Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παιχνίδι χωρίς γυρισμό

Posted On Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 12:56

Μαζεύοντας τα κομμάτια μας από τη χθεσινή ημέρα ντροπής γυρνάμε το διακόπτη, φοράμε την κιτρινόμαυρη πανοπλία και ετοιμαζόμαστε να βρεθούμε στον ποδοσφαιρικό μας ναό στο πλευρό του Θεού! Σε μια αναμέτρηση διαφορετική από τις άλλες μιας και θα κρίνει κατά πόσο η ομάδα μας έχει βάσιμες ελπίδες για να σωθεί. Και μόνο ότι η μια από τις 2 νίκες που έχουμε κάνει σε αυτό το εφιαλτικό για εμάς πρωτάθλημα είναι απέναντι στον Πανιώνιο είναι αρκετό για να αισιοδοξούμε ότι ύστερα από σχεδόν 1 γύρο( περίπου 6 μήνες πρωταθλήματος ) θα γευτούμε τη χαρά της νίκης. Έτσι και αλλιώς άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει εκτός της νίκης και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουν όλοι όσοι αποτελούν τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ στο μυαλό τους.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο ΑΡΗΣ έφυγε αλώβητος δείχνοντας κάποια στοιχεία όπως δύναμη, πάθος και πονηριά(κυρίως στα τελευταία λεπτά) σε ένα δύσκολο γήπεδο με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αυτό το παιχνίδι όμως θα είναι πολύ διαφορετικό γιατί ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο όπως έκανε στο Β ημίχρονο απέναντι με τον Παναιτωλικό αλλά θα πρέπει να πετύχει το γκολ(ή τα γκολ) που θα τον οδηγήσουν στη νίκη. Σε αυτό βοηθάει η επιστροφή του Α.Τάτου και του Καμινιώτη ενώ ευχάριστο είναι και το γεγονός ότι Μπουγαϊδης, Γιαννίτσης και Μανιάς που ήταν αμφίβολοι θα αγωνιστούν κανονικά. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βλάχος και Ψυχογιός άρα η λογική λέει ότι θα δούμε τον Βαγγελή στη φυσική του θέση και τον Τσουμάνη σαν αριστερό μπακ παρόλο που η παρουσία του νεαρού μπακ έχει πληγώσει την ομάδα σε αντίθεση με τις φορές που έχει αγωνιστεί πιο μπροστά και τα έχει πάει σαφώς καλύτερα.  Πειράματα τύπου Πουλίδο ή Κύργια στα χαφ δύσκολα θα δούμε. Από εκεί και πέρα σοβαρή υποψηφιότητα βάζει ο Τσιάρας να αγωνιστεί και πάλι σαν "κόφτης" στα αμυντικά χαφ και μαζί με τον Καμινιώτη να κλειδώσουν τις συγκεκριμένες θέσεις. Ο Σ.Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του δείχνει να κατανοεί ότι πρέπει να αλλάξει κάτι και να βρει τις λύσεις για τα εντός έδρας αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει με τις επιλογές του. Ενδεχόμενη προτίμηση στον Γιάννη Παπαδόπουλο απλά θα αποδείξει ότι ο προπονητής μας χάνεται στις εμμονές του. Ο Πανιώνιος έχει αποδείξει ότι είναι μαχητική ομάδα αλλά όπως φάνηκε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αυτό δεν είναι αρκετό.

Δύσκολες εποχές για Αρειανούς όμως αυτές τις δύσκολες εποχές δείχνουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο. Όπως τις προηγούμενες φορές τα καταφέραμε έτσι θα τα καταφέρουμε και σήμερα. Πάντα ο κόσμος ήταν παρών στα δύσκολα, πόσο λοιπόν όταν έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι στην έδρα μας. Αφήνουμε στεναχώριες, δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις και προετοιμαζόμαστε για να κατηφορίσουμε από νωρίς στο Κλ.Βικελίδης. Οι παίκτες του Πανιωνίου θα πρέπει πρώτα να λυγίσουν από τις φωνές μας και στην συνέχεια να υποκλιθούν στην ανωτερότητα των παικτών μας. Για το κοράκι δεν θέλω να σκέφτομαι καν ότι μπορεί να μας βάλει τρικλοποδιές. ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΘΟΣ, ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ! ΑΪΝΤΕ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!