Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απολογιστική συν.τύπου με αντιφάσεις, ανακρίβειες και ερωτηματικά

Posted On Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 00:42

Με μεγάλο ενδιαφέρον ακούσαμε την απολογιστική συνέντευξη των κυρίων Γιαννόπουλο, Χαμουζά και Παπαδόπουλου(που απουσίαζε) που κράτησε αρκετές ώρες και έδωσε ακόμη και στους Αρειανούς που δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις από κοντά να καταλάβουν  το μπάχαλο που επικρατούσε και συνεχίζει να επικρατεί και την προχειρότητα με την οποία λειτουργούσε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ και η ΚΜΑ τα τελευταία χρόνια. Αν και προετοιμασμένοι από τις τοποθετήσεις-ανακοινώσεις των υπόλοιπων παραιτηθέντων ειλικρινά δεν περίμενα να ακούσω τόσες αντιφάσεις, ανακρίβειες και αοριστολογίες(ή πιο λαϊκά μπούρδες) μαζεμένες. Όπως συνηθίζουμε σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι και τώρα θα σταθούμε σε  μερικά κομμάτια της μαραθώνιας συνέντευξης τύπου και να εκφράσουμε μερικές απορίες  μιας και οι εποχές όπου δημοσιογράφοι τολμούσαν και ρωτούσαν, υπενθύμιζαν γεγονότα και ζητούσαν περαιτέρω εξηγήσεις έχουν περάσει προ πολλού...

1. Τελικά δεν έχω καταλάβει... η ΚΜΑ σε συνεργασία με την ΠΑΕ λειτουργούσε σωστά? υπήρχε πλήρη γνώση της οικονομικής κατάστασης(όπως πολλές φορές έχετε τονίσει δημόσια) ή το λογιστήριο της ΠΑΕ απέκρυπτε στοιχεία, αδιαφορούσε για τις παρατηρήσεις σας και παρουσίαζε τόσο σε εσάς όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο του ΑΡΗ μια υγειή οικονομική κατάσταση?

2. Γίνεται αναφορά σε συκοφάντες κτλ που έχουν προσωπικό συμφέρον και σας κατηγορούν για δόλο στις κινήσεις σας. Εκ του αποτελέσματος με τον ΑΡΗ να αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα βιωσιμότητας έχετε αποτύχει στην αποστολή που είχατε. Ποιός ήταν ο λόγος της αποτυχίας? Η ανικανότητα ή η εξυπερήτηση συγκεκριμένων συμφερόντων? Και ποιό είναι το προσωπικό συμφέρον του απλού Αρειανού που παρακολουθεί όλα αυτά με το στόμα ανοιχτό?

3. Επιτυχία οι σχεδόν 10.000 εγγραφές στην ΚΜΑ, θα συμφωνήσω. Τα 1800 τακτοποιημένα μέλη και οι ψηφοφορίες με μόλις 700 τακτοποιημένα μέλη μήπως είναι όμως αποτυχία? Λέω εγω...

4. Πρόταση μομφής για μάτια του κόσμου μιας και όπως μας λέτε είχατε πλήρη γνώση της κατάστασης με αποτέλεσμα να οδηγήσετε τα μέλη της ΚΜΑ μέσα από εκβιαστικά διλλήματα, δημόσιες τοποθετήσεις για άμεση ανάγκη εισροής χρημάτων και ψηφοφορίες με απίστευτη προχειρότητα σε άνευ ουσίας παράταση της θητείας της διοίκησης Αθανασιάδη όταν θα έπρεπε να είχατε ενημερώσει τα μέλη της ΚΜΑ  εξ αρχής για ποιό λόγο έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα, ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για αυτό και να προκυρηχθούν άμεσα εκλογές στην ΠΑΕ και όχι να ζητήσετε προτάσεις για να βγούμε από το αδιέξοδο που μας οδήγησε η διοίκηση Αθανασιάδη με την δική σας ανοχή/συνεργασία/κωλυσυεργία.

5. Είναι δυνατόν να διαψεύδετε την πρόβλεψη που κάνατε για κερδοφορία, να δηλώνετε ότι ενημερώσατε τον κόσμο αρκετές φορές και ότι κάνατε αναφορά στο ενδεχόμενο διοίκησης πρωτοδικείου. Επειδή υπάρχουν αμέτρητα δημοσιεύματα ακόμη και από τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ που αναφέρεται στο τι ειπώθηκε στην Γ.Σ. της ΚΜΑ(στην κερδοφορία της ομάδος) αλλά και αμέτρητες "αβάντες" των μελών του Δ.Σ. της ΚΜΑ για την διοίκηση Αθανασιάδη και την τάξη που έχει βάλει στην ΠΑΕ θα ήθελα πολύ να διαβάσω ένα αντίστοιχο δημοσίευμα  μια ανακοίνωση σας που να ενημερώνετε τον κόσμο για αυτό το χάλι που παρακολουθούμε σήμερα. Ή μήπως ξεχνάτε πόσο ειρωνικά αντιμετωπίσατε την ανάλυση ισολογισμού που έγινε με πρωτοβουλία του "ΑΡΗΣ Πρωταγωνιστής" και ψάχνατε να βρείτε τον κύριο που την υπόγραψε αντι να μας πείτε για τις επισημάνσεις που υπήρχαν. Μάλιστα ο κ.Μποτζώρης που είχε πάρει τον λόγο με αρκετή μαγκιά παρέπεμψε κάθε ενδιαφερόμενο στο λογιστήριο της ΠΑΕ για να του λυθούν οι απορίες μιας και εσείς όπως αφήνατε να εννοηθεί γνωρίζατε ότι όλα ήταν μια χαρά και η ομάδα κερδοφόρα...

