Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένος να του κόψει τα φτερά

Posted On Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 21:44

Το Περιστέρι θα υποδεχθεί ο ΑΡΗΣ μας αύριο το απόγευμα στο NickGalisHallσε ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο όπως άλλωστε δύσκολα θα είναι όλα τα παιχνίδια φέτος. Ο αντίπαλος μας έρχεται με φόρα από το εξαιρετικό του ξεκίνημα αλλά ο Β.Αγγέλου και οι παίκτες του μοιάζουν αποφασισμένοι να του κόψουν τον ενθουσιασμό και να δείξουν ότι τον ΑΡΗ παρά τα όποια πρόβλημα θα πρέπει πάντα να τον σέβονται και να τον υπολογίζουν.

Με το σοκ από τον άσχημο τραυματισμό του Σλαφτσάκη να έχει καταλαγιάζει η ομάδα είχε κάποιες μέρες να προετοιμαστεί για αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Το πως έχει προετοιμαστεί και το πώς θα παρουσιαστεί αύριο όπως και σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα παραμένει ένα τεράστιο ερωτηματικό. Και μόνο το πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι να δούμε στη Ρόδο θα διαπιστώσουμε ότι η νίκη προήλθε κυρίως από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο όπως ο Σλαφτσάκης, ο Φλιώνης και ο Κάιζερ. Παίκτες που αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς δεν χτίζεται πάνω τους το πλάνο νίκης. Μοναδικός παίκτης "πρώτης γραμμής" που ξεχώρισε ήταν ο Λάκι Τζόουνς που και αυτός όμως ως τώρα ήταν ιδιαίτερα ασταθής. Ενώ και στο παιχνίδι της Τετάρτης και στην εύκολη νίκη κόντρα στους Ουκρανούς δύσκολα μπορείς να πεις ότι κάποιος ξεχώρισε. Και αυτό από την μια δείχνει το χαμηλό επίπεδο ετοιμότητας της ομάδος από την άλλη όμως βάζει δύσκολα στον αντίπαλο προπονητή που ειλικρινά απορώ το τι είδους σκάουτινγκ θα κάνει με αυτόν τον ΑΡΗ που έχουμε δει ως τώρα… Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε, να μπει δυνατά η ομάδα να πάρει δύναμη από την κερκίδα και να δείξει από νωρίς στο Περιστέρι ότι στο Παλέ δεν κερδίζει. Έτσι οι παίκτες μας θα διώξουν από νωρίς το άγχος του "πρέπει" της νίκης και θα μπορέσουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια να σκοράρουν. Κάτι που το είδαμε και στο αδιάφορο παιχνίδι της Τετάρτης όπου χωρίς πίεση οι παίκτες μας τα πήγαιναν μια χαρά στην επίθεση και στα μακρινά σουτ.

Κάλεσμα προς τον κόσμο και μειωμένες τιμές στα εισιτήρια σε μια προσπάθεια από τη διοίκηση να δώσει στην ομάδα το παραδοσιακά πιο δυνατό της όπλο που είναι η καυτή έδρα. Μας πονάει το ότι έχουμε φθάσει στο σημείο να χρειάζεται "λαϊκός ξεσηκωμός" για μια νίκη με το Περιστέρι μέσα στο θρυλικό Παλέ αλλά αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε… Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη… Ντυνόμαστε στα κίτρινα, γεμίζουμε το Παλέ και δίνουμε ένα καλό Αρειανό μάθημα στους νεοφώτιστους!

ΥΓ. Πέρα από την αντιπαλότητα που θα υπάρχει αύριο κατά την διάρκεια του αγώνα για οποιοδήποτε αγαπάει το μπάσκετ και αναπολεί τις χρυσές δεκαετίες του μπάσκετ στην Ελλάδα το Περιστέρι ιστορικά αξίζει μια περίοπτη θέση στην πρώτη κατηγορία. Όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει και μάλιστα με μια διοίκηση που φαίνεται να βάζει τα γυαλιά στους "σοφούς" που κατά καιρούς παιρνάνε από τα μέρη μας... 

ΥΓ2. Και μια που αναφερθήκαμε σε "σοφούς"... είναι δυνατόν να πορεύεται το Περιστέρι με Κίκι Κλάρκ; μα δεν κάνει ο παίκτης... είτε με μπαν, είτε χωρίς μπαν... εμείς στον ΑΡΗ ξέρουμε...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!