Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Υπάρχει και αυτός ο ΑΡΗΣ

Posted On Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 17:35

Με όλα αυτά που έχει κάνει ο Νίκος Λάσκαρης πριν καν γίνει γνωστή στο πανελλήνιο η ενασχόληση του με τον ΑΡΗ η χθεσινή συνέντευξη τύπου ως ένα βαθμό ήταν περιττή. Οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους και ο κ.Λάσκαρης έχει καταφέρει να αποδείξει πάρα πολύ γρήγορα ότι και χρήματα διαθέτει αλλά και αγάπη για τον σύλλογο. Παρόλα αυτά κατάφερε με το λόγο του και τις απαντήσεις του να κερδίσει ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις και να μας κάνει να νιώθουμε ότι σαν Αρειανοί στο τμήμα μπάσκετ έχουμε χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον ερχομό του κ.Λάσκαρη!

Αρχικά αυτά που μας έλεγε ακουγόντουσαν περίεργα μιας και είχαμε συνηθίσει σε "περίεργους τύπους" να μας παραμυθιάζουν μιλώντας για χρονοβόρα πλάνα και άπιαστους στόχους. Όταν όμως αναλογιστείς ότι σου μιλάει ένας Έλληνας του εξωτερικού γύρω στα 40 που τα χρόνια όπου ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Φιλίππου  και τα άλλα παιδιά κατακτούσαν με τα χρώματα του ΑΡΗ και της Εθνικής Ελλάδος την Ευρώπη ήταν έφηβος τότε όλα βγάζουν νόημα και φαίνονται απολύτως φυσιολογικά. Λατρεύει το μπάσκετ μιας και όπως πολλοί από εμάς λόγω της εποχής μεγάλωσε με μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια και από την στιγμή που το οικονομικό δεν μοιάζει να είναι πρόβλημα για τον ίδιο και τα funds που εκπροσωπεί τότε το μέλλον του μπασκετικού ΑΡΗ μοιάζει λαμπρό!

Τεράστια ανακούφιση νιώσαμε όλοι εμείς που προσμένουμε την στιγμή της επιστροφής του Αυτοκράτορα στο θρόνο του ακούγοντας τον κ.Λάσκαρη να δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο. Ούτε για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ αλλά ούτε για το ποδόσφαιρο γενικότερα. Έτσι θα προλάβει να θωρακιστεί προτού οι "βδέλλες" που υπάρχουν στον Α.Σ. και στο ποδόσφαιρο μεταπηδήσουν και πάλι στο μπάσκετ. Μάλιστα έδωσε μερικά παραδείγματα που έδειξε να έχει γνώση για το τι παίζει στον ΑΡΗ γενικότερα και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα διαρκείας κυκλοφόρησαν, ο Λάσκαρης μας παρουσιάστηκε, τα φιλικά ξεκίνησαν... Άιντε ρε Αρειανάρα τρέλανε μας φέτος!

ΥΓ. Σίγουρα όλοι θέλουμε και το ποδόσφαιρο να βρει τον δικό του Λάσκαρη αλλά δεν γίνεται να αγνοούμε όλη την διαδρομή και τις ενέργειες που έγιναν στο μπάσκετ και να ζητάμε να πάμε κατευθείαν στο τελικό αποτέλεσμα. Μέχρι να βρείτε τον αντίστοιχο Αρβανίτη στο ποδόσφαιρο λουστείτε αυτούς που "σπρώξατε"... χαρείτε τα κυλικεία, τα μπαράκια, τα άδεια καταστήματα, τις "χορηγίες" τύπου Κάλας και τον κάθε ανύπαρκτο επενδυτή... 

ΥΓ2. Απόλυτο δίκιο είχε ο κ.Λάσκαρης όταν αναφέρθηκε στο παρελθόν για την μη απόδοση ευθυνών για την δημιουργία χρεών. Δεν έχει τίποτα να κερδίσει... Αυτό όμως ισχύει για τον κ.Λάσκαρη που αναλαμβάνει όχι απλά να μπαλώσει τρύπες αλλά να τα χώσει γερά ώστε να γίνει ο ΑΡΗΣ μεγάλος και όχι για τον κάθε διαχειριστή που γίνεται τζάμπα μάγκας στο τιμόνι της ομάδος μας. Οι "ιερές αγελάδες" και ο κ.Τζεβελέκης που ήταν μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ οφείλουν πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στον κόσμο της ομάδος να ξετυλίξουν το κουβάρι των ευθυνών εκτός και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι για να μην το κάνουν... Διαφορετικά ο κάθε Δαμιανίδης δικαιώνεται... κάνει ότι γουστάρει στον ΑΡΗ διαχειριζόμενος τα λεφτά του συλλόγου και όταν η κατάσταση φθάνει στο απροχώρητο εμφανίζεται ένας Λάσκαρης ή ομάδα πτωχεύει όπως έγινε στο ποδόσφαιρο. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε στους επιτήδειους σαν σύλλογος?

ΥΓ3. Είναι πολύ κρίμα να βλέπεις έναν άνθρωπο σαν τον κ.Καλημερίδη που η φωνή του σημάδεψε σημαντικές στιγμές της Αυτοκρατορίας είτε επειδή τα έχει χάσει λόγω ηλικίας είτε επειδή μύριστηκε χρήμα να μεταμορφώνεται για πολλοστή φορά σε κακιασμένη γριά και να εκτοξεύει βολές κατά πάντων. Άχρηστος ο Πρίφτης και οι βοηθοί του, άχρηστοι οι Έλληνες που ήρθαν, λίγες οι μεταγραφές του Λάσκαρη, λίγο το γραφείο τύπου λίγα τα πάντα για τον κ.Καλημερίδη από την στιγμή που δεν υπάρχει συμμετοχή δική του...Κρίμα και πάλι κρίμα...

ΥΓ4. Στηρίζουμε Αντώνη Γκάτζιο στο γραφείο τύπου της ΚΑΕ!!!!

ΥΓ5. Σημαία θα γίνουν κομμάτι από όσα είπε ο κ.Λάσκαρης από τα απανταχού λαμόγια εντός ΑΡΗ. Τι και αν λέγαμε ψέματα, τα πέρναμε από διοικήσεις, εξυπηρετούσαμε προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες, τραμπουκίζαμε συνΑρειανούς, ξαφρίζαμε τον σύλλογο.... τα αφήνουμε όλα πίσω και κοιτάμε μπροστά! ... μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναγίνουν τα ίδια και θα χρειαστεί και πάλι να κοιτάξουμε μπροστά...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!