Σάββατο, 18 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ύποπτη... η καταδικαστική απόφαση κατά της ΑΕΚ, για αυτό κανένας εφησυχασμός!

Posted On Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 10:24

 

Καταδικαστική ήταν όπως αναμενόταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σουπερλίγκας που στέλνει ουσιαστικά την ΑΕΚ στη Football League(ή και πιο χαμηλά) και κρατάει την ομάδα μας στη σουπερλίγκα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. -3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα, -2 από το επόμενο(σε όποιο και αν συμμετέχει) και συνολικά 11.000 ευρώ πρόστιμο η ποινή! 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ (από το gazzeta.gr που έβγαλε το πιο Αντιαρειανό κόμπλεξ από όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και πόνο για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ προσπαθώντας να κάνει τη μέρα νύχτα)

Το περίεργο ως ύποπτο σε αυτή την απόφαση(που θυμίζουμε είναι σε πρώτο βαθμό) είναι ότι η ΑΕΚ απέφυγε τιμωρία της έδρας και το πρόστιμο είναι συνολικά μόλις 11.000 ευρώ! Τι σημαίνει αυτό? Σύμφωνα με τα "μαγικά" που πολλές φορές έχει κάνει αυτή η απίστευτη Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνήθως εξαφανίζει ποινές και στις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις έχει το πρόσφορο έδαφος για να διαγράψει το -3 και να τιμωρήσει την ένωση με μπόλικες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πολλαπλάσιο χρηματικό πρόστιμο. Κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι ο Παναθηναϊκός σε ανάλογης έκτασης επεισόδια στο ΟΑΚΑ που διεκόπη ο αγώνας τιμωρήθηκε εκτός από αφαίρεση βαθμών(-3 + -2), με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 252.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ και το 2005 παραπλήσια ήταν η τιμωρία του ΑΡΗ μας στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Όλα τα παραπάνω συναινούν στο ότι υπάρχει η διάθεση να γίνει ένα νέο τεράστιο σκάνδαλο για χάρη της ΑΕΚ που πιθανόν να εμπλέξει και τον ΑΡΗ μας. Για αυτόν τον λόγο κανείς στην ομάδα δεν πρέπει να θεωρήσει κάτι δεδομένο και  την Κυριακή στα Πηγάδια της Ξάνθης να πάρουμε πάση θυσία το διπλό. Με νίκη στην Ξάνθη ας ψάξουν για άλλο θύμα οι φωστήρες της Πρωτεύουσας... Φυσικά για να μπορέσει όλο αυτό το αστείο σκηνικό που έχει στηθεί να έχει και κάποιο αποτέλεσμα θα πρέπει και η ΑΕΚ να κερδίσει τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι. Με τόσο ντόρο που έχει γίνει για τις νίκες του ΑΡΗ επί του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης και με την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ να έχει πιάσει πάτο, ειλικρινά απορώ πως αυτή η αεκούλα θα κατέβει να πάρει μια "παλικαρίσια" νίκη στο Περίστερι. Αν μπορεί αυτή η ΑΕΚ το διπλό στο Περιστέρι, τότε εγώ την 5αρα την έχω σίγουρη στη Ξάνθη γιατί όπως μας βάφτισαν είμαστε και "μπάρτσα"...

ΥΓ. Και μιας και ασχοληθήκαμε με άλλες ομάδες εκτός  του ΑΡΗ μας θα ασχοληθώ και με τους φιλοξενούμενους της πόλη μας που τους βλέπω να πονάνε πιο πολύ από τους Αεκτζήδες για τις εξελίξεις στην ουρά της βαθμολογίας. Πάνω που είχα αρχίσει να αγχώνομαι ότι ίσως αυτός ο Ιβάν ο Τρομερός να κάνει πραγματικά τον μπαογκ τεράστια ομάδα πανευρωπαϊκά ήρθε η εγγύηση ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αναρωτιέμαι γιατί σε αυτό το τόσο καλά δίκτυο ενημέρωσης που παρέχει η ΠΑΕ μπαογκ στα πρόβατα της πρέπει να ψάξεις τόσο πολύ για να βρεις σημαντικά άρθρα σαν και αυτό "Καλωσόρισμα-κράξιμο στον αμήχανο Ζαγοράκη";

ΥΓ2. Επειδή όμως πάνω από όλα είμαστε Θεσσαλονικείς και μας ενδιαφέρει το καλό της πόλης μας δεν γίνεται να μην χαιρόμαστε στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης ότι ο μπαογκ θα χτυπήσει το Champions League! Μάλιστα επειδή θέλουμε να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια που θα τραβήξει όλα τα φώτα της Ευρώπης(και όχι μόνο) στην πόλη μας έχουμε την καλή διάθεση να προσφέρουμε στον αγαπητό συμπολίτη τις υπηρεσίες του Κόντη και του Μποτζώρη που έχουν το know-how για ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο Champions League!

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!