Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διορθωτικές κινήσεις με στόχο την πρόκριση!

Posted On Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 22:30

Με τους Ίμπεχ, Παπαδόπουλο και Τριανταφυλλάκο να "πληρώνουν" το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πλατανιά αλλά και τον Ουντότζι να μην ρισκάρει να αγωνιστεί ανέτοιμος(τραυματίστηκε στον μηρό) η ομάδα μας θα παραταχθεί το βράδυ της Πέμπτης (20.30) στο Κλ.Βικελίδης με μοναδικό στόχο να ανατρέψει το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Μπορεί η απουσία του πρώτου σκόρερ Ουντότζι να είναι μια αρνητική έκπληξη για όλους μας αλλά η συμμετοχή του Αγκάνθο που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει και βασικός δείχνει ότι ο Μιλίνκοβιτς θέλει πάση θυσία την πρόκριση.

Μια πρόκριση που κακώς από πολλούς συνΑρειανούς μας πέφτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μιας και η θετική έκβαση του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον ταλαιπωρημένο ποδοσφαιρικό ΑΡΗ. Καταρχάς αυτή η ομάδα όπως και όλοι μας έχουμε ανάγκη από νίκες, έτσι λοιπόν μια νίκη αύριο, που θα είναι η πρώτη σε επίσημο παιχνίδι μέσα στο Κλ.Βικελίδης θα τονώσει το ηθικό όλων. Από εκεί και πέρα ο ΑΡΗΣ οφείλει στην ιστορία και στον κόσμο του να παλέψει να σκαρφαλώσει όσο πιο ψηλά μπορεί ανεξάρτητα από την αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον τελικό της Πάτρας όπου 5500 Αρειανοί κατεβήκαμε να στηρίξουμε την ομάδα στον τελικό του κυπέλλου με μια ομάδα πεσμένη στη Β Εθνική και κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που είχε την κούπα στο τσεπάκι του. Ακόμη και τώρα θα ξανακατέβαινα για εκείνο το παιχνίδι και ας ήξερα όπως τότε την κατάληξη του. Για μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ που έχει να δει τίτλο 40φεύγα χρόνια το κύπελλο πρέπει να είναι πάντα στους στόχους μας και κάθε κουβέντα για επιλογή στόχων είναι πολυτέλεια. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τα έσοδα για την ΠΑΕ από μελλοντικά εμπορικά παιχνίδια για το θεσμό του κυπέλλου τα λόγια είναι περιττά. Έτσι λοιπόν όλοι μας αύριο θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα έχοντας σαν μοναδική σκέψη τη νίκη-πρόκριση.  Ο Μιλίνκοβιτς μπορεί να μπέρδεψε λίγο τον κόσμο με τους παίκτες που άφησε εκτός αποστολής αλλά αν εξαιρέσουμε τον Ουντότζι που δεν είναι απόλυτα υγιής οι υπόλοιποι 3 αποτελούν ξεκάθαρο μήνυμα προς όλη την ομάδα. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να προσπαθήσουν περισσότερο, αρχίζοντας φυσικά από τους παίκτες που έχουν πάρει μπόλικες ευκαιρίες. Δεν είναι τυχαίο ότι Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλάκος έχουν συνθέσει το πιο αποτυχημένο δίδυμο στο κέντρο, με το οποίο δεν έχουμε κερδίσει ούτε βαθμό. Ενώ και ο Ίμπε που έδειξε κάποια καλά στοιχεία έχει μείνει στάσιμος τη στιγμή που όλοι περιμέναμε να συνεχίζει να ανεβάζει σταδιακά την απόδοση του. Οι επιστροφές των Αγκάνθο, Πουλίδο και Οικονομόπουλου σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο κέντρο μας κάνουν να αισιοδοξούμε. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αφήσει σημαντικούς παίκτες όπως ο Ακόστα , ο Ολίσε αλλά και ο Κατσιαρός που ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο πρώτο παιχνίδι.

Το πάθημα με τον Πλατανιά πρέπει να μας γίνει μάθημα. 90' συγκέντρωση και ούτε ένα δευτερόλεπτο χαλάρωση, γιατί όπως είδαμε την Κυριακή μια στιγμή αδράνειας μπορεί να μας στοιχίσει ακριβά. Όποιος έχει αντοχές, πιστεύει σε αυτή την ομάδα και γουστάρει να δει τον ΑΡΗ να κερδίζει και να προκρίνεται ας έρθει να στηρίξει. Όλοι όσοι αδυνατούν να παρακολουθούν τον ΑΡΗ στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και θεωρούν ότι στο μπάχαλο που επικρατεί, η γκρίνια, οι γιούχες και οι κροτίδες βοηθάνε ας κάτσει καλύτερα σπίτι του. ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!