Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τον κόσμο στο πλευρό του για τη νίκη-οξυγόνο

Posted On Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 22:53

Μορφή συλλαλητηρίου φαίνεται να παίρνει το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο με τον κόσμο της ομάδος να φαίνεται αυτή τη φορά να έχει αντιληφθεί πλήρως την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Η επιτακτική ανάγκη για τους 2 βαθμούς της νίκης αλλά και η ελάχιστη η οικονομική ανάσα που μπορεί να προσφέρει το κουπόνι-εισιτήριο όπως αποφασίσθηκε μετά από πρωτοβουλία του S3 και του ΑΣ.

Το Λαύριο δεν είναι απλά η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αλλά είναι μια ομάδα που βάζει τα γυαλιά σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες  που ορέγονται την κορυφή και παλεύουν επί χρόνια να φτιάξουν ένα δυνατό σύνολο που όχι μόνο θα κερδίζει αλλά θα ικανοποιεί και τον κόσμο με το θέαμα που θα παρουσιάζει. Η πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι ένα παιχνίδι που ως Αρειανοί περιμένουμε εδώ και πολλά χρόνια να παρακολουθήσουμε με τον ΑΡΗ μας τόσο ανταγωνιστικό. Αυτός και μόνο ο πρόλογος είναι αρκετός για να περιγράψει τη δυναμική του αντιπάλου που σε σχέση με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μας σήμερα κάνει την υπόθεση νίκη για εμάς πολύ δύσκολη. Όταν όμως στον πρώτο γύρο σε μια φάση όπου και πάλι ψαχνόμασταν αγωνιστικά πήγαμε και κερδίσαμε μέσα στο Λαύριο με την τρίποντη βόμβα του Βασιλόπουλου τότε σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε και αύριο. Και μόνο η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο δίνει ένα τεράστιο αβαντάζ στην ομάδα μας αλλά όπως φάνηκε κόντρα σε Κολοσσό και Κόροιβο ο κόσμος από μόνος του δεν είναι αρκετός. Όσο δύσκολο και αν είναι θα πρέπει κάποια στιγμή ο Π.Γιαννάκης και οι παίκτες του να αφήσουν τα προβλήματα  έξω από το παρκέ και να βγάλουν τον καλό τους εαυτό . Η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο από την 3η θέση και κάτω σε αυτό το πρωτάθλημα. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται όλους τους παίκτες της ετοιμοπόλεμους. Οι χαμηλές πτήσεις των Αθηναίου, Μποχωρίδη και Μπελ στα τελευταία παιχνίδια μας έχουν στοιχίσει όπως και η απουσία του Τσαϊρέλη. Αν αυτοί οι τέσσερις παίκτες παρουσιαστούν όπως πρέπει στο αυριανό παιχνίδι τότε η νίκη θα έρθει.

Και μόνο ότι σε παιχνίδια σαν αυτό κόντρα στο Λαύριο αλλά και τα προηγούμενα με Κολοσσό και Κόροιβο υπάρχει το ΠΡΕΠΕΙ για τη νίκη όχι για να κερδίσουμε κάποιον τίτλο ή να εξασφαλίσουμε κάποια προνομιούχα θέση δείχνει την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Και με τα παιχνίδια του Ν.Λάσκαρη στην πλάτη του ΑΡΗ να συνεχίζονται βασανιστικά η λύση στα διοικητικά φαίνεται να καθυστερεί. Μόνο η νίκη είναι ικανή να επιφέρει μια σχετική ηρεμία σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ μόνο η μαζική μας παρουσία στο γήπεδο μπορεί να "πιέσει" τις εξελίξεις. Ομάδα και κόσμος θα πρέπει να δηλώσουν βροντερό παρών στο αυριανό παιχνίδι και με τη νίκη να στείλουν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!

ΥΓ. Οι "φιλανθρωπίες" και ο έρανος πολλές φορές μπορούν να προσφέρουν βοήθεια αλλά σχεδόν ποτέ δεν λύνουν το πρόβλημα. Όταν μάλιστα επίσημοι θεσμοί και παράγοντες  με θεσμικές θέσεις το μόνο που έχουν να προτείνουν ξανά και ξανά ως "λύση" είναι το κάλεσμα προς τον κόσμο και ένας έρανος για να μαζευτούν κάποια χρήματα  τότε για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται ότι μάλλον οι "θεσμοί" είναι μέρος του προβλήματος παρά αυτοί που θα βοηθήσουν την ομάδα.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!