Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέρμπι απαντήσεων μέσα στο γήπεδο! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 19:56

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι "εξυγιαντές" του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τον ΑΡΗ μας για ακόμη μια φορά να καλείται να αποδείξει το αυτονόητο, ότι τα παιχνίδια παίζονται και κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το μήνυμα του κόσμου προς τους παίκτες, αυτό είναι και το μήνυμα του Άγγελου Χαριστέα προς εχθρούς και φίλους της ομάδος που γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι ο παθιασμένος ΑΡΗΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες του Καρυπίδη και όλης της οικογένειας του ΑΡΗ αλλά όλο αυτός ο ντόρος δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποσυντονίσει την ομάδα από τον στόχο μιας ακόμη σπουδαίας νίκης!

Με τον Τερζή για ακόμη μια φορά να κάθεται στον πάγκο και την ομάδα να έχει αποδείξει ότι μπορεί να έχει και ουσία στο παιχνίδι της ο ΑΡΗΣ μας κατεβαίνει την Κυριακή με το μυαλό στους 3 βαθμούς της νίκης. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο κανόνας ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει εκτός απροόπτου θα επιβεβαιωθεί. Αν και εντός Ελλάδος ο συμπολίτης έχει το απόλυτο κατά κοινή ομολογία δεν πατάει καλά… για αυτό και άλλωστε επιστράτευσαν όλες τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας. Κάτι που σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο δείχνει αδυναμία και φόβο. Και αυτό το τελευταίο θα πρέπει να το εμπεδώσουν οι παίκτες μας ώστε να καταλάβουν ότι από αυτό το παιχνίδι μόνο κερδισμένοι μπορούν να φύγουν. Δεν χρειάζονται τεχνάσματα και πονηριές. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να κατέβει και να παίξει το παιχνίδι του με όλα του τα όπλα από το πρώτο σφύριγμα της σέντρας. Όχι επίφοβες αλλαγές, όχι παιχνίδι με τον χρόνο, όχι κλεφτοπόλεμο. Διαβάζεις τον αντίπαλο, χτυπάς στις αδυναμίες του εκμεταλλευόμενος όλα σου τα ατού από το ξεκίνημα αφήνοντας τους άλλους να αγχωθούν με το πώς θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Και την Κυριακή όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό το κλειδί της νίκης θα είναι η αποτελεσματικότητα των παικτών μας στην επίθεση. Άλλωστε ο ΑΡΗΣ ως τώρα έχει αποδείξει ότι ευκαιρίες δημιουργεί και μάλιστα μπόλικες. Ακόμη και στα παιχνίδια που δεν τα κατάφερε είχε περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους του.

Ο Ιντέγε έχει ανοίξει πλέον λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα και το παιχνίδι στην Τούμπα μοιάζει ιδανικό για να "ξεχρεώσει" μερικές από τις χαμένες ευκαιρίες του. Ντιγκινί και Φετφατζίδης είναι φορμαρισμένοι ενώ και ο Γκάμα ανεβάζει διαρκώς στροφές. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι μονομαχίες στο κέντρο, εκεί που περιμένουμε από τον Ματίγια να δείξει ακόμη περισσότερα. Ενώ και στην άμυνα θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στις εναέριες μονομαχίες όσο και στα πλάγια από όπου ο συμπολίτης αρέσκεται να δημιουργεί. Άπαντες θα πρέπει να είναι  υποψιασμένοι και προσεκτικοί στις προκλήσεις που θα δεχθούν γιατί είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Σιδηρόπουλος θα παραμονεύει. Πάθος, δύναμη, συγκέντρωση και η νίκη θα έρθει!

