Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι μια γροθιά για τη νίκη!

Posted On Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 16:45

 

106 σενάρια υπάρχουν για τη μάχη του υποβιβασμού με τα περισσότερα από αυτά να έχουν ως βασικό υποψήφιο για "σύντροφο" της Κέρκυρας στη βουτιά στη Football League τον ΑΡΗ μας, κάτι φυσιολογικό αν σκεφτούμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΑΡΗΣ μας βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Λίγο πριν τις 9 όμως σήμερα το βράδυ αυτό θα έχει αλλάξει και τα νέα δεδομένα θα έχουν τον ΑΡΗ μας σε πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων του.

Προπονητής, παίκτες, διοίκηση και κόσμος παρουσιάζουν μια πρωτοφανή συσπείρωση και αυτό αποτελεί την εγγύηση της νίκης στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι κακές γλώσσες όλων αυτών που έχουν μάθει να λειτουργούν έτσι μιλάνε για στημένα παιχνίδια(όπως μιλούσαν και με Βέροια και με Πανθρακικό), για Τσιώλη που θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις με την πρώην ομάδα του σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο του ΑΡΗ και να μην δουν την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που θέλει τον ΑΡΗ να τα κερδίζει όλα μέσα στις 4 γραμμές με την αξία και χωρίς την βοήθεια κανενός ακριβώς όπως έκανε και απέναντι στον Ατρόμητο. Η ίδια πραγματικότητα και κοινή λογική που εσκεμμένα αποκρύπτεται θέλει τον Αστέρα Τρίπολης να έχει αυτό το παιχνίδι σε δεύτερη μοίρα μιας και ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον μπαογκ για το κύπελλο και οποιαδήποτε ομάδα και αν ήταν στην ίδια θέση σίγουρα θα ήθελε να περάσει η σημερινή αναμέτρηση χωρίς απώλειες παικτών απο κάρτες και τραυματισμούς. Και όταν μάλιστα μπαίνει διαιτητής ο Σιδηρόπουλος, το πρωτοπαλίκαρο του Ολυμπιακού και του μπάογκ τότε όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι μέρος της αποστολής του Σιδηρόπουλου σίγουρα θα αποτελεί ο αποδεκατισμός του Αστέρα Τρίπολης. Εύχομαι αυτή να είναι η μοναδική αποστολή του Σιδηρόπουλου και όχι κάποια ανάλογη με αυτή του Παππά κόντρα στη Βέροια ή του Μάνταλου κόντρα στον Πανθρακικό παρόλο που δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά. Αγωνιστικά η απουσία του Αγκάνθο και η επιστροφή των Ζαραδούκα, Κοέλιο και Παπαστεργιαννό είναι τα δυσάρεστα και τα ευχάριστα για τον Σ.Παπαδόπουλο ενώ ο Τσιώλης μετράει σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών ενώ όπως είναι και λογικό θέλει να προστατεύσει και κάποιους παίκτες.

Όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον Ατρόμητο το ποιοι θα είναι οι 11 που θα ξεκινήσουν δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αρκεί να είναι όλοι πρωσηλωμένοι στον στόχο της νίκης. Και αν στο Περιστέρι ο κόσμος του ΑΡΗ έδωσε βροντερό παρών και έκανε την ομάδα να αισθανθεί ότι δεν είναι μόνη της, σήμερα αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο. Αγώνας επιβίωσης, τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και 5 ευρώ εισιτήριο είναι 3 βασικοί επιπρόσθετοι λόγοι απο τη μόνιμη αγάπη μας για τον ΑΡΗ που θα βοηθήσουν ώστε το γήπεδο σήμερα να είναι ασφυκτικά γεμάτο. Ψυχραιμία από όλους μας για να μην πέσουμε σε παγίδες, τα μάτια μας ορθάνοιχτα για τυχόν προβοκάτορες ή ανεγκέφαλους συνΑρειανούς μας και κατάθεση ψυχής στην κερκίδα ώστε όλοι μαζί σαν μια γροθιά με τους παίκτες και τον προπονητή μας ώστε να πάρουμε το τρίποντο. Κερδίζουμε σήμερα και μετά τα ξανασυζητάμε τα σενάρια υποβιβασμού. Όλοι στα κίτρινα και γρήγορα στο Κλ.Βικελίδης! ΠΑΜΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!