6. Το γεγονός ότι κάνατε προεργασία για την πρόταση Αθανασιάδη (θέτοντας μάλιστα και όρους) και χαρακτηρίσατε απλά ως παρατηρήσεις και απλές ιδέες την λύση ενωτικής διοίκησης πρωτοδικείου που πρότεινε ο κ.Στεφανίδης και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κούρεμα χρέους που πρότεινε ο κ.Δεσύπρης δεν ήταν ένας τρόπος επηρρεασμού των μελών της ΚΜΑ?

7. Όταν διέρρευσε στον τύπο ότι γίνονται συζητήσεις και αναζητήτε ο τρόπος για να μεταβιβαστούν οι μετοχές δεν βγήκε επίσημα η ΚΜΑ μέσω του προέδρου της(αν θυμάμαι καλά) και διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες? Και τώρα μας λέτε ότι σας το ζήτησαν? Τι είμαστε εμείς δηλάδη? Τα κορόιδα σας? Μια μας λέτε άσπρο μια μαύρο?

8. Η μεγαλύτερη αποτυχία σας είναι ότι οδηγήσατε τον ΑΡΗ σε αυτό το σημείο και πιστέψατε ότι ο κόσμος του ΑΡΗ θα παρέμενε υπνωτισμένος και δεν θα αντιδρούσε. Μια αντίδραση που σας έδωσε το δικαίωμα να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια αντί να κάνετε μια απολογιστική συνέλευση κάτι που προσπαθήσατε να αποφύγετε ορίζοντας ως θέμα στην ίδια Γ.Σ. και τις εκλογές της ΠΑΕ. Βολεύει που δεν θα παραβρεθείτε στην σημερινή συνέλευση ε? Μήπως τελικά εκεί είμαστε περισσότεροι από 200 και το κλίμα πραγματικά γίνει όπως θέλετε να το παρουσιάζετε.

9. Δηλώνετε άγνοια για την πραγματική εικόνα της ΠΑΕ όταν πρωτοαναλάβατε και το τι είχε παραλάβει από την προηγούμενη διοίκηση... Μα καλά ο κ.Δεσύπρης δεν είπε ότι είχε πλήρη γνώση και ότι σας είχε μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση και βγάλατε το συμπέρασμα ότι με τον  τρόπο που διοικείτε η ΠΑΕ η ομάδα βαδίζει προς την καταστροφή. Αυτά δεν μας διάβασε ο κ.Δεσύπρης από τα πρακτικά?

10. Η απογοήτευση για τον ερασιτέχνη που εκφράζεται πραγματικά προκαλεί γέλιο. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι και ο ερασιτέχνης έχει τις ευθύνες του αλλά η προσπάθεια να πετάξετε το μπαλάκι αλλού και να αποποιηθείτε τις ευθύνες ή να προβάλλετε τους συνενόχους σας στο έγκλημα εις βάρος του ΑΡΗ  δεν ελαφρύνει την θέση σας. Για αυτό άλλωστε και ο Ερασιτέχνης έσπευσε να "απαντήσει" στις κατηγορίες σας...

11. 200 άτομα μαζεύτηκαν την Τετάρτη, τραμπουκισμοί και άλλα παρόμοια ψέματα... Αν υπήρχαν τραμπουκισμοί σε εκείνη την συγκέντρωση διαμαρτυρίας τότε με την ίδια υπερβολή θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για εκτεταμένα επεισόδια, ενέδρες θανάτου και φόνο μέσα στο Βελλίδειο μιας και εκεί ουκ ολίγες φορές είδαμε ανθρώπους να υβρίζονται, να προπηλακίζονται, ακόμη και να φεύγουν με αίματα. Και αν ήμασταν μόλις 200 και σας αρέσουν τα νούμερα για πείτε στον κόσμο να μάθει πόσοι περισσότεροι ήταν αυτοί που υπερψήφισαν την πρόταση Αθανασιάδη και έδωσαν παράταση 3 χρόνια στην θητεία της? 200? 300? 400? Αλλά ξέχασα στις δικές σας δημοκρατικές διαδικασίες με τις ψηφοφορίες με τα "σουπλά" χωρίς ονομαστικό κατάλογο η τελική καταμέτρηση των ψήφων υπέρ και κατά είναι μια περιττή πολυτέλεια...

12. Και επειδή παρατηρώ μια διάθεση για έλεγχο διαφάνεια να γίνει πλήρης οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος για να αποδοθούν ευθύνες όχι μόνο σε όσους πιθανόν αποδειχθεί ότι καταχράστηκαν χρήματα του ΑΡΗ αλλά και σε αυτούς με τις εγκληματικές ενέργειες τους οδήγησαν τον σύλλογο ως εδώ.

Τέλος θα επαναλάβω το πιο σημαντικό κομμάτι της συν.τύπου που με βρίσκευ απόλυτα σύμφωνο ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ και θα προσθέσω και ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!