Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η "αδυναμία" Στεφανίδη... φέρνει εξελίξεις

Posted On Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2014 12:31

"Πέσαμε" από τα σύννεφα διαβάζοντας τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ περί αδυναμίας Στεφανίδη να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του και να παρουσιάσει έναν ΑΡΗ βιώσιμο και ανταγωνιστικό στην Football League ! Ποιος να το περίμενε ότι ο κ.Στεφανίδης που εδώ και χρόνια έχει δώσει τεράστια δείγματα αναξιοπιστίας και ανεπάρκειας ότι τελικά θα κατέληγε στο "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ" και στο "ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ" και ουσιαστικά θα δικαίωνε όλους αυτούς που μιλάνε εδώ και χρόνια για προμελετημένο σχέδιο διάλυσης του ΑΡΗ. Η εκλογίκευση της αδιέξοδης λύσης της Γ Εθνικής που ξεκίνησε από χθες που σύντομα θα δώσει πάσα στην λύση του ΑΦΜ(διακαής πόθος αρκετών εντός ΑΡΗ) είναι απόδειξη ότι όλα λειτουργούν βάση σχεδίου.

Συνάντηση με τους συνδέσμους είχαν χθες άνθρωποι της ΚΜΑ, του Α.Σ. και της ΠΑΕ για να συζητηθούν τα αυτονόητα. Οι διαβεβαιώσεις του κ.Στεφανίδη και οι ανακοινώσεις για χορηγίες της τελευταίας στιγμής όταν αυτή τη στιγμή στη Βουλγαρία στο βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι σχεδόν αδύνατο να διεξαχθεί ένα εσωτερικό διπλό τα λόγια είναι περιττά.  4 μήνες υποσχέσεις από τον κ.Στεφανίδη, που συνυπολογίζοντας την "λύση" που είχε προτείνει μήνα Δεκέμβρη όταν ζήτησε 10 ημέρες παράταση αλλά και όλο το "πραξικόπημα" μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά όπου όπως είχε πει πάνω στο βήμα είχε ήδη μαζέψει ένα σημαντικό ποσό(80% από τον στόχο) και ότι τον Μάιο θα μπορούσε να υλοποιηθεί το πλάνο για την νέα διοικητική κατάσταση στην ΠΑΕ πλέον θα πρέπει να θεωρείτε συνυπεύθυνους με όσους έχουμε κρεμάσει ελαφρά τη καρδία την ταμπέλα του "καταστροφέα του ΑΡΗ".  Χωρίς κανένα προσωπικό ρίσκο ο κ.Στεφανίδης "τζογάρει" την ύπαρξη του ΑΡΗ. Φυσικά ο κ.Στεφανίδης δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα. Υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές του που κάνανε και συνεχίζουν να κάνουν "πλάτες" για να μπορεί ο κ.Στεφανίδης να κάνει τον πρόεδρο του ΑΡΗ. Το αστείο είναι ότι ακόμη και τις "πλάτες" του κ.Στεφανίδη να ρωτήσεις θα σου απαντήσουν ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να τα καταφέρει αλλά φοβούνται τα χειρότερα... αν υπάρχουν χειρότερα.

Το πιο λυπηρό από όλα διαβάζοντας τα ρεπορτάζ είναι ο φόβος και η αγωνία που εκφράζεται από παράγοντες, οπαδάρχες και δημοσιογράφους σχετικά με την πιθανή επιστροφή του Λ.Σκόρδα! Τι ωραία που θα ήταν αν δεν υπήρχε ο Λ.Σκόρδας και ο Ν.Ματθαίου στη μέση... Θα μπορούσαμε να είχαμε ρίξει με περίσσια υπερηφάνεια τον ΑΡΗ στην Γ Εθνική και τώρα να το παίζαμε εκ του ασφαλούς σωτήρες του ΑΡΗ. Το παραγοντικό κενό που υπάρχει στον ΑΡΗ είναι πραγματικά τεράστιο και είναι κρίμα όταν ομάδες σαν τον Απόλλων Αθηνών και την Βέροια με τεράστια ευκολία βρίσκουν νέους ιδιοκτήτες ο ΑΡΗΣ απλά να μιζεριάζει. Δεν γνωρίζω αν θα έχει θετική κατάληξη η κινητοποίηση των τελευταίων ημερών, το γεγονός όμως ότι για ακόμη μια φορά υπάρχει μια "συσπείρωση" με στόχο την "θωράκιση" της ΠΑΕ απέναντι στον Λ.Σκόρδα και τον Ν.Ματθαίου  φανερώνει και την δυναμική όλων όσων θέλουν να κάνουν κουμάντο στον ΑΡΗ. Το ποιος είναι λίγος, ας το κρίνει ο καθένας... Όσο για αυτούς που πραγματικά "έπεσαν από τα σύννεφα" διαβάζοντας περί αδυναμίας Στεφανίδη, να τους καλημερίσουμε γιατί μάλλον είχαν πέσει σε βαθύ ύπνο για πολύ καιρό...

ΥΓ1. Μακάρι όλοι όσοι "συσπειρώνονται" και σπάνε το κεφάλι τους για το πως να "πολεμήσουν" τον Λ.Σκόρδα κάποια στιγμή να αφιερώσουν την ενέργεια τους στην σωτηρία του ΑΡΗ.

ΥΓ2. Τελικά το υστερόγραφο (1) μάλλον θα πρέπει να γίνει "υπογραφή" όπως το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ επί ημερών Δαμιανίδη-Τζεβελέκη.

ΥΓ3. Τα ευχολόγια μας έμειναν και με αυτά θα συνεχίσουμε. Εύχομαι ολόψυχα ο κ.Στεφανίδης έστω την ύστατη στιγμή να μας βγάλει όλους χαζούς  και να αποδειχθεί ο ίδιος πρώτος μάγκας. 

ΥΓ4.  Επιτέλους ύστερα από καιρό θα πάρουμε μια μικρή δόση από Αθλητικά Νέα. Όλοι συντονισμένοι την Πέμπτη στις 15.00 στο City International106.1 fm για μια 4ωρη εκπομπή του Σωματείου Φίλων Αθλητικών Νέων!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!