Κυριακή, 19 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Διορθώστε το "έγκλημα"

Posted On Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 21:37

Θυμίζοντας κάτι από βολεμένους συνδικαλιστές κάποιου χρεοκωπημένου σωματείου ο κ.Τσαγκρώνης από την ΕΟΚ αλλά και η ΟΔΚΕ έσπευσαν να υπερασπιστούν το καμάρι τους και να περάσουν στην αντεπίθεση στοχοποιώντας τον κ.Αρβανίτη που ποτέ ως τώρα δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο. Μάλιστα αυτή η ήπια στάση του πολλές φόρες αποτελεί σημείο αρνητικής αναφοράς από αρκετούς οπαδούς της ομάδος μας! Τόσο οι δηλώσεις του κ.Τσαγκρώνη όσο και η αστεία ανακοίνωση της ΟΔΚΕ απλά φανερώνει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι προτιμούν να συνεχίζουν να ζουν στον μικρόκοσμο τους και να μην ξεφεύγουν ούτε εκατοστό από το νοσηρό πλαίσιο που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει. Η απουσία λογικής και σοβαρότητας  είναι μερικές από τις συνέπειες αυτής της νοοτροπίας δεκαετιών ενώ το αποτέλεσμα είναι η κατρακύλα του Ελληνικού μπάσκετ που κάποτε είχε με διαφορά τα πρωτία σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σήμερα το μεσημέρι οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα βρεθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή για να απαιτήσουν να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι από εκεί που ο προκλητικός, εντολοδόχος Αναστόπουλος αποφάσισε να το διακόψει. Μια εκκένωση γηπέδου και διακοπή αγώνα που προκάλεσε την οργή του κόσμου του ΑΡΗ αλλά και το γέλιο σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα που μπορεί να διακρίνει ότι για ακόμη μια φορά ανθρωπάκια σαν τον Αναστόπουλο που σε πολύ χειρότερες καταστάσεις "κοτεύουν" βρίσκουν και τα κάνουν σε ομάδες σαν τον ΑΡΗ... Αποφάσεις που είναι τουλάχιστον αστείες πέρα από κάθε λογική και αίσθημα δικαίου αν όχι ύποπτες και κατευθυνόμενες.  Το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ φανερώνει ξεκάθαρα ότι στην φάση της διακοπής δεν υπάρχει αντικείμενο να χτυπάει τον διαιτητή ενώ και στην πρώτη διακοπή η περιβόητη κορδέλα που τον χτύπησε ήταν ανοιχτή και του πέρασε ξυστά... Η τοποθέτηση του κομισάριου του αγώνα που όπως είπε ούτε συναίνεσε στην διακοπή αλλά ούτε καν ρωτήθηκε από τους διαιτητές ίσως να αποτελέσει ακόμη ένα σοβαρό στοιχείο υπέρ του ΑΡΗ. Όσο για τις εκδηλώσεις στήριξης από τους συμπολίτες αυτά θα πρέπει να φανούν στην πράξη μπροστά στον αθλητικό δικαστή και όχι με "συγκινητικές" δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αντί λοιπόν οι άνθρωποι της ΕΟΚ και την ΟΔΚΕ να ασχοληθούν με την ουσία του προβλήματος και να δουν πως μπορούν να αντιμετωπιστούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον που μεγαλώνουν το συναίσθημα της αδικίας και προκαλούν τον κόσμο προσπάθησαν να περάσουν στην αντεπίθεση. Κίνηση που φανερώνει απλά το θράσος αυτών των "καρεκλοκένταυρων" και την πλήρη αδιαφορία για να γίνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης αλλά το να έχεις πίστη στην Ελληνική δικαιοσύνη και ειδικότερα στην αθλητική ακούγεται σαν ανέκδοτο. Ας ελπίσουμε τα αρμόδια όργανα να μας διαψεύσουν, η αδικία να αποκατασταθεί και ο καλύτερος να κερδίσει μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά...

ΥΓ. Ο Αναστόπουλος σφυρίζει κανονικά, την ίδια στιγμή που στο Παλέ στέλνουν τον Γκόντα. Άλλον έναν "ευεργέτη" της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης που γνωρίζει πολύ ότι ο ρόλος του διαιτητή "δεν" είναι να καθορίζει το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του. Αυτή είναι η πραγματική απάντηση της ΟΔΚΕ και της ΕΟΚ και κάπως έτσι επιβεβαιώνονται όλα όσα είπε ο κ.Αρβανίτης.

ΥΓ2. Πολύ θα ήθελα να δω τον επίσημο μπαογκ να κάνει παρέμβαση υπέρ του ΑΡΗ στον αθλητικό δικαστή. Διαφορετικά θα μιλάμε για δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις ή σανό για το πρόβατα.

ΥΓ3. Έκπληκτους μας άφησε η ανακοίνωση συνδέσμων του συμπολίτη που ζητάνε το παιχνίδι να γίνει κανονικά. Την επικροτούμε 100% αλλά το να αποτελεί "πάτημα" από τους  ίδιους και διάφορους άλλους για να διεστραβλώσουν την ιστορία και να περάσουν ότι μια ομάδα σαν τον μπάογκ που έχει κερδίσει έξοδο στην Ευρωλίγκα εις βάρος του ΑΡΗ στα χαρτιά και πρόκριση στο Europa League δεν "γουστάρει" νίκες στα χαρτιά είναι λίγο αστείο.

ΥΓ4. Η εικόνα μιλάει από μόνη της και όσοι ήμασταν παρόντες το ζήσαμε. Με τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ που έσπευσαν να διεστραβλώσουν την πραγματικότητα και μιλάνε μέχρι και για γυάλινα μπουκάλια τι θα γίνει; Μήπως πρέπει και εκεί κάποια στιγμή να παρέμβει ο εισαγγελέας; Γιατί άλλο πράγμα η ελευθερία του λόγου και άλλο η ελεύθερη διάδοση ψευδών "ειδήσεων".

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!