Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Το άρθρο 99 φέρνει το διαζύγιο

Posted On Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 13:58

Μπορεί όλες τις προηγούμενες ημέρες να υπήρχε η αίσθηση ότι εύκολα ή δύσκολα ο Β.Αγγέλου θα έλεγε το ΝΑΙ και το θέμα του προπονητή θα έκλεινε χωρίς εκπλήξεις τελικά το χθεσινό ραντεβού των διοικούντων με τους μετόχους  και τους νομικούς που χειρίζονται το άρθρο 99 αλλάζει τα δεδομένα. Μπορεί το "παζάρι" με τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις ανάμεσα στις 2 πλευρές να είναι μια κλασσική διαδικασία ώστε το "πάντρεμα" να γίνει με αμοιβαίες υποχωρήσεις και όλοι να μείνουν κατά κάποιο τρόπο ικανοποιημένοι από τις διαπραγματεύσεις αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Από την πρώτη στιγμή που το ύψος της πρότασης προς τον Β.Αγγέλου βγήκε στη δημοσιότητα όλοι όσοι γνωρίζουν το πως κινείται το Ελληνικό "χρηματιστήριο" του μπασκετ μίλησαν για εξαιρετικά γενναιόδωρη κίνηση από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ κάτι που φαίνεται αναλογικά σε σχέση με το μπάτζετ που πιθανολογείται ότι θα έχει ο ΑΡΗΣ την επόμενη σεζόν. Μετά λοιπόν από την ενημέρωση των διοικούντων και των μετόχων για το ποσό(περίπου 600.000 ευρώ) που θα πρέπει να δεσμευθεί ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του για το άρθρο 99 τα πράγματα έχουν γίνει ξεκάθαρα και θεωρείται σχεδόν αδύνατο να αλλάξει κάτι στην πρόταση του ΑΡΗ προς τον Β.Αγγέλου. Τώρα αν η εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στις 2 πλευρές, το brand name του ΑΡΗ και η μοναδική ευκαιρία που δίνεται στον Β.Αγγέλου να συνδυάσει την καριέρα του σαν βασικός προπονητής με την αναγέννηση του Αυτοκράτορα μετρήσουν περισσότερο από τα λεφτά των Τούρκων(όπως έχει βγει στη δημοσιότητα)  είναι κάτι που θα φανεί πολύ σύντομα.

Ανεξάρτητα πάντως από την έκβαση της υπόθεση του Αγγέλου θα πρέπει οπωσδήποτε οι διοικούντες της ΚΑΕ να αποφύγουν το σήριαλ και να κλείσουν το θέμα του προπονητή άμεσα. Ο ΑΡΗΣ πέρσι πλήρωσε την κωλυσιεργία και τις αναποδιές στον καλοκαιρινό σχεδιασμό του. Για αυτό φέτος πρέπει προπονητής και ροστερ να κλείσουν το συντομότερο δυνατό και η ομάδα να προετοιμαστεί κανονικά ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ξεκινάει αρκετά πιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και  ο ΑΡΗΣ με μια καλή κλήρωση μπορεί να φθάσει μέχρι και τον τελικό. Το όνομα του Πρίφτη που ακούσθηκε δεν είναι και άσχημο ενώ η περίπτωση του Π.Γιαννάκη μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για τον σύλλογο. Υπομονή λοιπόν, μέχρι να μάθουμε τα νεότερα.

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!