Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχή με Ένινγκ, συνέχεια με ανανεώσεις και μεταγραφές χωρίς(?) ban ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 21:33

Με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή  μας Μίχαελ Ένινγκ να ανακοινώνεται από την ΠΑΕ, ο ΑΡΗΣ μας και επίσημα ξεκίνησε τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Η πορεία του Γερμανού λογίζεται ως πετυχημένη και ορθώς έγινε η ανανέωση, με τη σκέψη πλέον όλων να βρίσκεται στις επιλογές και την προετοιμασία που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι ο Γερμανός. Γιατί άλλο να αναλαμβάνεις να διορθώσεις μια κατάσταση με το ελαφρυντικό ότι δεν «έχτισες» εσύ την ομάδα και άλλο να κρίνεσαι για κάθε σου απόφαση. Μακάρι πάντως όπως επιβάλλει η ποδοσφαιρική λογική ο Ένινγκ αυτό που ξεκίνησε φέτος να το διαμορφώσει έτσι όπως θέλει ώστε ο ΑΡΗΣ να πάει καλύτερα τη νέα σεζόν.

Και αφού έκλεισε το κεφάλαιο προπονητής σειρά παίρνει το ρόστερ της ομάδος . Ένα ρόστερ που για να συμπληρωθεί είναι απαραίτητες αρκετές κινήσεις αλλά υπάρχει και ένας δυνατός κορμός 9-10 παικτών που αξίζει να διατηρηθεί στην ομάδα. Γκάμα, Ματίγια, Λάρσον, Κόρχουτ, Κουέστα και Ιντέγε μαζί με τους Φετφατζίδη, Ροζ , Σάσα και Δεληζήση είναι οι παίκτες που σήκωσαν φέτος την ομάδα στις πλάτες τους. Σίγουρα κανείς δεν είναι αναντικατάστατος και ο ΑΡΗΣ μπορεί να βρει ισάξιους και καλύτερους από τους παραπάνω αλλά στόχος πρέπει να είναι η ενίσχυση του καλού υλικού που ήδη υπάρχει και όχι η αντικατάσταση τους με άλλα «λαχεία».  Πέρα από τους πρωταγωνιστές που αναφέραμε παραπάνω υπάρχουν και παίκτες σαν τους Μανσίνι, Μαρτίνες, Σόουζα και Τόνσο που αν και δεν είχαν μεγάλη συνεισφορά είναι παίκτες που όπως έχουν αποδείξει κατά καιρούς υπό συνθήκες μπορούν να προσφέρουν. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να κάνει βήματα προόδου και ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχει είναι με το να διατηρήσει τον βασικό του κορμό και να τον δυναμώσει ακόμη περισσότερο με ποιοτικές προσθήκες. 

Παράλληλα με τις κινήσεις για ανανεώσεις που λίγο πολύ έχουν γίνει γνωστές  για τους περισσότερους παίκτες που θέλει ο Ένινγκ να διατηρήσει  η ομάδα δείχνει να θέλει  κινηθεί δυναμικά και μεταγραφικά. Μεταγραφικά όπου σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να κινηθεί λόγω του ban από την FIFA. Η είδηση όμως της πρότασης για αγορά του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα για 1.2 εκ. ευρώ ήρθε να τονώσει την αισιοδοξία που εκφράζει ο Καρυπίδης και οι συνεργάτες για την αίσια έκβαση της υπόθεσης και την άρση του ban πολύ σύντομα. Ότι και αν γίνει όμως σε αυτό το μέτωπο θα πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί η αγωνιστική αξιοπιστία της ομάδος ώστε να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Και μην ξεχνάμε και τα προκριματικά του Europa League όπου ο ΑΡΗΣ θα πρέπει και εκεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Μας έλειψες ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. 20% πληρότητα του γηπέδου. Άντε να ξεκινήσουμε από τώρα… να μπουν τα διαρκείας ή τα κομάντος;  

ΥΓ2. Μέχρι να δω παίκτη να αγωνίζεται με την φανέλα του Θεού δεν πιστεύω τίποτα. Αν όμως ο Κάρυ κάνει κίνηση ματ με επιστροφή Ματέο Γκαρσία κόντρα σε ban και στην οικονομική καταστροφολογία που μας πλασάρουν θα έχει πολύ γέλιο!

ΥΓ3. Ακόμη μεγαλύτερη πληγή για την δημοσιογραφία του σήμερα από την επί πληρωμή προπαγάνδα είναι η «κοντή» μνήμη. Από την μπουτικ μοντέλο σε συνεργασία με τη NIKE πήγαμε στην μπουτικ μπουρδέλο με κάποιον που είναι στα δικαστήρια με τη ΝΙΚΕ για να φθάσουμε στην μοναδική ευκαιρία να κάνουμε κάτι δικό μας ξεχωριστό και σε αυτό το κομμάτι που θα φέρει περισσότερα οφέλη στην ομάδα… Τι δεν κατάλαβες;

ΥΓ4. Το επόμενο ερώτημα θα έχει να κάνει με την ανακατασκευή του γηπέδου και τις μακέτες που κυκλοφορούσαν. Ποιο γήπεδο; ποιες μακέτες;

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!