Απλά και ξεκάθαρα μια είναι η απάντηση που πρέπει να δώσει ο ΑΡΗΣ και αυτή θα πρέπει να δοθεί με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Ναι ο Σιδηρόπουλος θα είναι εκεί για ακόμη μια φορά να κάνει το "καθήκον" του... ναι το "ανεξάρτητο" VAR θα είναι παραγωγής συμπολίτη... ναι για όλα αυτές τις κωλοτούμπες περί ξένων διαιτητών κλπ δεν μπορεί κανείς Περέιρα να μας δώσει πειστικές απαντήσεις… ο ΑΡΗΣ μας μπορεί και πρέπει να ξεγυμνώσει το χαλιφάτο! Πάμε γερά ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Λογικό είναι με όλους αυτούς τους μιντιακούς στρατούς και την λεπτομερώς μελετημένη και συστηματική προπαγάνδα πολλές φορές να παρασύρονται ακόμη και συνΑρειανοί… ωστόσο ερωτήματα όπως γιατί κάθε φορά ορίζεται ο ανεπιθύμητος για τον ΑΡΗ μας Σιδηρόπουλος με το καταπληκτικό ποσοστό "επιτυχίας" στα παιχνίδια του συμπολίτη, πως είναι δυνατόν να είναι γνωστό το ότι θα οριστεί ο συγκεκριμένος διαιτητής μέρες πριν ανακοινωθεί επίσημα, τι ισχύει με το "ανεξάρτητο" VAR του μπαογκΤΒ, τι ισχύει για το VAR γενικότερα, ποια είναι τα κριτήρια για τον ορισμό ξένων διαιτητών και αλλά πολλά είναι ερωτήματα που θα έπρεπε να τα έχουν ΟΛΕΣ οι ομάδες που απαιτούν μια στοιχειώδη ισονομία και πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι ερωτήματα που τα έχει μόνο ο ΑΡΗΣ ή μόνο ο Ολυμπιακός. Και οι απαντήσεις τους αφορούν ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο τον μπαογκ και τον Ολυμπιακό… όχι μόνο τους big-πορδ… αλλά όλες τις ομάδες.

ΥΓ2. Όλα τα παραπάνω αφορούν την οικογένεια του ΑΡΗ και απασχολούν την διοίκηση της ΠΑΕ που θα πρέπει ασταμάτητα να ψάχνει τους τρόπους για να προασπίσει τα συμφέροντας της ομάδος. Δεν αφορούν όμως τους παίκτες μας και τον προπονητή μας που μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

ΥΓ3. Και για να μην μπερδεύεστε.. και πέρσι ο συμπολίτης όπως το έκανε στο κύπελλο θα ήθελε και στο πρωτάθλημα έναν Σιδηρόπουλο στο πλευρό του. Απλά η κλήρωση έβγαλε πρώτο παιχνίδι στο Κλ.Βικέλιδης και για χάρη της "επανάστασης" έπαιξαν το χαρτί των ξένων διαιτητών. Προφανώς τώρα αυτό το χαρτί δεν τους βολεύει.

ΥΓ4. Και για να τερματίσουμε τον πήχη της αντικειμενικότητας θα πρέπει να πούμε ότι οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν από όλες τις πλευρές. Καταρχήν από τον Champion League διαιτητή Σιδηρόπουλο που θα πρέπει να δικαιολογήσει την παρουσία του με αξιοκρατικά(κυριολεκτικά) κριτήρια. Τον μπάογκ κατά πόσο έχει ανάγκη τα μόνιμα δεκανίκια του. Το "ανεξάρτητο" VAR αν θα λειτουργεί καλά το σήμα ή επιλεκτικά θα κολλάει. Και φυσικά τον ΑΡΗ μας που δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για αυτή την μπούρδα περί big-πορδ που από δημοσιογραφική αβάντα εξελίσσεται σε "διάταξη" της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και της Σουπερλίγδας.

ΥΓ5. Όσο για τις απαντήσεις του Περέιρα που δεν πείθουν κανένα… προφανώς στο πάνελ του Openπου είναι προγραμματισμένο να βρεθεί το βράδυ της Δευτέρας θα του έχουν ετοιμάσει κάτι καλύτερο.

ΥΓ6. Ακούστηκε στο Yellow Radio και αυτό το κουίζ σε χιουμοριστικό ύφος αλλά με μπόλικη δόση πραγματικότητας: Ποιος έχει παίξει περισσότερα ΑΡΗΣ-μπαογκ: 1)Πασχαλάκης 2)Βιερίνια  3)Σιδηρόπουλος

ΥΓ7. #greekslmafia

ΥΓ8. Επιστρέφει στα κιτρινόμαυρα ο ΑΡΗΣ. Ευκαιρία να ξαναβγάλουμε ωραίες φώτο με τον Βέλεθ σαν τις περσινές :)

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!