Κυριακή, 19 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: "Εγώ μπούκαρα στο ΟΑΚΑ!"

Posted On Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 21:19

Μετά τις επώνυμες καταγγελίες για προβοκάτσια και τα 5 πούλμαν με τους οπαδούς του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ προβληματιστήκαμε έντονα μιας και θεωρούσαμε αδιανόητο να έχει οργανωθεί κάτι τέτοιο στο "χωριό" μας και να μην το γνωρίζουμε. Κάπως έτσι το team του PlanetARIS.gr ξεκίνησε τις έρευνες ώστε να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη.  Και πάνω που ήμασταν έτοιμοι να τα παρατήσουμε μιας και όλες οι προσπάθειες μας έπεσαν στο κενό δεχθήκαμε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα με τον ομιλητή στην άλλη άκρη να μας ζητάει συνάντηση και να υπόσχεται συγκλονιστικές αποκαλύψεις. 

Το ραντεβού κλείστηκε σε ένα από τα γνωστά Αρειανά στέκια επί της οδού Παπαναστασίου. Εκεί συναντήσαμε τον Α. Ρούλη(το επίθετο δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους), μόνιμο κάτοικο Χαριλάου, γνωστό στις τάξεις των σκληροπυρηνικών οπαδών του ΑΡΗ ως ο "Προφήτης". Με ένα βλέμμα γεμάτο ικανοποίηση και χωρίς ίχνος φόβου τα πρώτα του λόγια ήταν "Εγώ μπούκαρα στο ΟΑΚΑ και προκάλεσα τη διακοπή στο ΑΕΚ - Πανθρακικός!" και με αφορμή αυτήν την απίστευτη ομολογία ξεκίνησε η μια ανατριχιαστική συνέντευξη με έναν άνθρωπο που όπως όλα δείχνουν σώζει την αγαπημένη μας ομάδα και καταδικάζει ταυτόχρονα μια εξίσου ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ σε αφανισμό!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Α.Ρούλη στο PlanetARIS.gr:

PlanetARIS.gr: Ισχυρίζεσαι ότι εσύ προκάλεσες όλα αυτά, γιατί αποφάσισες να ομολογήσεις κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή όταν όλη η Ελλάδα ασχολείται με τα έκτροπα του ΟΑΚΑ και δεν προτίμησες να το κρατήσεις κρυφό;

Α.Ρούλης: Με το που άρχισαν οι πρώτες φωνές για προβοκάτσια των Αρειανών απλά  αγχώθηκα όταν όμως άκουσα για 5 πούλμαν με Αρειανούς στο ΟΑΚΑ πραγματικά εξοργίστηκα. Είναι άδικο να χρεώνεται ένας ολόκληρος λαός σαν αυτός του ΑΡΗ τις πράξεις μόνο ενός ανθρώπου. Έτσι αποφάσισα να ομολογήσω.

PlanetARIS.gr: Λες ότι εσύ προκάλεσες όλα αυτά αλλά εμείς είδαμε από την τηλεόραση να μπαίνουν εκατοντάδες άτομα. Πως γίνεται αυτό;

Α.Ρούλης: Φυσικά και δεν ήμουν μόνο εγώ που μπούκαρα στο γήπεδο αλλά όσοι έχουν βρεθεί κοντά έστω και μια φορά σε παρόμοια επεισόδια μπορούν να καταλάβουν πως λειτουργεί ο όχλος και πως μπορούν λίγοι να παρασύρουν πολλούς με τις πράξεις τους.

PlanetARIS.gr : Ναι αλλά εδώ μιλάμε για έναν Αρειανό σε μια ξένη πόλη που δύσκολα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ανάμεσα σε σκληροπυρηνικούς οπαδούς κάποιας άλλης ομάδος πόσο μάλιστα να τους πείσει να βλάψουν την ίδια την ομάδα τους...

Α.Ρούλης: Αφήστε με να σας πω ακριβώς πως ξεκίνησαν όλα και εύκολα θα καταλάβετε ότι όταν ένας άνθρωπος έχει έναν απώτερο σκοπό, μπορεί να κάνει τα πάντα για να τον πετύχει.

Κάπως έτσι ο Α.Ρούλης με καθαρές κουβέντες και μπόλικη ψυχραιμία μας εξιστόρησε αυτή την εκπληκτική ως απίστευτη ιστορία που οδήγησε στην καταδίκη της ΑΕΚ και την σωτηρία του ΑΡΗ.

