Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάδα και κόσμος έτοιμοι για τη νίκη!

Posted On Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 14:03

Μετά τη νίκη για το κύπελλο Ελλάδος έρχεται και η σειρά να επιστρέψουμε στις νίκες και στο πρωτάθλημα σε ένα καθοριστικό παιχνίδι τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για λόγους γοήτρου. Καλή η ομάδα η που έχει στηθεί από το καλοκαίρι, μέσα στους στόχους της παρά τις όποιες απώλειες αλλά αυτό που λείπει είναι μια σημαντική νίκη αναφοράς και αυτό θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης θα θυμηθεί εκείνες τις εποχές όπου η ήττα ήταν δεδομένη με το που πατούσε   Χαριλάου.

Ο αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων σε συνδυασμό με τα συμπεράσματα που βγήκαν από τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα σίγουρα έχουν βοηθήσει στον Ερέρα ώστε να φθάσει ακόμη πιο κοντά στις λύσεις για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδος. Η αλλαγή σε πρόσωπα; ή αλλαγή στο σύστημα; ή αλλαγή στην γενικότερη προσέγγιση των παιχνιδιών και το διάβασμα των αντιπάλων; Το βέβαιο είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Χωρίς πανικό και σπασμωδικές κινήσεις αλλά με ψυχραιμία και πλάνο. Μαρτίνες και Διαμαντόπουλος έχουν βάλει γερή υποψηφιότητα για το αυριανό παιχνίδι ενώ από την στιγμή που καθυστερεί η επανένταξη του Βελέθ πολύ πιθανόν να δούμε και πάλι Δεληζήση στην άμυνα. Ερωτηματικό παραμένει το τι θα επιλέξει ο Ισπανός κόουτς τόσο για τα πλάγια όπου ο Μενέντεθ τα πήγε εξαιρετικά όσο και για το κέντρο όπου εκεί έχουμε δει μια εμμονή με τον ντεφορμέ Μπάσα. Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα το σημαντικό είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να λειτουργήσει σωστά σαν σύνολο γιατί ως τώρα αυτό το σύνολο κάπου κολλάει. Την μια η επίθεση θέλει αλλά δεν μπορεί να σκοράρει, την άλλη το κέντρο χάνεται και τώρα τελευταία και η άμυνα ξεχνιέται… Δεν είναι θέμα ενός ή δύο ποδοσφαιριστών. Η ομάδα πρέπει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο, να μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να μην αφήσει στον Ολυμπιακό να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Ένας Ολυμπιακός που και αυτός ακόμη ψάχνεται σε τέτοιο βαθμό που να στρέφει την προσοχή του προς τη διαιτησία... κάτι που αποτελεί τουλάχιστον ανέκδοτο για κάποιον που έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Ελλαδιστάν.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα μπορεί να έχουν μετριάσει τον αρχικό μας ενθουσιασμό αλλά αυτή η ομάδα και ο υπέροχος κόσμος της έχει περάσει τόσα και τόσα που αυτές οι κακές στιγμές μοιάζουν με σταγόνα στο ωκεανό. Την Κυριακή το απόγευμα στο Κλ.Βικελίδης ομάδα και κόσμος σαν μια γροθιά θα δώσει ένα μάθημα βγαλμένο από τα παλιά προς το διαχρονικά χαϊδεμένο(και προσφάτως παραπονεμένο) παιδί της ποδοσφαιρικής Ελλάδος. Πάμε γερά ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!

ΥΓ. Εντάξει για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους… αν αντί για τους διπλανούς ήταν μια άλλη ομάδα και έκανε πλάκα στους 3 της Αθήνας με τα ίδια τους τα "όπλα" θα το διασκεδάζαμε και λίγο… Αλλά από "αδικήμενος", "επαναστάτης" και στη συνέχεια "συστημικός" πάει πολύ. Κουράζει η "εξυγίανση" και οι τσάτσοι της.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!