Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο Αναστάσης τον χαβά του...

Posted On Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 10:12

Το έχουμε τονίσει αμέτρητες φορές ότι στον ΑΡΗ της Λέσχης(όπως την κατάντησαν), των διαχειριστών, των παρατάξεων, των φιλοσοφοπαραγόντων χωρίς ευθύνες, των οπαδαρχών και των κονδυλοφόρων δημοσιογράφων τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση. Πόσο μάλλον η γραπτή δήλωση του Αναστάση Αβάνογλου  που εκφράζει την ανησυχία του για την ΑΜΚ και ζητάει διαφάνεια και αλήθειες! Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, το να ζητάει κάποιος άνθρωπος διαφάνεια και δημοσιοποίηση της αλήθειας μόνο κακό δεν είναι και στον ΑΡΗ πραγματικά το έχουμε ανάγκη αλλά το να ζητάει ο κ.Αβάνογλου κάτι τέτοιο είναι αστείο και προκλητικό.

Ο άνθρωπος λοιπόν που από μόνος του κατάφερε να κάνει άνω κάτω δύο συνελεύσεις που κυλούσαν σε ήρεμους ρυθμούς για προσωπικούς του λόγους και ενώ ως διοικητικός παράγοντας μαζί με τον κ.Ψηφίδη και τα άλλα "παιδιά" είχαν οδηγήσει τον ΑΡΗ με το ενάμιση πόδι στη Β Εθνική που ισοδυναμούσε με διάλυση τώρα "κατσαδιάζει" τους ανθρώπους της ΚΜΑ και της ΠΑΕ και απαιτεί να δημοσιοποιηθεί η αλήθεια. Κάτι ανάλογο που περιμέναμε και εμείς στην Γ.Σ. της ΚΜΑ πριν τις εκλογές για την ΠΑΕ  όπου οι συνεργαζόμενοι με τον κ.Αβάνογλου δημοσιογράφοι προπαγάνδιζαν επι ημέρες για τις εταιρίες κολοσσούς που είχε βρει ο κ.Αβάνογλου όταν οι υποψήφιοι ήταν μόλις δύο διαχειριστές. Φυσικά εκεί όταν πιέστηκε από τον κόσμο να μας αποκαλύψει ποιος ενδιαφέρεται για τον ΑΡΗ μας είπε την ατάκα  "επενδυτής - βουνό" και όλοι μείναμε με ανοιχτό το στόμα κάνοντας ΑΑΑΑΑ απο θαυμασμό... Εκπροσωπεί κάποιον ο κ.Αβάνογλου? Του έχει γνωστοποιηθεί κάποιο ενδιαφέρον από μια μεγάλη εταιρία που μπορεί να δώσει λύση στο οικονομικό πρόβλημα του ΑΡΗ? Ας βγει να μας πει δημόσια ώστε αν είναι για το καλό του ΑΡΗ όλοι μαζί να πιέσουμε προς την κατεύθυνση που θέλει. Απο την άλλη όμως αυτή η μυστικοπάθεια και η εμφανής προσπάθεια να παρακάμψει την ΚΜΑ, τον Α.Σ., τον κόσμο του ΑΡΗ και την  εκλεγμένη διοίκηση της ΠΑΕ μόνο θετικό κλίμα δεν δημιουργεί ακόμη και αν υπάρχει ένας επενδυτής-βουνό απο πίσω.

Όσο λοιπόν ο κ.Αβάνογλου συνεχίζει να παίζει με τη νοημοσύνη μας δημιουργώντας ελπίδες στον κόσμο του ΑΡΗ χωρίς να έχει δώσει τίποτα το "χειροπιαστό" για να ασχοληθούμε επι της ουσίας υπάρχει από πίσω μια ποδοσφαιρική ομάδα σε κρίσιμο σημείο που πρέπει να λειτουργήσει. Ο κόσμος του ΑΡΗ ψήφισε και εμπιστεύτηκε τον κ.Ηλιάδη να βγει μπροστά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Για την ώρα φαίνεται να λειτουργεί μεθοδικά και δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για κάποιο αρνητικό σχόλιο. Το να συντηρεί  όμως ο κ.Αβάνογλου με τους συνεργάτες-δημοσιογράφους του αυτό το κλίμα αβεβαιότητας και να προσπαθεί να πείσει άπαντες ότι η διοίκηση Ηλιάδη που εκτός του αγωνιστικού τρέχει και το άρθρο 99 είναι μια διοίκηση προσωρινή μέχρι να εμφανιστούν οι επενδυτές βουνά είναι ακόμη ένα έγκλημα κατά του ίδιου του ΑΡΗ. Το μοναδικό συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω απο όλα αυτά είναι ότι ο κ.Αβάνογλου και οι "συνεργάτες" του προσπαθούν να συνεχίσουν το έργο που άφησαν στη μέση όταν ήταν διοίκηση στην ΠΑΕ και στην ΚΜΑ και ο κόσμος εξοργισμένος και τρομοκρατημένος τους έστειλε στα σπίτια τους και έσωσε τον ΑΡΗ.

 

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!