Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φωνές που κουράζουν και προκαλούν

Posted On Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 09:47

Στον ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετά τραγελαφικά πράγματα και καταστάσεις και σχεδόν τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση. Αυτό όμως που συνεχίζει να προκαλεί, να εκνευρίζει και να κουράζει είναι το θράσος των ανθρώπων που είχαν διοικητικό πόστο στον ΑΡΗ και αντί να ζητήσουν μια συγνώμη ή έστω να χαθούν στην ένοχη σιωπή τους παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμο συνεχίζοντας ακριβώς στους ίδιους ρυθμούς με πριν λίγο καιρό που υπηρετούσαν τον ΑΡΗ. Σε ύποπτους ρυθμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να φθάσει ο ΑΡΗΣ μια ανάσα από την καταστροφή.

Αυτή την φορά δεν θα αναφερθούμε στον Γ.Κόντη που συνεχίζει να προσφέρει γέλιο από τα ερτζιανά. Η ατάκα που γράφτηκε με μεγάλα γράμματα σε αρκετά site "Ρε λαμόγια, εγώ έφαγα τα λεφτά του ΑΡΗ;" θα μείνει αξέχαστη. Ο Γ.Κόντης ποτέ δεν ήταν Αρειανός και ποτέ δεν θα γίνει, απλά εκμεταλλεύτηκε κάποιες καταστάσεις για κάνει "καριέρα" με θύμα τον ΑΡΗ μας. Οι υπόλοιποι όμως στους οποίους θα αναφερθούμε ανήκουν στην οικογένεια του ΑΡΗ, έβαλαν το λιθαράκι τους για να οδηγήσουν τον ΑΡΗ στην καταστροφή και τώρα επειδή ο ΑΡΗΣ την γλίτωσε χάρη σε κάποιους παίκτες-προπονητές-διοίκηση καμικάζι πιστεύουν ότι τους "παίρνει" να βγουν στο προσκήνιο.

Θα αρχίσω με τον Α.Νικολαϊδη που ίσως από όλους αυτούς που είχαν εμπλοκή στα διοικητικά του ΑΡΗ ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση μια και ο κόσμος στις εκλογές της Λέσχης τον ψήφισε μαζικά βλέποντας στο πρόσωπο του έναν αγνό Ολυμπιονίκη που τίμησε τα χρώματα του ΑΡΗ παγκοσμίως, ποντάροντας στην παλικαριά και το ήθος του συγκεκριμένου ανθρώπου και όχι σε κάποια προηγούμενη διοικητική εμπειρία ή τεχνοκρατικές γνώσεις. Αντί για αυτό ο κ.Νικολαϊδης ως αντιπρόεδρος της πιο ύποπτης  διοίκησης της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ συνηγόρησε, αγνόησε, αδιαφόρησε και σιώπησε για τα οφθαλμοφανέστατα εγκλήματα που γινόταν επί της θητείας του εις βάρος του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Χαρακτηριστικά σημεία αναφοράς της θητείας του κ.Νικολαϊδη είναι ο εφησυχασμός σε ότι είχε να κάνει με τα οικονομικά της ΠΑΕ, η εκτίμηση κερδοφορίας 800.000 ευρώ, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για την μεταβίβαση των μετοχών χωρίς γενική συνέλευση και κερασάκι στην τούρτα η μη αλλαγή ονόματος από Λέσχη Φίλων ΑΡΗ σε Κοινωνία Μελών ΑΡΗ όπως είχε ψηφισθεί. Για τόσο γίδια μας είχαν αλλά από την άλλη αφού πολλά μέλη της διοίκησης Γρανούζη ευελπιστούσαν στο τέλος της Λέσχης και στον ερχομό κάποιου "άπλα" γιατί να μπαίνανε σε περιττές διεργασίες. Και τι βγαίνει να μας πει τώρα ο κ.Νικολαϊδης; ; Ότι είναι πισωγύρισμα να παραμείνει αυτή η διοίκηση; και ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει; Καλό είναι ο κ.Νικολαϊδης να κατανοήσει ότι ο κόσμος που τον ψήφισε τότε στη Λέσχη το έκανε για να ακούει μια καθαρή φωνή και όχι μια ένοχη σιωπή για αυτό καλό είναι κάποια στιγμή να μας τιμήσει με την δική του ερμηνεία όλων όσων έχουν γίνει. Τι να περιμένουμε όμως από άνθρωπο που συνυπόγραφε την ανακοίνωση παραίτησης του από το δ.σ. της Λέσχης παρέα με τον κ.Γρανούζη που ήταν ίσως ο εγκέφαλος αυτής της παραλίγο τραγωδίας και των αμέτρητων εμπαιγμών εις βάρος των μελών της Λέσχης και του ΑΡΗ μας.