Α.Ρούλης: Όλα ξεκίνησαν στις 23.Απριλίου του 2010, μια ημέρα ακριβώς πριν τον μεγάλο τελικό κυπέλλου και την κάθοδο 25.000 και πλέον Αρειανών στο ΟΑΚΑ. Όπως καταλαβαίνετε και εγώ ήμουν σε ένα από τα εκατοντάδες πούλμαν και έπινα μπύρες με τα αδέλφια μου ελπίζοντας το επόμενο βράδυ να επιστρέφω με το κύπελλο στα χέρια όπως όλοι μας. Μετά από μπόλικες μπύρες και αρκετά χιλιόμετρα τα μάτια μου έκλεισαν και ύπνος βαθύς με πήρε. Και ενώ ονειρευόμουν τον θρίαμβο της επόμενης ημέρας εμφανίστηκε μπροστά μου ολοζώντανος ο Θεός του πολέμου ΑΡΗΣ με τη χρυσή πανοπλία του! Μου λέει "Ρούλη αύριο θα χάσετε 1-0 από κακή αντίδραση του Σηφάκη που στο μέλλον θα γίνει εχθρός σου". Εκεί πάγωσα... Και συνέχισε "Εσύ όμως έχεις μια αποστολή που αν δεν την εκτελέσεις με επιτυχία ο ΑΡΗΣ μας θα καταστραφεί και ποτέ δεν θα ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης όπως ιδρύθηκε γιατί κάποιοι σατανικοί άνθρωποι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο". Και για να μην σας κουράζω με λεπτομέρειες μου εξήγησε τι πρέπει να κάνω για να σώσω τον ΑΡΗ μας. Με το που ξύπνησα έπαθα πλάκα με το πόσο ζωντανό έμοιαζε το όνειρο που είδα και έκανα σχετικό χαβαλέ με τους φίλους μου στο πούλμαν. Όταν όμως είδα τον Σηφάκη να τρώει αυτό γκολ από το πουθενά ανατρίχιασα και κατάλαβα ότι δεν ήταν απλά ένα όνειρο αλλά ένα μήνυμα και μια αποστολή για εμένα από τον ίδιο τον Θεό ΑΡΗ!

PlanetARIS.gr: Και μετά από σχεδόν 2 χρόνια πήρες την απόφαση να κατέβεις για να προκαλέσεις την διακοπή στο ΑΕΚ - Πανθρακικός;

Α.Ρούλης: Μην βιάζεστε γιατί τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Για σχεδόν 2 χρόνια ζούσα μέσα στο ΟΑΚΑ. Κοιμόμουν στις σουίτες, έκλεβα τρόφιμα από τα κυλικεία, πλενόμουν στα αποδυτήρια των ομάδων. Έμαθα κάθε σπιθαμή του γηπέδου, παρακολούθησα κάθε αγώνα που έγινε σε αυτό το γήπεδο και κατάφερα σαν σκιά να κυκλοφορώ όπου θέλω χωρίς να μου δίνει σημασία κανείς. Με τον καιρό και αφού έμαθα να μιλάω με Αθηναϊκή προφορά άρχισα στα παιχνίδια της ΑΕΚ να εισχωρώ στην κερκίδα και σιγά σιγά παριστάνοντας τον Αεκτζή να πιάνω φιλίες. Ήμουν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις μου. Ξεκίνησα από τα επίσημα και έφθασα στον σκληρό πυρήνα των οπαδών της ΑΕΚ που μάλιστα μου είχαν δώσει και το παρατσούκλι "μπουλντόγκ".

PlanetARIS.gr: Οπότε με 2 χρόνια προετοιμασίας τα επεισόδια της Κυριακής ήταν παιχνιδάκι για εσένα;

Α.Ρουλής: Ομολογώ δεν περίμενα τόσο εύκολα να μπορέσω να παρακινήσω τους Αεκτζήδες να μπουκάρουν μέσα. Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που έδειχναν από το ξεκίνημα του αγώνα ότι ήταν αποφασισμένοι να μπουκάρουν ότι και αν γίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν ομαλά, με τη  βοήθεια του Θεού ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ Μπουγαϊδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ και όλα πήραν τον δρόμο τους. Το πιο δύσκολο από όλα ήταν να βρω παπούτσι στο νούμερο μου μέσα σε εκείνη τη τσάντα(γέλια).

PlanetARIS.gr Με την τιμωρία της ΑΕΚ να μοιάζει αναπόφευκτη και τον ΑΡΗ να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία τι έχεις να πεις στον κόσμο και των 2 ομάδων;

Απλά θέλω να καταλάβουν όλοι ότι δεν επέλεξα εγώ να σηκώσω αυτό το βάρος, ήταν θέλημα Θεού! Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον γενικό αρχηγό του Πανθρακικού για τις σωματικές βλάβες που του προκάλεσα. Είδαμε τερματοφύλακες να παίρνουν φωτιά, χιλιάδες να μπουκάρουν μέσα αλλά καμία ομάδα του ΠΟΚ δεν τιμωρήθηκε άρα θεώρησα απαραίτητο ότι θα έπρεπε να χυθεί και λίγο αίμα ώστε να μην μπορούν να το πνίξουν. Και πάλι ζητάω συγνώμη.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η συνέντευξη μας με τον Α.Ρούλη που δεν σταματούσε να μας δείχνει με υπερηφάνεια τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ

Η παραπάνω ιστορία αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Πρόσωπα και καταστάσεις είναι φανταστικά και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε το συγκεκριμένο κείμενο να αποτελέσει κομμάτι της υπερασπιστικής γραμμής της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

 

ΥΓ. Το παραπάνω κείμενο δεν έχει σκοπό να χλευάζει μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της μιας και ο Αρειανός οπαδός τα έχει ζήσει όλα αυτά και ξέρει πως αισθάνονται. Απλά θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που προσβάλλοντας τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο στοχοποιώντας τον ΑΡΗ μας.

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!