Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχει και ο Εργοτέλης...

Posted On Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 12:46

Κυκλοθιμικούς μας έχει καταντήσει ο φετινός ΑΡΗΣ με την αγωνιστική παρουσία σχεδόν όλων των τμημάτων να μην μας αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι αλλά και την ίδια στιγμή κάποια ευχάριστα διαλλείματα όπως η χθεσινή γιορτή ή η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ μας οδηγούν σε ξεσπάσματα χαράς με ημερομηνία λήξης. Με βάση αυτό το σκεπτικό περιμένω τόσο σήμερα απέναντι στον Εργοτέλη όσο και στα εναπομείναντα παιχνίδια η ομάδα μας να κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει ανεξάρτητα αν πλέον το βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει χάθει.

Δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το αγωνιστικό μιας και όπως είπαμε δεν έχει και τόσο σημασία οφείλουν όμως οι παίκτες μας να δείξουν σεβασμό στον κόσμο του ΑΡΗ. Όχι μόνο σε αυτούς που θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο αλλά σε όλο τον πικραμένο κόσμο του ΑΡΗ. Η επιστροφή του Μπουγαϊδή και του Μπακασέτα δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα ενώ ο βαθμολογικά αδιάφορος Εργοτέλης φαντάζει εύκολο θύμα. Αρκεί φυσικά οι παίκτες μας να δείξουν διάθεση για νίκη και όχι να βγουν στο γήπεδο για να κάνουν άλλη μια αγγαρεία.

"ΑΡΗ θυμίσου μια ζωή μαζί σου" φωνάζουμε στα δύσκολα και πολλοί από εμάς το εφαρμόζουμε εδώ και πολλά χρόνια στην πράξη.  Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψεις ποτέ την ομάδα και είσαι υπεράνω αγωνιστικών στόχων και διοικητικών καταστάσεων τότε σήμερα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποδείξεις ότι το λες και το εννοείς. Δεν χρειάζεται να περιμένεις του χρόνου να δεις σε ποια κατηγορία θα σε στείλουν οι φωστήρες παράγοντες σου για να δείξεις την στήριξη σου στην ομάδα. 17.15 στο Κλ.Βικελίδης η Αρειανάρα αγωνίζεται κόντρα στον Εργοτέλη και όπου παίζει ο Θεός δεν θα είναι μοναχός!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!