Εκεί που είναι πραγματικά να τρελαίνεσαι είναι όταν διαβάζεις ανακοίνωση των κυρίων Γρόλλιο και Ναουμ  σχετικά με τις διαδικασίες της Λέσχης! Ο κ.Γρόλλιος που δεν γνώριζε πόσα είναι τα τακτοποιημένα μέλη, δεν είχε ιδέα τι γίνεται με τον έλεγχο και δήλωσε προκλητικά ότι δεν γνωρίζει για τις καταγγελίες του κ.Δεσύπρη πάνω στο βήμα της Λέσχης για τη συνωμοσία εις βάρος του ΑΡΗ και του Λ.Σκόρδα κάνει υποδείξεις. Δίπλα του ο Α.Ναούμ που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πείσει τον κόσμο του ΑΡΗ ότι αυτό που λεγόταν ίσως και λίγο προπαγανδιστικά περί ανάγκης εύρεσης νέων και άφθαρτων παραγόντων χωρίς εμπλοκή στο παρελθόν ήταν μια μπαρούφα ή ένα τέχνασμα κάποιων πονηρών. Ο άνθρωπος που πρόσβαλλε πάνω στο βήμα τους βετεράνους, κοσμούσε το διαδίκτυο με το εισιτήριο διαρκείας του(ίσως να ήταν το πρώτο που αγόρασε) και ήταν όλο λεζάντα και ποζεριά βγήκε και αυτός μαζί με τον Γρόλλιο να κάνει συστάσεις στο νέο δ.σ. της Λέσχης! Και οι 2 μέλη μιας διοίκησης που κατάφερε αντί να φέρει την αλλαγή και την σωτηρία στον σύλλογο να εξεφτιλίσει τα πάντα και να αηδιάσει ακόμη πιο πολύ τον κόσμο του ΑΡΗ. Οικονομικός έλεγχος που άργησε να ξεκινήσει και από εβδομάδα σε εβδομάδα μας έλεγαν ότι θα τελειώσει. Εξεύρεση νέων οικονομικών πόρων για την ομάδα με SMS και μπλουζάκια. Εμπλοκή στο αγωνιστικό με μεταγραφές και προπονητές. Πραξικοματικός ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου με κριτήρια που δεν κατάλαβε κανείς. Και αποφυγή της γενικής συνέλευσης που ήταν και η πιο τρανταχτή απόδειξη της ένοχης συνείδησης τους. Το ότι μείνανε μόνο 4.5 μέλη σε αυτή τη διοίκηση της Λέσχης φανερώνει το πλουσιοπάροχο έργο τους. Ευτυχώς απαλλαχθήκαμε από αυτούς.

Και επειδή δύσκολα διώχνεις το "παραγοντιλήκι" από μέσα σου, ο γίγαντας των διοικητικών παραγόντων που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο πέρασμα του ο κ.Αλεξανδρίδης επέστρεψε για να αποκαλύψει ότι υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον! Ο άνθρωπος που μας είχε πει ότι δεν θα ξανασχοληθεί και δεν θα ξαναβάλει ούτε ευρώ δεν μπορεί να κόψει έτσι μαχαίρι τις συνήθειες του και βγαίνει στα ερτζιανά να πάρει θέση και αυτός! Και γιατί ρε Αλεξανδρίδη δεν προσέγγισες αυτούς για να βοηθήσουν τον ΑΡΗ και έκανες κάλεσμα στα μέλη της διοίκησης Αθανασιάδη για να μαζέψεις χρήματα όταν οι προσπάθειες με εράνους, μπλουζάκια και SMS έπεσαν στο κενό; Γιατί αφού τους ήξερες τους μεγαλοεπενδυτές δεν τους ζήτησες να κάνουν μια κίνηση καλών προθέσεων την περίοδο των μεταγραφών που η ομάδα είχε μείνει χωρίς στόπερ και μπακ όπως έκαναν κάποιοι εξωδιοικητικοί στην ΑΕΚ;

Και η είδηση-φημολογία της τελευταίας στιγμής που κάνει όλους να κοιτιόμαστε με απορία είναι ότι ο κ.Ψηφίδης σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για τη Λέσχη! Ο άνθρωπος που αποκάλεσε τους οπαδούς του ΑΡΗ τους χειρότερους, ειρωνευόταν τον κόσμο με χαζομάρες περί πτιφουρ και έδειχνε να βρίσκεται σε κάποιο παράλληλο σύμπαν όπου έβλεπε τον εαυτό ως πρόεδρο στα 100 χρόνια του ΑΡΗ την στιγμή που η ομάδα ήταν με το 1.5 πόδι στη Football League θέλει να εμπλακεί και πάλι με τα διοικητικά του ΑΡΗ! Τελικά τα γραφεία του ΑΡΗ είναι πολύ πιο διασκεδαστικά από τα καφενεία της γειτονιάς...

Το θράσος και η έλλειψη μεταμέλειας μόνο προκαλεί και διώχνει κόσμο από τη Λέσχη. Μια Λέσχη που αν και θα έπρεπε να είναι ο πυρήνας που θα δίνει δύναμη στον ΑΡΗ εσείς καταφέρατε να τον διαλύσετε. Τουλάχιστον κάντε μας την χάρη και αφήστε κάποιους άλλους να προσπαθήσουν να την αναστήσουν και να φέρουν τον κόσμο και πάλι κοντά. Φυσικά απαλλαγμένοι από το δηλητήριο σας...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!