Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Να κλείσει τη χρονιά με νίκη-ανάσα

Posted On Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 21:12

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της ομάδος δεν θα περίμενε ότι πριν το παιχνίδι με τα  Τρίκαλα μέσα στο Παλέ θα περνούσαν από το μυαλό του Αρειανού σκέψεις όπως "και τι θα γίνει αν…" αλλά η τραγική διοικητική αδράνεια μας έχει φέρει σε αυτό το σημείο. Όπως όμως και αν έχει η κατάσταση ο Π.Γιαννάκης και οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους, να πάρουν τη νίκη και να διώξουν οποιοδήποτε αρνητικό σενάριο όσο ακραίο και αν ακούγεται.

Εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον όλων έχει επικεντρωθεί σχεδόν αποκλειστικά στο διοικητικό κομμάτι. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος γιατί όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στην ΚΑΕ και τραβάει εδώ και αρκετούς μήνες όχι απλά έχει αγγίξει και το αγωνιστικό κομμάτι αλλά το έχει κυριολεκτικά εγκλωβίσει. Άλλωστε μια από τις σημαντικότερες "εξαγγελίες" του Νίκου Λάσκαρη στην περιβόητη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει ήταν ότι όλη αυτή η δικαστική του περιπέτεια δεν θα επηρέαζε την τρέχουσα σεζόν και την ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του Π.Γιαννάκη.  Αυτό όμως που βιώνουμε φέτος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Την ίδια στιγμή που σχεδόν όλες οι ομάδες της Α1 αλλάζουν και ξαναλλάζουν ξένους με συνοπτικές διαδικασίες εμείς κατεβαίνουμε στον αγώνα με τα Τρίκαλα με μόλις 3 ξένους όπου ο ένας μοιάζει ξένο σώμα εδώ και καιρό και ο άλλος έχει μόλις λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη.  Και όλα αυτά όταν μετά από 9 αγωνιστικές έχουμε μόλις 3 νίκες. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τα Τρίκαλα δεν είναι η ομάδα φόβητρο και όπως μέσα στο Παλέ πήραμε τη νίκη απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους έτσι θα πρέπει να γίνει και σε αυτό το παιχνίδι. Ο γρίφος που καλείται να λύσει αυτή την φορά ο Π.Γιαννάκης έχει να κάνει με τις θέσεις των ψηλών. Εκεί όπου η αποχώρηση του Μπένσον σε συνδυασμό με την αδυναμία(ή αδιαφορία) της διοίκησης να φέρει εγκαίρως άλλον σέντερ οι επιλογές που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες. Τσαϊρέλης και Χρηστίδης θα καλύψουν τη θέση του σέντερ ενώ στη θέση 4 λογικά θα δούμε τον Βασιλόπουλο για όσο αντέξει αλλά και τον Γουίβερ που έχει ξαναπαίξει σε καταστάσεις ειδικών συνθηκών στη συγκεκριμένη θέση. Όσο για τον νέο παίκτη που ήρθε τα λόγια είναι περιττά… και θα περιμένουμε να τον δούμε πάνω στο παρκέ. Αν πάντως οι παίκτες μας δείξουν την αποφασιστικότητα που έδειξαν στο Β ημίχρονο με την Νίμπουργκ δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Είχαμε τονίσει μετά την φυγή του Μπένσον ότι το μεσοδιάστημα μέχρι τον αγώνα με τα Τρίκαλα ήταν η τελευταία ευκαιρία της διοίκησης Λάσκαρη. Το ότι ο ΑΡΗΣ ξέμεινε με 3 ξένους(μόλις προχθές ήρθε ο τρίτος) και χωρίς σέντερ ενώ παρουσιάζει τόσο προβληματικό αγωνιστικό πρόσωπο φέτος  είναι μια εγκληματική επιλογή της διοίκησης που δείχνει ξεκάθαρα την αδυναμία και την αδιαφορία για να βρει λύσεις και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Πλέον ο ΑΡΗΣ φαντάζει "αιχμάλωτος" μιας αρρωστημένης διοικητικής κατάστασης παρά μια ομάδα με διοίκηση που απλά αντιμετωπίζει προσωρινά δυσκολίες και ψάχνει λύσεις. Το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά αυτό που προέχει είναι αύριο κόντρα στα Τρίκαλα να πάρουμε τη νίκη. Η κατάσταση που ζούμε φέτος μας έχει κουράσει όλους αλλά στα δύσκολα είναι που η ομάδα μας χρειάζεται ακόμη περισσότερο. Για τον ΑΡΗ πάμε στο γήπεδο και όχι για τον εκάστοτε πρόεδρο του. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!

ΥΓ. Πλέον ακόμη και αυτοί που έβλεπαν το όλο θέμα πιο καλοπροαίρετα(όπως και εμείς) έχουν αγανακτήσει με τους χειρισμούς της διοίκησης Λάσκαρης  που οδηγούν τον ΑΡΗ σε επικίνδυνα μονοπάτια. Καιρός είναι και αυτοί που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να βγουν μπροστά.  Το βέβαιο είναι ότι η λογική αγανάκτηση του κόσμου και οι ακραίες αντιδράσεις  σε καμία περίπτωση δεν μπορού να αποτελέσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ας μην δώσουμε το δικαίωμα σε κανένα κοράκι να μας "θάψει".

ΥΓ2. Και αυτός ο καημός μερικών συνΑρειανών που το "Πάνω από όλα ο ΑΡΗΣ" το επικεντρώνουν στο πρόσωπο του Δράκου πραγματικά με ξεπερνάει... Εντάξει οι ομάδες ανήκουν στον λαό τους, διοικήσεις, πρόεδροι, παράγοντες, προπονητές και παίκτες είναι περαστικοί αλλά εμείς είμαστε σταθερά εκεί στην κερκίδα δίπλα στην ομάδα αλλά κάπου χάνουμε και την ουσία... χωρίς σπουδαίους αθλητές και προσωπικότητες που αξίζουν την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων μας ίσως ο ΑΡΗΣ μας να ήταν η ομάδα που μάθαμε από μικρά παιδιά...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!