Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενική Συνέλευση της ΛΦΑ στις 27.04 με ενστάσεις και ερωτηματικά

Posted On Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 12:27

 

Ενστάσεις, ερωτηματικά και μπόλικη απογοήτευση προκάλεσε η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και τη βιασύνη που δείχνει το νέο προσωρινό Δ.Σ. σε διαδικασίες που θα έπρεπε να γίνουν σε χρονικό σημείο που ο κόσμος θα προλάβαινε να ενημερωθεί για τα θέματα του ΑΡΗ με πιο καθαρό μυαλό, απαλλαγμένος από το άγχος της εφιαλτικής χρονιάς. Μάλιστα η αναφορά σε κατάθεση υποψηφίων σχημάτων μέσα σε 5 ημέρες και μόλις 2 ημέρες μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη όπου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο δυστυχώς γεννάει άσχημες σκέψεις και θυμίζει τακτικές από το πρόσφατο παρελθόν.

Καταρχάς για να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενα μου προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή πονηρό σε όλο αυτό παρόλα αυτά θεωρώ ότι το Δ.Σ. της ΛΦΑ άθελα του έχει αγνοήσει όλα αυτά που έχουν συμβεί στη Λέσχη τα προηγούμενα χρόνια και το πως αισθάνεται ο κόσμος για αυτές τις διαδικασίες. Πολλές φορές το να είσαι "καθαρός" δεν αρκεί και είναι απαραίτητο να φαίνεσαι και στους άλλους "καθαρός" για αυτό και θα έπρεπε να είχαν προνοήσει και σκεφτεί όλες τις παραμέτρους της σύγκλησης Γ.Σ. μόλις 6 ημέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα και οι 2 διοικήσεις(ΠΑΕ και ΛΦΑ) έχουν μια υποχρέωση απέναντι στον κόσμο ώστε να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να του δώσουν το δικαίωμα να επιλέξει αυτός αν θέλει τα συγκεκριμένα άτομα στην ΠΑΕ και στην ΛΦΑ ή αν θέλει κάποιους άλλους παράλληλα όμως έχουν αναλάβει και την υποχρέωση να προχωρήσουν τις διαδικασίες σωστά. Το να εφαρμόζεις το καταστατικό της Λέσχης κατά το δοκούν απλά μεγαλώνει την καχυποψία που υπάρχει γύρω από τη Λέσχη σε μια εποχή που θα έπρεπε να ψάχνουμε τον τρόπο για να την αναστήσουμε και να πείσουμε τον κόσμο να έρθει κοντά. Ναι, το καταστατικό αναφέρει για κατάθεση υποψηφίων σχημάτων για την ΠΑΕ 5 ημέρες πριν τη συνέλευση αλλά δεν λέει πουθενά το αν θα πρέπει να ανακοινώσεις τη συνέλευση 10 ημέρες ή 30 ημέρες πριν τη διεξαγωγή της και αυτό από μόνο του αλλάζει τα δεδομένα. Δηλαδή με λίγα λόγια αν αυτή η συνέλευση οριζόταν στις 15 Μαΐου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα είχε μπροστά του περίπου 20 ημέρες για να μελετήσει τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν μετά το βράδυ της Κυριακής και να καταθέσει εφόσον το επιθυμεί μια σοβαρή πρόταση  σε αντίθεση με τώρα που αν δεν είχε κάποιο σχέδιο από πριν ανεξάρτητα με την εξέλιξη του πρωταθλήματος θεωρώ πολύ δύσκολο να εμφανιστεί κάποιος. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν στη συνέχεια περί απόφασης του σώματος της Λέσχης για το πότε ακριβώς θα ορισθούν οι εκλογές ή για το αν θα δώσουμε παράταση σε κάποιο ενδιαφερόμενο για να επεξεργαστεί καλύτερα την πρόταση του, δείχνουν τουλάχιστον προχειρότητα αν όχι κάτι άλλο...

Ευελπιστώ στο μέλλον όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη Λέσχη να είναι  πολύ πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις και τις ανακοινώσεις τους.. Σίγουρα οι περισσότεροι που γνωρίζουν έστω και περιστασιακά τα άτομα που αποτελούν το Δ.Σ. της ΛΦΑ δεν αμφισβητούν τις προθέσεις τους,  αλλά θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή του λογική του"γνωστού - φίλου - αγνού Αρειανού" και να δείξουμε ότι στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες που αν εφαρμοσθούν σωστά μπορούν να βοηθήσουν τον ΑΡΗ μας. Έτσι θα αναστηθεί η Λέσχη, έτσι θα επιστρέψει ο κόσμος.

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!