Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανοιχτή προπόνηση …με φουλ ρόστερ!

Posted On Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 14:43

Την ευκαιρία να δει ο κόσμος  από κοντά την ομάδα και να ντοπάρει τους παίκτες ενόψει του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς για το κύπελλο ενόψει του συμπολίτη. Μια σημαντική κίνηση κόντρα στο "κρυφτούλι" με τα φιλικά της προετοιμασίας που υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τόσο οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδος όσο και ο απλός κόσμος. Το ευτύχημα μέσα σε όλα τα προβλήματα των τελευταίων μηνών είναι ότι έστω και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο Π.Γιαννάκης θα  έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες με τον Μπένσον να είναι ο τελευταίος που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγη ώρα.

Αρκετές φορές το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε τονιστεί δικαιολογημένα τόσο η κωλυσιεργία στο να συμπληρωθεί το ρόστερ  όσο και η απόφαση του Π.Γιαννάκη(?) να μην δοθεί  κάποιο φιλικό μπροστά στο κοινό της ομάδος. Μπορεί τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια στο Παλέ να μην επηρέασε σε κάτι την προετοιμασία της ομάδος αλλά τα κενά σε βασικούς παίκτες όπως φάνηκε και στο τουρνουά της Τουρκίας που είχαμε εικόνα ήταν οφθαλμοφανέστατα. Πλέον με τον Μπένσον στο 5 και τον Μπέλ στη θέση 2 η ομάδα φαντάζει υπερπλήρης.  Ο Μπένσον αν και φαίνεται να έχει περισσότερα επιθετικά χαρίσματα από ότι στην άμυνα και στα ριμπάουντ σίγουρα θα γεμίσει τη ρακέτα και θα δώσει λύσεις κάτω από το καλάθι. Εκεί όπου εντοπίστηκε και η μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδος. Ενώ ο Μπέλ με την έφεση στο σκοράρισμα από μακρινή απόσταση θα δώσει σημαντικές λύσεις στην επίθεση αλλά και θα βοηθήσει τον Π.Γιαννάκη στο ροτέισον της ομάδος. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μπρέντ Πέτγουεϊ που δηλώνει παρών ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδος και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας. Με λίγα λόγια συν τρεις βασικοί παίκτες  που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να σκοράρουν σε μια ομάδα που ως τώρα όπως έχει δείξει ξέρει να κυκλοφορεί πολύ καλά την μπάλα στην επίθεση!

Πλέον  ο χρόνος προσαρμογής που θα χρειαστούν τα τελευταία αποκτήματα αλλά  και ολόκληρη η ομάδα για να βρει τη "χημεία" της είναι το μοναδικό ζητούμενο για το τεχνικό τιμ. Ταλέντο αναμφίβολα υπάρχει μπόλικο. Αρκεί φυσικά το συντομότερο δυνατό οι παίκτες μας να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και ο ΑΡΗΣ μας να παρουσιαστεί όπως πρέπει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Όλοι στις 20.00 στο Παλέ να "προετοιμάσουμε" τους παίκτες μας ενόψει του ντέρμπι με το δικό μας τρόπο!

ΥΓ. Ένα μεγάλο μπράβο στους συνδέσμους που δείχνουν τον δρόμο της στήριξης προς την ομάδα αυτές τις δύσκολες στιγμές κόντρα στα θέλω μερικών "κύκλων" που προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς  τους είναι διατεθειμένοι να "θυσιάσουν" την ομάδα για να τους πετύχουν.

ΥΓ2. Ανοιχτό παραμένει το θέμα Καββάδα και όσο και αν έχει κουράσει το συγκεκριμένο σήριαλ εφόσον βρεθεί η χρυσή λύση και ο παίκτης παραμείνει στην ομάδα θα είναι μια σπουδαία κίνηση με πολλαπλά οφέλη.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!