Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβασμένος για την ρεβάνς στη Λάρισα

Posted On Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 11:45

Χωρίς αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ μας στη Λάρισα σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη θα μας δώσει σημαντικό προβάδισμα για τη συμμετοχή στα πλέιοφς. Η ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου μας είχε πληγώσει με τον τρόπο που ήρθε αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη ρεβάνς και να στείλουμε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλουν δεν θέλουν ο ΑΡΗΣ θα είναι στα πλέιοφς για να τους χαλάσει τα σχέδια!

Συνταγή νίκης μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την ενδεκάδα των τελευταίων αναμετρήσεων κάτι που όπως φάνηκε ξεκάθαρα και τον από τον αγώνα κυπέλλου στην Ξάνθη ο Ένινγκ δεν θέλει να χαλάσει. Το αν θα γίνει έστω και σε μικρό βαθμό σήμερα δεν το ξέρουμε αλλά ο ΑΡΗΣ από την μέση και μπροστά έχει παίκτες για να κάνει το ροτέισον του. Ντιγκινί, Μανσίνι, Μαρτίνες, Αμπού Μπα και Ντουρμισάι είναι ετοιμοπόλεμοι και ακόμη και αν δεν ξεκινήσουν βασικοί πολύ πιθανόν να δούμε κάποιον από τους παραπάνω να μπαίνουν νωρίς ως αλλαγή στο παιχνίδι. Αντιθέτως στην άμυνα υπάρχει χοντρό πρόβλημα, ιδίως μετά και την παραδοχή-αποτυχίας στην περίπτωση του Σούντγκρεν. Ο Ρόζ παρόλο που δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση, ως δεξί μπακ έχει βοηθήσει πολύ περισσότερο από ότι ο Σουηδός και αυτός είναι κάτι που δεν μπορεί να παραμεριστεί για να δοθούν και άλλες ευκαιρίες στον Σούντγκρεν εις βάρος της ομάδος. Πιο δύσκολα τα πράγματα φαίνονται στο αριστερό άκρο όπου εναλλακτική λύση για τον Κόρχουτ δεν έχει βρεθεί και για αυτό θα πρέπει να παρακαλάμε να είναι υγιής ο Ούγγρος ή να βρεθεί σύντομα και μια αξιόπιστη λύση. Δεληζήσης και Βέλεθ είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο δίδυμο στην άμυνα όμως και αυτοί φαίνονται μόνοι, κυρίως από τη στιγμή που ο Σόουζα αν και συμμετέχει στις αποστολές δεν φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γερμανού. Η κούραση θα παίξει το δικό της ρόλο σήμερα αλλά αν ο ΑΡΗΣ μας βγάλει την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει το παράρτημα της Λάρισας δύσκολα να καταφέρει αυτή τη φορά να αποφύγει την ήττα. Φυσικά απαιτείται συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα που αν και την είχαμε κόντρα στον μπάογκ με την Ξάνθη σπαταλήσαμε σωρεία ευκαιριών. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει στο σημερινό παιχνίδι.

Μας στοιχειώνει το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Κλ.Βικελίδης μιας και εκεί φάνηκε ξεκάθαρα η ποδοσφαιρική αφέλεια που χαρακτηρίζει τον φετινό ΑΡΗ αλλά και τον ξεκάθαρο ρόλο που θα έχει το VAR στα παιχνίδια μας. Παρόλα αυτά σήμερα έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε τη ρεβάνς και να καπαρώσουμε σε μεγάλο βαθμό τη θέση μας στα πλέιοφς και να δώσουμε ακόμη ένα χαστούκι στο τραστ της εξυγίανσης. Πάρε το διπλό ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Γιατί κάτι μου λέει ότι σήμερα πιθανόν να είναι και το τελευταίο παιχνίδι των Γουάρντα και Κάτσε με τη φανέλα της Λάρισας;

ΥΓ2. Κλασσική Ελληνική δικαιοσύνη. Αναβολή στην αναβολή με άπαντες να δηλώνουν ότι ανυπομονούν να λάμψει η αλήθεια μέχρι που η αλήθεια να ξεχαστεί και να κουκουλωθεί με ποινές για γέλια και για κλάματα.

ΥΓ3. Ελπίζω οι ενέργειες του ΑΣ και της ΠΑΕ για τον φόνο εκ προμελέτης του Βούλγαρου φιλάθλου να συνεχιστούν σε πιο έντονους ρυθμούς. Αυτή η κατρακύλα και η διαπλοκή στη Θεσσαλονίκη πρέπει να λάβει τέλος.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!