Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Αθηναίου και Μπελ για τη νίκη οξυγόνο στα Τρίκαλα

Posted On Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 11:09

Με την πλάτη στον τοίχο θα αγωνισθεί η ομάδα μας  σήμερα το απόγευμα στα Τρίκαλα με την νίκη να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες να αποφύγουμε την μάχη της παραμονής μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και πλέον καλούνται όλοι όσοι αγωνισθούν σήμερα να δείξουν τα ψυχικά αποθέματα που δυστυχώς δεν είδαμε την Τετάρτη κόντρα στην Κύμη.

Όπως όλα δείχνουν και εφόσον φυσικά κριθεί απαραίτητο Αθηναίου και Μπέλ θα αγωνισθούν στην σημερινή αναμέτρηση μιας και τόσο οι ίδιοι οι παίκτες όσο και ο προπονητής αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης.  Μετά από την εικόνα που είδαμε κόντρα στην Κύμη τα λόγια για αγωνιστικά πλάνα είναι περιττά… Αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες μας σήμερα είναι να μπουν αποφασισμένοι, χωρίς φόβο, χωρίς αρνητικές σκέψεις και να κάνουν το καθήκον τους απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σαφώς σε χειρότερη μοίρα από εμάς. Στους ίδιους ρυθμούς θα πρέπει να κινηθεί και ο Β.Αγγέλου μιας και η αυτοσυγκράτηση, η ψυχραιμία και η εκνευριστική ηρεμία που επέδειξε πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα με την  Κύμη έφερε εντελώς τα ανάποδα αποτελέσματα από ότι θα περίμενε ο ίδιος αλλά και όλοι μας.

Η απογοήτευση, ο εκνευρισμός, το  άγχος και η πίεση είναι τα συναισθήματα που μας ακολουθούν από την αρχή της χρονιάς. Για 40' όλα αυτά όμως πρέπει να μείνουν εκτός παρκέ και η ομάδα να κάνει το ιερό χρέος της.  Όσο για τον κόσμο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι στη σημερινή μάχη ο ΑΡΗΣ δεν θα είναι μόνος του. Όλοι μαζί για τη νίκη να τελειώνουμε επιτέλους με αυτή την μίζερη περιπέτεια!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!