιχνίδι ενώ οι παίκτες μας θα ξέρουν ότι από Δευτέρα θα υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή και κατά συνέπεια όλη η ευθύνη να πέφτει αποκλειστικά στο "πρώην" τεχνικό δίδυμο.

Κουραστήκαμε να μας απογοητεύετε συνεχώς! Σοβαρευτείτε γρήγορα εσείς οι "5" που έχετε αυτή την αστεία πλειοψηφία γιατί τα πράγματα έχουν φθάσει σε οριακό σημείο. Λυκοφιλίες και πλάτες σαν και αυτές πάνω στις οποίες βασίζεστε με την πρώτη στραβή χαλάνε και τότε θα ψάχνετε να κρυφτείτε από όλους αυτούς που θα σας "βομβαρδίζουν" με ερωτήσεις(και όχι μόνο) για τα πεπραγμένα σας. Σταματήστε αυτές τις αστειότητες με τα "ανοιχτά" προς τους "φίλους" σας συμβούλια για να νομιμοποιήσετε τις απαράδεκτες και εγκληματικές αποφάσεις και συγκαλέστε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Λέσχη Φίλων ΑΡΗ για να οριστεί από τον κόσμο Διοίκηση Πρωτοδικείου!

ΥΓ. Επειδή έχουμε χάσει την μπάλα μήπως είναι καλό να βγάλετε μια ανακοίνωση για να ξέρουμε ποιός παραιτήθηκε και ποιός παραμένει στην θέση του? Γιατί ακόμη και τα τζουκμποξ έχουν βαρέσει τιλτ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!