Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επισημοποιήθηκε το αναμενόμενο διαζύγιο

Posted On Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 14:37

Το restart στον ΑΡΗ συνεχίζεται χωρίς σταματημό...  και οι άνθρωποι που βγήκαν μπροστά σε αυτή την προσπάθεια το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα από την αγωνιστική ανυποληψία στην κορυφή της κατηγορίας και χαίρει της εκτίμησης των παικτών και του κόσμου είναι πλέον και επίσημα παρελθόν σύμφωνα με την  ανακοίνωση στο επίσημο site του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Αφού εξαντλήθηκαν(???) όλα τα νομικά περιθώρια οι άνθρωποι του ΑΣ σε συνεργασία με τον επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος έκαναν την καρδιά τους πέτρα και έδειξαν τον δρόμου της εξόδου στον Βραζιλιάνο προπονητή.

Πολλές οι "ατυχίες" στον φετινό ΑΡΗ με παίκτες και προπονητές χωρίς δικαίωμα συμμετοχής παρά τις αγνές και υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων. Τι και αν ο Κάμπος εδώ και μέρες ξεκάθαρα ωθούταν προς την έξοδο με κινήσεις σαν τις αποχωρήσεις των Τοπαλίδη, Μπουγιουκλή, Σίμτσα, Ατματσίδη, Δάρλα, Ρένια, Γιαννίτση δηλαδή αποφάσεις που όχι μόνο δεν ήταν δικές του αλλά ξεκάθαρα έβαζαν τρικλοποδιές στο έργο του. Κερασάκι στην τούρτα των συγκυριών και των ατυχιών το νομικό κώλυμα με την ΕΠΟ που βγήκε στην επιφάνεια μετά από 10 αγώνες όπου ο Κάμπος κοουτσάρισε κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Παρόλο που όπως μάθαμε υπήρχε ενημέρωση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα για το θέμα από τα μέσα Δεκέμβρη. Ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε αρκετά πεισματάρης και αντι-επαγγελματίας μιας και τα προσπέρασε με τεράστια ευκολία όλα αυτά δηλώνοντας ότι είναι διατεθειμένος να "βοηθήσει" τον ΑΡΗ ακόμη και από την κερκίδα. Κίνηση ματ προς όλους αυτούς που αν και τον εκτιμάνε απεριόριστα θα έπρεπε να τον "χαιρετήσουν" με δική τους απόφαση. Και έτσι και έγινε παρόλο που και σε αυτό τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ είναι πολύ μπερδεμένα. Από την μια ο κ.Καλαϊτζίδης δεν ήθελε να πάρει το βάρος αυτής της απόφασης μόνος του(κάτι που δεν ίσχυε και για τις άλλες αποχωρήσεις) και έτσι την πήρε την απόφαση μαζί με τον ΑΣ που έκανε ψηφοφορία όπως μας ενημερώνει το allaboutaris... αλλά την ίδια στιγμή που στο pressaris υπάρχει η κοινή δήλωση του αντιπροέδρου του ΑΣ κ.Ταουξίδη και του απλού μέλους κ.Τσούλια που αναφέρει "Για τη σωστή ενημέρωση του λαού του Άρη, οφείλουμε να τονίζουμε ότι ουδέποτε κληθήκαμε να ψηφίσουμε για την απόλυση ή παραμονή του κυρίου Κάμπος. Δεν συμμετείχαμε σε καμία ψηφοφορία, ούτε με φυσική παρουσία, ούτε τηλεφωνικά. Η μοναδική μας συμμετοχή σε τηλεφωνική ψηφοφορία ήταν για το θέμα του Ρένια σχετικά με τα τροφεία".

Μετά και από αυτήν την κίνηση τον ΑΡΗ που ξέραμε αγωνιστικά θα πρέπει να τον διαγράψουμε οριστικά από το μυαλό μας. Όχι ότι επι Κάμπος η ομάδα κεντούσε μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου και έπαιρνε τα αποτελέσματα με ευκολία αλλά τουλάχιστον σε σχέση με το έκτρωμα Καλαϊτζίδη των πρώτων αγωνιστικών είδαμε σχεδόν τους ίδιους παίκτες να παλεύουν και να αγωνίζονται με σαφώς περισσότερη διάθεση και μαχητικότητα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Κάτι φυσικά που καταμαρτυρούν τα ίδια αποτελέσματα. Φυσικά και ο ΑΡΗΣ δεν τελειώνει με την φυγή του Κάμπος, αν όμως σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ο ΑΡΗΣ χάσει το τραίνο της ανόδου τότε ας μην σπάμε το κεφάλι μας να βρούμε τους λόγους. Που ξέρεις, μπορεί και τότε οι ίδιοι που μας λένε "γιατί γκρινιάζετε;"  να μας πουν ότι είναι προς όφελος μας  να μείνουμε άλλη μια χρονιά στη Γ Εθνική ή να συγχωνευτεί με κάποια άλλη ομάδα υψηλότερης κατηγορίας...

ΥΓ. Για το αν το γνώριζε ο Πάουλο Κάμπος ο Ρένια  δήλωσε: «Όταν πήγα να χαιρετίσω τους συμπαίκτες μου το είπα στον κ. Κάμπος. Έμεινε έκπληκτος. Το έμαθε εκείνη τη στιγμή κι εκείνος από εμένα.". 

ΥΓ2. Έτσι είναι όταν εκτιμάς έναν προπονητή... του δίνεις τα κλειδιά της ομάδος και κοιτάς πως θα διευκολύνεις το έργο του προσπαθώντας να του προσφέρεις ότι "εργαλείο" σου ζητήσει.

ΥΓ3. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο Κάμπος ήταν διατεθειμένος να μείνει πάση θυσία ακόμη και αν χρειαστεί να κοουτσάρει από την κερκίδα! Δεν θα ήταν το πιο περίεργο που θα είχαμε δει... εδώ το καλοκαίρι είδαμε έναν σπουδαίο επαγγελματία προπονητή να μην τον ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα του και να πραγματοποιεί προετοιμασία στο εξωτερικό με 14 παίκτες και χωρίς να δώσει ούτε ένα φιλικό...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!