Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με φουλ ροτέισον κόντρα στον Ατρόμητο

Posted On Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 19:24

Τελικά ο Ένινγκ παρά τους φόβους όλων μας όπως δείχνει η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές! Έτσι στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σε ένα θεωρητικά αδιάφορο παιχνίδι θα δούμε έναν διαφορετικό ΑΡΗ που όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη! Άλλωστε με τα πλέιοφς να ακολουθούν και τα μαγικά που συμβαίνουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα να μην μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος αυτό το +3 από τον ΟΦΗ θα πρέπει να διαφυλαχθεί.

Βέλεθ, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κόρχουτ και Κουέστα έμειναν εκτός αποστολής και αυτό είναι μια πρώτη ξεκάθαρη ένδειξη ότι στο αυριανό παιχνίδι ο Γερμανός σκοπεύει να αλλάξει τα πάντα. Ακόμη και οι λεγόμενοι "βασικοί" είναι πιθανό να κάτσουν στον πάγκο και κόντρα στον Ατρόμητο να δούμε έναν εντελώς διαφορετικό ΑΡΗ. Ναι μεν οι 11 με 13 παίκτες που εμπιστεύεται ο Ένινγκ έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί αλλά στα τελευταία παιχνίδια η έλλειψη φρεσκάδας και καθαρής σκέψης είναι εμφανής. Σωματική και ψυχολογική κούραση που έχει οδηγήσει τον ΑΡΗ σε χαμηλές πτήσεις στα τελευταία παιχνίδια. Πέρα όμως από τις απαραίτητες ανάσες ο ΑΡΗΣ έχει παίκτες που πρέπει να πάρουν την ευκαιρία τους. Και όταν έχεις παίκτες στον πάγκο σου σαν τους Ντιγκινί, Μανσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο, Σόουζα, Σούντγκρεν και Ντουρμισάι τότε πέρα από την ευκαιρία που πρέπει να τους δώσεις πρέπει να έχεις και απαιτήσεις. Ευκαιρία λοιπόν όλοι όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αυτό το παιχνίδι με τον εξίσου αδιάφορο και με ελλείψεις Ατρόμητο είναι ότι πρέπει για να το πετύχουν. Όταν μάλιστα το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε την ομάδα του Παντελίδη να παίζει πιο ελεύθερα και να μην κλείνεται όπως στις προηγούμενες μεταξύ μας αναμετρήσεις τότε τα πάντα φαντάζουν ιδανικά για καλό ποδόσφαιρο και νίκη!

Πέρα από το περιορισμένο ροτέισον στο οποίο έτσι και αλλιώς αρέσκεται ο Γερμανός ακολουθεί και το παιχνίδι του κυπέλλου. Καλό είναι και οι "βασικοί" που συμμετέχουν στην αποστολή να μείνουν στον πάγκο. Έτσι και αλλιώς αυτόν τον Ατρόμητο χωρίς πίεση και σκοπιμότητες δεν χρειάζεσαι τα "μεγάλα όπλα" σου τον κερδίζεις. Γεμίζουμε το Κλ.Βικελίδης, απολαμβάνουμε την νίκη της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ και φωνάζουμε το σύνθημα πρόκρισης ενόψει του ημιτελικού με την ΑΕΚ. Πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Καθαρά όλες αυτές οι κινήσεις από τύπους σαν τον Παναγόπουλο έχουν "επικοινωνιακό" υπόβαθρο και στόχους. Από την μια ψάχνουν κορόιδα μπας και αρπάξουν κανα ευρώ από την άλλη συντηρούν μια κινδυνολογία που δυστυχώς στον ΑΡΗ μας με τόσα που έχουμε ζήσει πουλάει…

ΥΓ2. Όλα τα καρναβάλια της χώρας ακυρώθηκαν. Μόνο στην Ξάνθη μπορείς να πας την Κυριακή να δεις παρελάσεις με καρνάβαλους και θεατρικές παραστάσεις με συγκεκριμένο πλάνο και οργάνωση!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!